207

Анонимен

преди 11 години

ЗА ТАКИВА ДОБРИ ДУМИ Е ПРЕДОБРЕ ПЛАТЕНО. НИЩО,ЧЕ СИ Е ЧИСТА ПОДИГРАВКА, ЗАЩОТО КЛОУНСКИТЕ КАЧЕСТВА И ПОСРЕДСТВЕНОСТТА НА РЕЙГЪН СА ВСЕИЗВЕСТНИ. ВИЖ ПРЕДАТЕЛЯ ГОРБАЧОВ /НЕГОВАТА МАМ*ИЦА/ ГО НАПРАВИ ГЕРОЙ НИЩОЖЕСТВОТО. А НАШАТА МУТРА СИ ПЛАЩА - НА ТЕЛЕВИЗИИ, ВЕСТНИЦИ, УОРЛИК, ДРУГИ ЧУЖДИ /БАРОЗУ НАПРИМЕР/ ПОЛИТИЦИ, ЗА ИМИДЖ. И ТАКА ВСЕ ОЩЕ СЕ КРЕПИ НА ВЛАСТ И ПРОДЪЛЖАВА ДА КРАДЕ И *** ЛИ ***. А НАРОДА ДА *** МУХИ И КАКВОТО СИ ХАРЕСА ОТ БОКО МУ.

206

Анонимен

преди 11 години

Човек може да бъде и уникално ***, уникално нагъл,уникално невъзпитан, уникален ***....Много неща още все "уникални".

205

Сокол

преди 11 години

И уникално ***, като малкия Буш:))

204

до 681

преди 11 години

а във всъщност, борисоф е рус но се боядисва та да изглежда по инталагентен.

203

имигрант

преди 11 години

По-скоро може би като Берлускони???

202

681

преди 11 години

Е как хем е уникален , хем е като Рейгън? Значи прилича на някого все пак.Все пак да не забравяме , че е мутра и милиционер едновременно - все персонажи от вицовете и символ на тъпота!Остава и да се изруси :)

201

Анонимен

преди 11 години

РЕЙГЪН БЕШЕ ПЪЛЕН *** !

200

Коко

преди 11 години

хахаха Тодор Живков имал акъл за разлика от бибитко -това сега ли го измисли или ти отне доста време и двамата са.... Абе нямам думи май ние сме празноглавцитв. Кой нормален и здравомисшещ може да твърди

199

алилиии

преди 11 години

като знаеме че по свето обикаля определението "*** като булгарин" можеме ноо лесно да дешифрираме кво точно уорлик е казал за борисов като го е индентифицирал като обикновен бг.

198

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 223Това може да го твърди само един *** или болен мозък.Ако наистина е незаконен син на тато, нямаше да му бъде охрана, а нещо много повече още преди това.И не си въобразявай, че народа ще го намрази заради това. Лъжите ти са безсмислени.

197

kulio

преди 11 години

До РадеваМа кой се възмущава ве , само отбор липлари в тоя форум :D :D

196

Радева

преди 11 години

СОФИЯНЦИ,вдигайте се на протести, не се възмущавайте само на думи !!!

195

Анонимен

преди 11 години

Свети Петър извикал на небето Обама, Путин и Бойко Борисов и им казал: "Момчета, краят на света е през 2013 година. Кажете на хората си!". И ги върнал на земята. Обама събрал конгресмените на САЩ и им казал:"Господа,имам една лоша и една добра новина. Лошата е, че през 2013 е краят на света. Добрата е, че ние ще спасим света!". Путин събрал депутатите на Русия и им казал :"Другари, имам две лоши новини. Едната е, че има Господ, а другата е идва краят на света!". Бойко Борисов събрал българските депутати и им казал: "Господа, има две добри новини. Едната е, че ни приеха на най-високо равнище, а другата е че ГЕРБ ще управлява до края на света!".

194

Разпун

преди 11 години

Ха Рейгън се издрайфа в скута на един японец, Борисов се изхвърли, че дюнерите ни предпазват от тероризъм, което на летище Сарафово се видя че не е вярно! Така че да прави си приличат си!

193

Анонимен

преди 11 години

Някой в началото беше писал "с две думи да оприличат".Аз само с една дума-***!

192

nespetel

преди 11 години

Бойко,веднага уреди нещата с Путин!!!Иначе и бедните Руски туристи,ще избягат обидени!

191

Анонимен

преди 11 години

Един американски просяк обменил опит с нашенски. Нашенеца гледа онзи богаташ, а пък проси и вика: Как забогатя ?Американеца казва: Ами отидох пред президентсвото и по цял ден чоплех семки на колене, и ме засипваха с камари долари.Нашенеца решил да бъде още по - хард. Отишъл пред Министерски съвет и почнал да гризе от една торба сено. Минавали министрите, но не пари, ами и никакво внимание не му обърнали. Единствено Бойко Борисов го попитал: Кво праиш тука бее?Просяка отвърнал: Ами на нема кво да ям и затова хрупам сено.А Бойко отвърнал ядосано: Затуй си тъй зле, щото ядеш готовото. Яяя...виж по полето е пълно със зелентия. Бегай да пасеш. Зимата кат ми увиснеш тука и сено нема да има.

190

Анонимен

преди 11 години

Рейгън сякаш беше доста по-умен...???!!!

189

Анонимен

преди 11 години

jurnalqta vav bg minaxa i kolegite si ot severna koreq po xvalebstvi na upravnicite ni .gledam ine vqrvam na u6itesi

188

Анонимен

преди 11 години

Един *** хвали друг ***.Щото втория е послушен ***.