255

Анонимен

преди 11 години

Маркираме си теритотията до Беломорието , дето е било Българско .

254

Атака

преди 11 години

Каква криза бре - нашите пенсионери вземат 80 EUR пенсия, а техните 600 ЕUR!

253

мммм

преди 11 години

Натам ще вървят "щастливите и сити" българи, за да бачкат на "бедните" гърци. Насам ще идват "бедните" гърци да ни изкупуват стоките от магазините!На нашия човек май му плащат само да реже ленти и да ръси безотговорно глупости.

252

Мемедаали

преди 11 години

Брад'чет асфалтирай щото ний от там минаваме кога ходим да помагаме на закъсалите гърци. Ако не помагаме на закъсалите гърци направо сме умрели от глад в твоя вилает.

251

мечо пух

преди 11 години

До 283 ГЕРБ не само, че се справят добре на наш гръб да асфалтират пътищата и ми и границите на България се оказаха малки за Божда от Банкя.Но не само Гърция е в криза а и Македония, Сърбия.....Колко им е да ги асфалтират и тях???.

250

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ не само, че успява да се справи отлично с управлението на страната, но имаме и излишък да помагаме и на съседите, които са в затруднение. Браво на Бойко и правителството на ГЕРБ!

249

Анонимен

преди 11 години

Е,че Вие от МУТРА какво очаквате.Тоя мафиот знае само да заплашва докато Руските мафиоти не му скръцнат със зъби и тогава ще скимти с подвита опашка в американското посолство.Направо е жалък с тези си напъни да си вдигне рейтинга....видяхме го големия политик,та на запад всички ме се присмиват,патупват го по рамото за да му изчеткат егото и изобщо не го взимат насериозно

248

с хитруване напред!

преди 11 години

Това се нарича политика чрез хитруване.Откакто казахме на македонците, че ще строим пметник на Д.Талев в Прилеп, млъкнаха. Да сте чели някъде оттогава изявления за български паметници от македонците - НЕ!Сега пък, Бойко щял да каже на Самарас, че ще му асфалира пътя. И да не му го каже, Самарас вече е информиран от медиите и резултат ще има, бъдете сигурни.Браво Бойко, понаучил си нещо от бай Тошо - хитреца.

247

асфалтаджия

преди 11 години

Следващия обект, който Боко ще финансира с нашите пари, е магистрала до луната...

246

Анонимен

преди 11 години

Tragnal Boiko na bah4evanin krastavici da prodava!

245

gtf

преди 11 години

ми да вади лев Бойко от джоб и да си асфалтира де си ще ...

244

Ani

преди 11 години

A na6ite pati6ta koga 6te opravi ?Nqkoi patuval li e ot Pleven za Orqxovo i pristigal li e sas zdrava Kola?Boiko, otidi v Orqxovsko i popitai ima li nerazbita ot *** kasta ,vij pati6tata i proveri policaite na 4iq strana sa...Nqma da tarpim oste mnogo

243

Анонимен

преди 11 години

Гърците изглежда не се вълнуват от връзка с турците от Кърджали.

242

anonimen

преди 11 години

Даваме рамо на съседката заради кризата-abe tiq ot GERB golemi artisti be,to biva propaganda ama 4ak tolkova

241

хаха

преди 11 години

А,бе,казвам ви аз че Бойко е един същи Левски,вие ми слагате минуси.Ето видяхте ли сега?Оправи пътищата в България и тръгна да оправя пътищата и на другите народи,хаха!!!

240

Гергьовец

преди 11 години

Мъдро решение. Така Бойко ще има първата лента от откриване на обект извън страната. Честито.

239

Анонимен

преди 11 години

Нека пак тук някай запален гербер да напише колко е велик Боко и как си изпълнява обещанията. Нека въпросния обясни добре ли е наши държавни пари да ги харчи за PR пред гърците ,които имат просто идеални пътища и в най- затънтените райони.

238

Анонимен

преди 11 години

Невиждам нищо лошо даже добро Тук има платени *** всеки ден от БСП

237

Анонимен

преди 11 години

Половин България бачка в Гърция каква криза бе ***!Всички Гърци имат пари и еб т нашите жени тоя криза вика!

236

Ахахаха

преди 11 години

Лелеле В Гърция пътищата са перфектни. Тук за месеци се показват дупки или се напуква асвалта. Та ние ахаха ще правим пътища на Гърция... По- голям виц не бях чувал!