103

Анонимен

преди 11 години

mindo това са ей сиктир фон фенове, не им е нужно да мислят, а и не могат. Даже си купуват телефон с който да не им се налага да мислят. Толкова са изпростели горките, че се снимат на опашките за айфона за спомен :).Снимайте се защото скоро ще ги няма :).

102

mindo

преди 11 години

ЦИТАТ:"колкото до AMOLED това е съвсем друг тип технология която няма нищо общо с LCD или LED"amOLED e OLED което е e LED технология... Тоест има доста общо с това :). Пак се изказвате без дори да помислите малко :)

101

mindo

преди 11 години

Да, прав си, дори и технологията за дисплеи с активна матрица се води LCD, но e примерно TFT LCD. IPS е техологично приложима при дисплеи с подсветка, а амолед не са такива. Те са OLED, имат TFT матрица(общото м/у LCD и Амолед), но са отделен клас. Почти никой вече не произвежда телевизори с подсветка. Къде видя глупостите? Обясни, ако обичаш?

100

?

преди 11 години

до 122леле какви глупости си написал...още си се продават LCD да не мислиш че тези LED модели са нещо друго?колкото до AMOLED това е съвсем друг тип технология която няма нищо общо с LCD или LED

99

Samsung Galaxy S

преди 11 години

Пичове и да си ги мерите и да не си ги мерите, фактите са следните :) : Аз съм със Samsung Galaxy S 1, s custom rom от xda-developers. Ако ще и iphone 66 да изкарат или Samsung Galaxy 33 ще ви кажа следното. Андроида ми е версия, която Galaxy 3 ще я чака 6 месеца, а iOS 6 пасти да яде, с 64 micro SD class 10 45МB/s и батерия с реален капацитет 2500mah (4 дни нормално използване с по 8 часа музика на ден). Така че важното е как си го настроиш а не кой е по по най. И тоя телефон е 200 лева..леко..

98

mindo

преди 11 години

IPS Технологията е въведена от Хитачи 96 година за LCD дислплеи. Съвременната тенденция е всеки пиксел да е представен от група светодиоди - активна матрица. Вече мисля не се продават телевизори и монитори от LCD тип. Няма как Амолед да е ИПС, защото е от по нов клас. Все едно да кажеш че акулата е по слаба от костенурката, щото няма крака. На нея не и и трябват. Обясних го максимално опростено.Имам чувството, че повечето айфенове са Х - дизайнери, с почти никаква техническа култура.

97

Анонимен

преди 11 години

Амоледа не е IPS, така че теорията ти за качество отпада. Под безпристрастни оценки, такива в полза на Самсунг ли имаш предвид? А да си чувал, че ярките цветове и контраст не са присъщи на професионалните дисплеи, там всичко е умерено, както е и с аудиофилския звук?До Мариян:Не съм никъв Наблюдател, ***. Явно те е страх и от сянката ти. Я си направете един circle jerk с Mindo;)

96

mindo

преди 11 години

Амолед плюс е по - контрастен, по - ярък, с по добри цветове, с по ниска степен на отразяване на слънчева светлина и без подсветка, тоест около 3 пъти по - малка косумация от батерията. Във всички беспристрастни сравнения печели спрямо ретината с м/у 15% и 25%. Течнокристалната технология с подсветка на ретината наистина е доста стара вече. една от първите е. Не може да се сравнява технология на един от лидерите в дисплеите с технология на фирма нямаща завод за кондензатори даже.

95

anon

преди 11 години

... говорете си.. аз пък като излезе новия айфон ще си го взема и нека да ми е лошо. а вие- убивайте нервни клетки за тоя що ду*а.

94

Анонимен

преди 11 години

Мариянчо, пак изригна, типично по гейски, не можеш да си сдържиш нагона. Недей така, контролирай се. Много ми домъчнява за теб. Като ползваш телефон с нискокачествен дисплей и се радваш на шаренка, а не реалистична картина, ОК, паднал си си на мястото. Ама не се изцепвай така, че нагадняваш ;) Що така си падаш по *** пък и смееш да скачаш срещу Епъл, точно ти бе пиленце?

93

До 109

преди 11 години

Ей, кретеноид сгърчен Самсунг изработва ретина дисплея, разработен от Епъл. Ако беше техен нямаше да ползват Амолед. Айде в коневръза!

92

до 108

преди 11 години

е как няма да те нахрани, ти му разбиваш фантазията за богопомазан ...

91

mindo

преди 11 години

Антон 72, пич провери си данните. за Q3 епъл са ДоСтАвиЛИ ПО МАГАЗИНИТЕ 26 милиона всякакви УсТрОйСтВа, самсунг 52 милиона ТеЛеФоНа. От 4S са продадени малко под 20 милиона, откакто е пуснат. S3 продаде 10 милиона за 48 дена след пускането, а сега, когато загуби делото от епъл продаде около 2 милиона за седмица... За културата: днес сутринта едно момче 21 -22 годишмо ми се развика като му казах че самсунг произвеждат процесорите на 4 i 4S. Да не съм си измислял толкова нагло, вика :)

90

Герсона

преди 11 години

Алоооооооооо....правописААААААААААААААА

89

Анонимен

преди 11 години

ха ха става интересно HTC и Samsung явно натиснаха здраво по патентите огризкката :) хахаха iФона ще остане в историята Поговорката с твойте камани по твоята глава важи с пълна сила.

88

до 99

преди 11 години

Не, ти го написа, говори за ТВОЕТО умствено развитие! Аз написах само да не се сърдиш после, при това положение, че хората ви намират за зомбита.

87

до 95

преди 11 години

"Имаш ли представа колко сплотени са всички там, като едно семейство, споделят една философия"не се сърди после, че ви смятат за "зомбита"...п.с. дотук във форума единствената "философия" която споделят повечето фенове на епъл, е че имат маса "кешовица" за разлика от андроидите ?!? wtf ?

86

Анонимен

преди 11 години

Това ли е предимството на айсиктир фона, че предизвиквал фурор сред слабо интелигетнтните кухи американци който се хвалят как висяли по опашки за да си го купят и някои китайци които си продали бъбрека за да си го купят :)хаха какво да им завиждам на такива каубоиТо само балъците са повече от китайците

85

Анонимен

преди 11 години

Факт е, че типичните ползватели на ай фон и дригите АЙ *** са доста арогантни, нискоинтелигентни и технически неграмотни хорица, които поради глупост плащат тройно и четворно------------------- Да, точно такъв съм и аз, момчето ми, айфоня ме кефи единствено с дизайна си и уникалния си дисплей. Но мога да си го позволя, защото съм се преборил за място под слънцето, където дървени философи като тебе не виреят. Ай чао!

84

бла бла

преди 11 години

Да лично съм го виждал, а ТВ не гледам брат :)