203

анонимен

преди 11 години

крадеца е осъждан два пъти, и двата пъти с условни присъди.

202

АНОНИМЕН

преди 11 години

КОЩЛУКОВ - " КАЛИНКА" ОТ МИНАЛОТО

201

Анонимен

преди 11 години

малко трудно ,но стана ясно

200

СПЛД

преди 11 години

Работата е ясна - хората ЗНАЯТ мнгог добре, че еосъден справедливо по нашите действащи закони... но саозлобени от това че този човек каквато и грешка да я направил езарди, човекс над 90 задържанияи условни присъди ?!?!?!? и ИСКАТ този път съда да направи БЕЗПЛАТНО изключение за човек който няма дебел портфейл, мутренско обкръжение и бронирам черен джиБ.... мисял, че стана ясно...

199

Анонимен

преди 11 години

Както винаги българите защитават, човек, който убива! Ето затова Европа никога няма да приеме това диво племе! Никой не обича крадци, убийци и техните защитници!

198

Андрешко

преди 11 години

Кошлуков е готов да яхне какво ли не , за да спечели политическо влияние, което в последствие да продаде.Така постъпи 89-та г., така постъпи и с партия "Новото време".

197

Батман

преди 11 години

А за случая в Ловеч, ако полицая сега каже, че девойката е носила пила в чантата си и имала намерение да краде? Да го помилват ли?

196

mimi

преди 11 години

ami ako biaxa ubili nego siganina sled 1 godina na svoboda.do 205 i 204 kvo za6titavate kradesa da ne ste i vie takiva.//osvobodete po barzo 4oveka ot zatvora,.kakva e taia darjava da tulerira kradsitev koito vseki den kradat na6ite maiki i gi iznasilvat.prav e ko6lukov podkrepiam go.

195

Анонимен

преди 11 години

Я мухльовците, защитници на убиец, да ми кажат какво е откраднатото, за да бъде убит този човек! Хайде чакам! Да ми изброят откраднатите вещи или поне разбита врата!

194

200гр.

преди 11 години

Кошлуков е пияница и ***.

193

Анонимен

преди 11 години

Бе да влиза в панделата Опиц! Още ли не е там! Утре детето ми може да застреля, защото си помислило, че е крадец, само защото е влезнало във входа му!

192

Анонимен

преди 11 години

*** много защитници на убиеца бре! Защо така в БГ! Явно затова българите избраха и мутри да ги управляват! А Кошлуков е ясен! Още помним как осребри лидерството си на студентските стачки бореца срещу неправдите!

191

bolka

преди 11 години

Никой сериозен политик /поне който се мисли за такъв/ не би искал референдум за този частен случай! Крайно, безсмислено и популистко напъване на господина.

190

Анонимен

преди 11 години

Е ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ САМОСЕЗИРА?????

189

Анонимен

преди 11 години

Ясно е, че всички ще защитят Опиц. Но погледнете и мотивите на съда. Наркоманчето е застреляно в гръб. Ами, ако от утре всеки започне да стреля по хора с мотив, че са искочили от блока и били с намерение да извършат кражба? Нещата са двузначни и щом всички инстанции потвърждават присъдата нека да не истеризираме излишно.Помилване не, но промяна в закона да. Иначе позволят ли да стреляш по апаши на улицата то най-вероятно още на следващия ден канонадата ще тръгне от Народното събрание.

188

яни

преди 11 години

Кошлуков,много верни неща казваш.Следя предаванията ти с интерес.Въпросът е как да се реализират предложенията ти.

187

ДО 191

преди 11 години

ТЯ И СВЕТАТА КРАДЛА МАСЛАРОВА НЕ Е КРАДЛА И НЕ Е ОСЪЖДАНАИЗВЕСТНАТА ПО СВЕТА КРАДЛА СЪРАТНИЦА НА СПИНИШЕФ СЪЩОПРЕСТЪПНИКЦОНЕВЦИТЕ ВСИЧКИ НЕ СА ОСЪЖДАНИ И НЯМА КАК ДА СТАНЕГОЦЕ ДА ОСЪДИ СЪРАТНИЦИТЕ СИ--КОЛЕГИ В ЗАНАЯТА,НАЛИ ТОЙ ДЪРЖИ КРИВОСЪДИЕТО,А ТИ ЧАКАЙ И...ТЕБ НАЙ--МНОГО ДА ОСЪДЯТ...

186

Анонимен

преди 11 години

На път сме по улиците на държавата ни да се движат само крадците,бандитите,политиците ,защото честните българи ще са в затворите. Същите тези бандити ни съветват да бъдем толерантни,мили и търпящи беззаконията им ,да си мъкнем тихимълком хомота и да търпим.....Искам домът на адвокат Марковски да бъде обиран поне 5-6 пъти ,защото там има какво да се вземе и да видя тогава дали ще нарича крадецът млада ,беззащитна птица ?

185

ДО 191

преди 11 години

ДА БЕ,ПЕЕЛ В ЧЕРКОВНИЯ ХОР,НО ПРЕСИПНАЛ И РАЗБИЛ ЕДИН АПАРТАМЕНТ ЗА ДА СИ НАПРАВИ ЧАЙ,ЧЕ НЯМАЛ ДРЕБНИ ДА СИ КУПИ...

184

ani

преди 11 години

удивлява ме безумната ни съдебна система??Колко години трябва да минат,за да станем нормална държава с нормални съдии?Жалки,нещастни,беззащитни хора страдат от *** закони и от още по-*** управляващи?В България управляват хора,които не стават за нищо,а тези които стават не желаят да се занимават с това,/но страдат от това/,останалите заминаха в чужбина да търсят по-нормални условия за живот за себе си и за децата си