171

Уили

преди 11 години

не бях чувал по-голяма тъпотия: " ислямът е имал висша математика и е правил хирургически операции".......да се твърди че религия притежава това не е неграмотност, а глупост :) ходи кажи една молитва да ти се оправят нервичките...

170

АСАНА БИЛ ГЛАДЕН

преди 11 години

ЕДНО ОТ ОСНОВНИТЕ НЕЩА,КОИТО СЕ УЧАТ В ИСЛЯМА Е ДА НЕ СЕ НАРУШАВА ЦЯЛОСТТА НА СГРАДА,КОЯТО ПРИНАДЛЕЖИ НА ХОРА ОТ ДРУГА ВЯРА! ТОЕСТ ЕДНО МЮСЛИ НИКОГА НЯМА ДА ПОСЕГНЕ НА ЦЪРКВА,НИКОГА НЕ БИ ОТКРАДНАЛ ОТ ЦЪРКВА.ТЕЗИ ХОРА НАИСТИНА ИМАТ СИЛНА ВЯРА И МНОГО ТРУДНО БИХА Я ЗАМЕНИЛИ С ДРУГА,ДОКАТО ВАРИАНТА,ПРИ КОЙТО ДРУГИ БИХА ПРИЕЛИ ИСЛЯМА Е ЧЕСТО СРЕЩАН!

169

неграмотник

преди 11 години

по тона ти разбирам че си "правоверен"... това което си написал за математиците и медицината по никакъв начин не противоречи с написаното от мен, религията няма нищо общо с науката... :)

168

до великия инвизитор

преди 11 години

Абе ***, когато ислямът е имал висша математика и е правил хирургически операции, тук в Европа още сме се лекували с пиявици и сме горили Джордано Бруно.

167

АСАНА БИЛ ГЛАДЕН

преди 11 години

Грешно е да се твърди, че Ислямът учи сподвижниците си да се примиряват бездействено с това, което им е съдба и предопределение. По-скоро ислямът предизвиква вярващите да се борят срещу несправедливостта и с всички сили да се застъпват за запазването на правата и на справедливостта.

166

до 204

преди 11 години

Значи в същия 21 век може да се трепем за два лева, или напълно безплатно в катастрофи, но щом става дума за кръвна религиозна обида не може така ли?

165

до трезеник

преди 11 години

Със сигурност ще сме откачени, ако се водим по акъла на *** като теб.

164

преди 11 години

В 21 век един филм може да доведе до убийство? В 21 век се трепем, заради религия? Тези хора движат света назад, не сме еднакви и всеки има мнение. Поне в цивилизацията е така. Аз не харесвам пророка Мохамед, нито учението му, с камъни ли трябва да бъда убита? Дивашко поведение, години еволюция на духа се губят. Някакво треторазрядно филмче се използва за истъпления. Не си представям нормални хора да убиват, заради филм. Не си представям българи например, да колят посланици. Жалки са.

163

Анонимен

преди 11 години

Мюсюлманите никога не са се гаврили с християнската религия. Ние как ще се почувстваме ако някой се подиграе с Левски или Ботев? В името на християнството са вършени много по-големи зверства, изтребвани са цели народи, първите камикадзета са християни, североамериканските индианци се учат да скалпират от същите тези християни. Айде стига лицемерие.

162

АСАНА БИЛ ГЛАДЕН

преди 11 години

ОМРЪЗНА МИ ПРЕЗ ДЕН ДА МИ ЗВЪНЯТ НА ВРАТАТА И ДА ГЛЕДАМ БЕЗМОЗЪЧНИ ХОРА ЕДНИ БИЛИ СВИДЕТЕЛИ НА ЙЕХОВА,ДРУГИ ОТ ПЕТДЕСЯТНА ЦЪРКВА,ТРЕТИ СВЕТИЛИ НА ДЕВА МАРИЯ ДОКАТО РАЖДА,Е ХАЙДЕ СТИГА ДЕ НЯКОЙ ТАКА ДА Е ПРОПОВЯДВАЛ ИСЛЯМА ОТ ВРАТА НА ВРАТА!ГОЛЯМ КЕФ МИ Е КАТО ВИДЯ ТАКИВА ЗОМБИРАНИ *** ДА ПУСНА КАВКАЗКАТА ОВЧАРКА ДА ГИ ПРИЕМЕ!ПОВЕЧЕ НЕ СТЪПВАТ!

