116

Анонимен

преди 11 години

Да живее България с Бойко, браво гол гол и накрая дузпички, никой да не му завижда

115

до 144 jo

преди 11 години

Та колко събра Боко от благотворителният мач? Май разходите по него са повече от приходите.Всичко е пиар - чиста политическа порнография.

114

до 145

преди 11 години

*** си ти Станко

113

Анонимен

преди 11 години

Стоичков недоволен, че играл в син екип.А бе, ***, и в фрак да те облекат, пак ще си останеш нагъл ***.Както винаги, с мисълта, че е над закона - ходи да се разправя със съдията. Интересно, дали му е казал "ти си незаконен, защото аз по-известен".п.п. Ицооо, преценявай - или се подмазвай на Бойко, или си опозиция, ако се подмазваш, не скачай за данъците и си оправяй документите за имотите.

112

jo

преди 11 години

Някой да е чул Станишев или Доган да са участвали в подобна благотворителност за събиране на пари ???

111

анонимен

преди 11 години

Реал Мадрид предлага на Бистришките Тигри 120 милиона евро за Боко,но те отказват,защото ако го изпуснат няма да могат да си правят воаяжи с Правителственият Фалкон до морето

110

Анонимен

преди 11 години

Някои индивиди си нямат личен живот и сън не ги хваща да ядат на ББ макарите-яжте ги на Сергей,на Доган,на Царчето-та влезте в ЕВРОСТАТ-прочете,просветете се.Защо ББ да не играе мачле-той не се е договарял за 5 пъти по скъп газ за БГ от Германия.Вие вместо да изискате да се разбере и накаже,тоя който прибра ***-вие пак викате вълка в кошарата.....Алоу,клакьорите на тройната-вие сте гьзоблизци на чужди интереси!

109

Анонимен

преди 11 години

държавата е застрашена от връщане на Еврофондове, огромни неустойки към Русия и още купища проблеми, а тоя мачлета си играе

108

Анонимен

преди 11 години

Леле затова ли си вдигна заплатата Боко от 3000 на 6000 за да рита мачлета и на всичкото отгоре получава парите си от наште данъци.

107

Анонимен

преди 11 години

127,ТЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ ЗАКОПАХА ДЪРЖАВАТА.МИСЛИШ С КРАКАТА СИ,НЕ С МОЗЪКА СИ(АКО ГО ИМАШ).

106

Анонимен

преди 11 години

ДЪРЖАВАТА Е ФАЛИРАЛА.45% МАЛКИ И СРЕДНИ ПРЕДПРИЯТИЯ СА ФАЛИРАЛИ ИЛИ СА ПРЕД ФАЛИТ.НАШИЯТ ТОРБЕСТ МАЙМУН БОЙКО,СЕ ПРАВИ НА ФУТБОЛИСТ.ПЪЛНА ГАВРА.РОБСКИТЕ БЪЛГАРСКИ ОВЦЕ,МЪЛЧАТ И ГНИЯТ.Е ПА НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

105

Българин

преди 11 години

Писнало ли ви е от положението на държавата и безхаберието на политиците ни??? Нее,не ви е писнало мрънкала такива,по цял ден сте тука и ревете в коментарчета,слагате си плюсчета един на друг! Хора на които им е писнало са на улицата и протестират,не седят пред монитора на топличкото столче или в легълцето :) Нормалните протестират,НЕнормалните в България гледат отстрани как едно малцинство,което те самите издържат ги превзема,а една тумба от 240 помияра в бялата сграда ги дере...xax ***!

104

1

преди 11 години

До СТРАНДЖАТА,абе *** за какви почивки на премиера говориш,мачлетата му са винаги в работно време,а колкото до късите му ***,да се показва с тях,никъде по света освен в герберистан,премиер не се показва пред преса ,телевизия и прочие а др.борисов,обича да се прави на интересен,но нищо не излиза от този негов цирк който разиграва.

103

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Вместо да прави пиянски оргии в Бояна или Евксиноград... - използва почивките си за благородни каузи...Кой от разплутите *** си го представяте по къси гащета да тича половин час... - дрОгарят Миков ли, или дрОгарят Дъбов?...

102

Иван

преди 11 години

Браво! Много добра инициатива.За една благородна кауза.

101

Анонимен

преди 11 години

Б.Б съм го гледал след проверка от два полицейски поста ,но пак си си е същото дърво...И 10 крака да има пак няма да я уцели с верния.А и да я уцели д верния,то ще я ритне от грешната страна .

100

до 127

преди 11 години

"Можеше да кара крадено БМВ по долнище на анцунг и бухалка." Ми той това и прави, толупа му долен, но на държавно ниво. Радваш му се, че си прави кефа ли? И стига с тая герберастка мантра "вие си го избрахте". Аз не съм го избирал, ти си гласувал за тоя ***, а сега всички ни изкарваш *** като теб.

99

Анонимен

преди 11 години

Пак ще стане футболист на годината....ей, титли не останаха за нас...

98

неразбрал

преди 11 години

Някой знае ли каква звезда е Тиквата? Или поне в какъв спорт?

97

Анонимен

преди 11 години

Кво го плювате-той просто си кара кефа.Погледнете го от хубавата му страна.Можеше да кара крадено БМВ по долнище на анцунг и бухалка.Вие си го гласувахте,вие си го избирахте.