53

Хасму

преди 11 години

Ами тока от американците, газа от руснаците и ръгай бедния българин. Тоя *** да си трае поне.

52

AYYYYYYY

преди 11 години

Бойкотирайте всички медии които вземат интервю от уорлико..Той е тук за да помага да се развиват отношенията между БГ et САЩ а не да се бърка в вътрешните ни работи.На запад бензина е 1.60 евро или 3.20 лева.Сравнявайте

51

Уорлик

преди 11 години

Ще ме търпите, нещастни аборигени! В тази държава мога да правя, каквото си поискам! Нещастници!

50

до 65

преди 11 години

Демокрацията е за развитите страни - останалите просто им стават роби и забравят за демокрация. Не може всички да са свободни, щото няма да има кой да работи. Трябват роби, за да не се срине демокрацията. Още в древния Рим е било така - едните са свободни и за тях има демокрация, но останалите са роби, за да поддържат демокрацията жива. Познайте ние от кои сме...

49

перо

преди 11 години

Прав е американецът.Природният гас в САЩ е четири пъти по нисък от този в България.Че тогава да върнеме Шеврон да добива газ тук,а???

48

Анонимен

преди 11 години

Потърсете си гръмките заглавия и заканите за премахването на посредниците от ББ през 2010 и 11 година, включително от посещението на Путин.След това си отговорете на въпроса - как така се допусна Овергаз да подпише договор с Газпром за доставка на газ през 2012 и 2013 година с обем - годишното потребление на България!!! Именно Овергаз трябваше да бъде изгонен от пазара в България в края на 2011 година, когато приключи договора му от предишното правителство! Защо не го направиха? Кой печели?

47

до 61

преди 11 години

Не знам, обаче откакто дойде демокрацията, нещата от година на година стават все по-зле... Преди всеки можеше да си купи един декар земя и да си построи къща - стига да имаше желание. Сега кой може да си го позволи това, като хората едвам свързват двата края... Има нещо много сбъркано в тази "демокрация", както я наричат - прилича ми на пладнешки обир на държавата от други, по-демократични държави.

46

Анонимен

преди 11 години

Няма по търпелив и робски народ от Българския, оставили сме нискочелите ни политици да се гаврят с нас и да ни товарят с непосилни цени и ниски доходи. Трябва да се събудим, да разберем че ние сме им работодатели/за съжаление ние сме ги и назначили/ и да им търсим сметка на улицата за всяко антинародно решение взето от тях. Ако породължаваме да не го правим, тогава ще търпим и не трябва да мрънкаме поне още 500 години.

45

Анонимен

преди 11 години

До simo-благодарение на тази свобода сме на това положение сега,ако не бяха ни освободили сега щяхме да сме много по добре. затова сега така ни продават енергията ,значи пак ни смучат кръвта както си искат.ние докато се освободим от един,отиваме да се подлагаме на друг,какво ни трябваше ЕС,неможем ли сами като други държави които са по малки от нас,но явно искаме винаги някой да ни яхне.

44

до 26

преди 11 години

"Руснаците продават газа на Германия на 2-пъти по-ниска цена отколкото на България..."Говори ми в конкретни цифри. За колко го продават на Германия и за колко на България. Но не ми цитирай колко е цената в България, а за колко го продават Газпром на българските прекупвачи. Защото ако цената я надуват прекупвачите, за това вина не носи руската Газпром - това си е вътрешен наш проблем.

43

Анонимен

преди 11 години

Губернаторът на България пак се е изказал - като за последно. Плевнелиев днес нямаше ли да го награждава с орден "Стара планина" за изключителни заслуги към България?

42

Анонимен

преди 11 години

ся кат,тръгне една акция с гръмкото название "електричарите",че кат,арестуваме /стани,пълзи легни/първите заподозрени :охранителите на входа/колеги от бизнеса/,чистачката в администрацията/прикрит агент още от времето на ДС-пак наш човек/,шефа на човешки ресурси /близък по партийна линия,щото трябва да знае кого да назначи/,че кат,ги дадем на прокуратурата /няма проблеми/........нищо че после ще се окаже,че няма доказателства...А БЕ ШУМ ДА СЕ ВДИГА,ПРАХ И ПУШИЛКА,ЩОТО В МЪТНА ВОДА...РИБАТА.

41

Анонимен

преди 11 години

Най голямата грешка беше че дадоха на ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН ЕРП-тата. Тези измъкват парата в тяхните страни, а продажната ДКЕВР им дава с всякакво шмекеруване да вдигат цената не бе пренос, не бе жица. Унищожават нашата Национална електрическа компания, а това го няма никъде по света. Навървиха се ДКЕВР, ЕСО, БЕХ и ... всичко накъсано и надърпано докато не се разпадне. Това ще затрие държавата.

40

до simo

преди 11 години

Руснаците не ни го продават скъпо. Нашите български фирми (Овергаз и Булгаргаз) го оскъпяват. Руснаците ни го продават на 100 долара, а ние вътрешно си го продаваме на 500 долара, защото минава през прекупвачи/посредници или както там е модерно да се наричат в днешно време.

39

simo

преди 11 години

как ще са садисти, на два пъти ни освобождават за което цял живот ще им бъдем благодарни. но защо за бога сега ни загробват с тези непосилни за малка България цени, след като други държави плащат в пъти по малко за същия този руски газ?

38

1999г

преди 11 години

уорлик да похвалиш бил клинтън циркаджията , че когато гостува в българия говори кът комунист на партиен пленум ама не са усеща самия той ха ха ха ха ха .

37

Анонимен

преди 11 години

Добре щом казвате, че г-н У. го е яд за шистовия газ, така да бъде. Но в яда си той казва много истини за прозрачността на договорите за енергийни носители. Примерно договорите за доставка на природен газ са нещо което би накарало всеки американец или фанцузин да направи революция.

36

Анонимен

преди 11 години

Американците са най-големите садисти. Искат да ти продупчат земята, за да ти извадят газ, която да ти продават на теб на тройни цени, докато ти замърсяват подпочвените води. Хипер наглост и безочие е това!

35

Пламен

преди 11 години

До 35: АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА! А нима не оплюха Уорлик преди две години, когато той открито заяви, че основните наркоканали в Европа са български!? Е, какво стана? Оказа се, че на всеки плавателен съд с българи, има и кокаин! Ама на нас ни е добре в ***.....

34

до 39

преди 11 години

Руснаците не ни го продават скъпо. Даже ни го дават по-евтино, отколкото на останалите европейски държави. Оскъпяването идва след руснаците - когато нашите хиени захапят кокала от 100 долара (руска цена) скача на 500 долара (българска цена) за 1000 куб. литра. Ако Червон надупчат Добруджа, да не мислиш, че цената ще падне? Хем ще е по-скъпо, хем ще ни стигне точно за 5 години енергийна "независимост", хем накрая ще внасяме питейна от Русия. Те затова искат да нападнат Иран всъщност...