161

Великия Инвизитор

преди 11 години

какво се палите ? исляма изостава като религия с 500 години в развитието си..сега е във възход както християнството преди 500 години когато се е покръствало с меч в Южна Америка и другаде..имало е Велика Инквизиция и т.н... просто на тези хорица им трябва време да отрезнеят това е..а до тогава..дано Бог не ни среща с някой такъв :)

160

Анонимен

преди 11 години

""За нас и лично за мен, това видео е отвратително и заслужава порицание. По всичко личи, че целта му е дълбоко цинична - да очерни една велика религия и да провокира ярост", допълни Клинтън"Значи като някой си прави гавра с християнството или други религии може, а когато е гавра с исляма не може. Тази подстрекава хората вярващи в нещо друго освен в исляма да се страхуват от фанатиците им.Християните - мирни, тихи. Като се направи авра с тях целият свят мълчи.Но със садистите гавра не може.

159

трезеник

преди 11 години

а бе,народе , вие сте откачили бе! *** са убили посланика на една страна , вие ми коментирате некакъв псевдофилм! търсите оправдание за полухора , който в първичната си ярост са готови да убият всеки , навсякъде! никой не е застрахован , еле па ние от тоя екстремизъм! изтрезнейте и зклеймете деянието , утре ще ви резнат гръкляна и на вас!

158

АСАНА БИЛ ГЛАДЕН

преди 11 години

СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ДРАГИ МИ ДРУГАРИ,ЧЕ АКО ИСЛЯМА ИМАШЕ ЗА ЦЕЛ ДА ЗАВЗЕМЕ ПЛАНЕТАТА МОЖЕШЕ ДА ГО НАПРАВИ,НО НЕ ГО ПРАВИ,А ГЛЕДА СЕИРА НА ХРИСТИЯНИТЕ ДЕТО ИМАТ 300 РАЗНОВИДНОСТИ НА ХРИСТИЯНСТВОТО И ВСЕКИ ТВЪРДИ,ЧЕ НЕГОВАТА ВЯРА Е ПРАВЕДНА! САМО ОНЕЗ *** В ОАЕ ДА НЕ ПРЕСКРЪЦНАТ СЪС ЗЪБИ,ЗАЩОТО...ЩЕ ВИДИМ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ.

157

до 192

преди 11 години

Арамеец ?! да дошли са от Египет в търсене на обетованата земя , но хайде помисли по кое време ? :) преди или след Христа ?

156

притеснен

преди 11 години

Евреите,като са много умен народ,защо имат толкова врагове?

155

БИЛ КЛИНТЪН

преди 11 години

ПОГЛЕДНИ СЕ ОТ ЗЛОБА НА КАКВО СИ ЗАПРИЛИЧАЛА! ДОБРЕ, ЧЕ БЕШЕ МОНИКА КРАЙ МЕН.

154

kireza

преди 11 години

Тази дърта,ръждясала пиростия навярно е организирала всичко,но като видяха дебелият край сега бият отбой!Нали тя беше в България преди атентата в Сарафово,а шефът на ЦРУ цели три дена се шля из страната ни за да го организира!Но Бойко се побоя да обвини Иран и Хизбула,както настояваха тези изродени "доблестни" служители на САЩ та включиха Камерън и Натеняхо!Бойко,махни този твой некадърен външен министър,че ще ни организират и на нас я някоя "есен",я "зима"....А иранските ракети стигат и до нас

153

Анонимен

преди 11 години

Евреите срещу кого искат да воюват?

152

Анонимен

преди 11 години

Една забележка. Исус е бил Арамеец. Евреите са пристигнали в тези земи, след като избягали от Егопет, където са били роби.Но точно евреите са действително убили Исус. Неговото учение наистина е било по-друго. Фалшифицирането му започва към 4 век от евреите, които се опитват да създадат религията на роба и да я пласират на всички. Същевременно, създавайки Талмуда, религията на господарите. Исус е предал учението за Живота, на база космическите закони. Деформирани съзнателно, за да има инквизиция