69

До засрамете се!(71)

преди 11 години

ХАХАХАДа не би тя да ги е спечелила тези медали ?! Ти самите гимнастички ги остави на заден план нещо ???!!

68

Анонимен

преди 11 години

imalo e posledno sastezanie koi shte se klasirat za nachionalniy otbor.Raeva ne si e napravila truda da prisastva v jurito.

67

чч

преди 11 години

урааа,злобара подава оставка,дано не я пуснат изобщо във федерацията,ако освен нейния приятел *** не и осигури мястото,но колкото по-малко виждаме бойковите *** толкова по-добре

66

ботокс

преди 11 години

Като стане шеф на федерацията, най-после ще въведе любимото си съчетание за вибратор с две топки.

65

Анонимен

преди 11 години

Въх,прилича на катастрофирал трактор !

64

Стефанова

преди 11 години

И след Илияна ще има гимнастика, не всичко се върти около София и треньорите работещи там, още повече,че спортния министър обеща парите за всеки спорт да се разпределят по справедливо, редно и останалите да имат шанса да се изживеят като поредната незаменима и велика треньорка на художествената гимастика.

63

Бати

преди 11 години

До жоркатаТи да не си някое комплексарче,вифаджийче ? Спокойно всеки може да сбърка,къде от незнание , къде от недоглеждане ! А тая кикимора освен с вечните и претенции за всичкоможени и всичкознание,сдруго е трудно да се запомни ! Да не говорим , че прилича на стар терлик, наръсен с нафталин! А с Нешка трудно може да се сравнява , от където и да погледнеш!

62

засрамете се!

преди 11 години

Лелееее що злоба, що негативизъм!Забравихте ли времето, когато същата тази Илиана обираше златото по състезанията и ни караше с гордост да слушаме българския химн!Дано всички, които я плюят да го правят от завист, защото иначе ще да е от примитивизъм и къса памет.

61

Чичо Пичо

преди 11 години

Дърта лапачка си е, няма какво да се лъжем. Самия факт, че се е оженила за мега-бесняка сираков и твърде "лековатото" поведение на Славея казва много и за самата нея...

60

Анонимен

преди 11 години

Че какво си постигнала като треньор- едно голямо нищо.

59

До жорката

преди 11 години

Ти май си най-"безграмотния" тук като гледам :)Като за начало - думата е НЕГРАМОТЕН!!!

58

Анонимен

преди 11 години

До БОЙКОот ЕГН-то

57

фен

преди 11 години

До ВРЕМЕТО 60Мисля, че сте прави, но истината е даже още по-жестока. Освен, че на Нешка времето и е отминало БЕЗВЪЗВРАТНО, тя успя (заедно с Мария Гигова) да направи българската художествена гимнастика за посмешище и улесни глудтицата "пост"съветски (Русия, Белорус, Украина, Казахстан и пр.) "специалистки" да си правят каквото искат. А на Илиана просто не и достига акъл. Не искам да коментирам морала и на двете, защото ще кажа грозни неща.

56

Анонимен

преди 11 години

Дай Боже да седне в шефското кресло на федерацията.

55

9877

преди 11 години

С мъжът и шмъркат само кокаин

54

1

преди 11 години

грозна жаба отвратителна ***

53

ВРЕМЕТО

преди 11 години

реалноста е една-нешка и илияна са спортиски с националена значимост,само спортиста като тях заслужава гордост за всеки българин,друг е въпроса за самата личност,нешка е във времето на соца и е пропиата от идеите на комунизма редом със светулчо,а илияна част от неиното минало е било също в посока на светлото бъдеще,но често влизаще в конфликт с нешка и това даваше на спорта не в полижитрлна посока развитие.

52

на 56

преди 11 години

Тук не се обсъжда социална тема, а това, че треньорката на националния отбор по художествена гимнастика, си е подала оставката.Социалните въпроси ги обсъждай на темата за успехите на правителството.

51

На 48

преди 11 години

Тук не обсъждаме грима и красотата на жена над 50.Обсъждаме професионализма на Илиана.Илиана има върхови постижения и като спортистка, и като треньорка.Нека да дойде друг след нея и да направи още повече!Защо трябва да се плюе и да се изтъкват аргументи от типа колко не е красива. Не е подходящо.

50

Poaro

преди 11 години

Mnogo glupava i prostovata jena! Lichi ot vanshniat i vid. Za oligofrena Sirakov da ne govorim : i dvamata izdavat samo nechlenorazdelni zvutsi.Estestveno, che ste se stremi kam drug post !!! Tam sigurno ima poveche pari !NESHKA iskarvashe chudesni sastezatelki, bez kilogrami grim, silikon i liftingi. Ot snimkata gleda edna drogirana pachavra!