31

исмаил

преди 11 години

Ама, как ?? Затворите в турция не са ли като там дето лежа Шефкет ? Объркан съм!!

30

до погебен

преди 11 години

Не разбрах точно какво си се опитала да напишеш , нима в Германия гасарбайтерите *** от турукия не колят дъщерите си мине не мине всяка седмица ,да не говорим за братята им в изостанал анадол ?

29

Анонимен

преди 11 години

Ако са в България ще се държат вулгарно и не можеш дА им затвориш устата , че са турци , защото са мюсолмани . А Комитета срещу дискриминираните ще писне че има ЕС , тотално ппромиване на мозаците им от Анкарската политика . Да се праждосват в Тутция да правят бизнес от турските филми

28

Анонимен

преди 11 години

До Лъчо Калъчо-бълг. гражданин да,но българин никога. по добре да съм *** отколкото българин,българинат е по долното качество от ***.

27

погебен до 40

преди 11 години

тука е демократична държава законите и правилата са валидни....ако беше шерията за която си писала за замерване с камъни на площада ...първо бяха почнали с аптула юджалана който е причина за гибелта на хиледи невинни хора и от двата народа от турците и от кюрдите ...за последствие на всичко това го хранят ,поят го и все едно че на хотел с 5 звездички....и за последно ако пишеш нещо пиши не на слухове дето си чул на пиянските маси

26

погубен

преди 11 години

и кат дадеш 40-50 лв на бутилка тука в Турция ....знай че ще спиш под лозето да ни ти откраднат някое салкъмче от лозята....напротив нищо не е чудно за тукашните които са станали вече приятели с алкохола...както е при вас с цигарите

25

До 38

преди 11 години

1 турска лира = 0.85стотинки!Това са 600-700 000 лв.

24

бай Ганя от Европа

преди 11 години

Ако бяха в Бг щяха да получат условна присъда и 100 лв глоба.Обаче Турция има сурови закони който наруши правилатахваща пътя към затвора.

23

Анонимен

преди 11 години

До кога за разни *** с български паспорт ще пишете "Българи"

22

Лъчо Калъчо

преди 11 години

Я по-точно със заглавията де! Български паспорт имат всякакави но това не ги прави българи ,български граждани е едно а българи съвсем друго Тези в случая е ясно ,че са турци или поне за такива се мислят и за това са там .Не ,че и в нашето стадо не се намира *** ,но защо да събираме негативите и на чуждите?

21

до 27

преди 11 години

Така трябва да бъде навсякъде. Бил съм на работа в доста държави и затова ти вярвам. За съжаление у нас е друго.

20

Анонимен

преди 11 години

minalata vrecher se vdigna shum v krichmata sreshtu nashata kishta obadih se na politsiyata i za 5 minuti byaha tam jiveya v turtsiya i kisno vecher pochti vinagi te spirat politsai i te pitat koy si kade otivash i dali imash nyakakvi oplakvaniya prosto navsyakade chuvstvash che jiveesh v seriozna dirjava

19

до 25

преди 11 години

Все ще опреш до купешкото. Сватът от Добруджа всяка година правеше по един тон вино ..... и все не стигаше :-) .Като съм в БГ от лозето правя 200 - 300 литра и 30 - 40 литра ракия. Колкото пари за захар прежаля. И да ти кажа понякога пак се стига до магазина. Така, че не се заричай.Наздраве.

18

от Чехия

преди 11 години

Тая статия съвпада една към едно с това което четох в "Капитал". Те, журналята, преписват един от други. Мързи ги да поизменят някое изреченийце.Та по темата. Най-вероятно са бг граждани, но от турският етнос. Заглавието е леко подвеждащо. Едно е да кажеш "български гражданин", друго "българи". И ги хващат с много бандероли, а само 63 кашона готова продукция. Лош момент е улучила полицията. Вече са били шитнали произведеното.п.п. И да споделя нещо. Алкохолът, който се продава в магазинната мрежа в БГ е същият като този, който се произвежда нелегално - менте. Заводите производители правят ментета. Я се замислете. Колко лозя трябва да има, че да се направи толкова вино и ракия /гроздова/. Че и доста изнасяме. НЯМА ТОЛКОВА ЛОЗЯ! Изнасяме вино от грозде, а в БГ пиете вино наполовина от грозде, наполовина химийка. В това евтиното, дето е по лев литъра, няма и зрънце грозде. Всъщност това не е вино, а алкохолна напитка, приличаща на вино.В БЪЛГАРИЯ ЕДИНСТВЕНО БИРАТА Е ИСТИНСКА. И въобще не е по-лоша от чешката. Най-накрая работя в Пилзен.

17

ББ

преди 11 години

Полицайчетата кво са го хванали под ръчичка все едно до олтара го изпращат..гейчета.Ако в България те хванат куките ще ти строшат ръцете.

16

Анонимен

преди 11 години

в България колко нелегални цеха има ,но не ги пипат защото с тях е власта

15

Анонимен

преди 11 години

боже,аз оригинален алкохол не мога да понасям та менте ли.Супер гнусен ми е-един такъв парещ и като,че ли горчив.Уиски ,водка джин same shit.Само червеното вино е хубаво в малки количества.

14

Анонимен

преди 11 години

Обзалагам се, че вече са ги забременили и то няколко пъти!:) Баш в Турция и баш алкохол да правят! Смелчаци!:)))))))))))))

13

na6

преди 11 години

Да си вземат повечко вазелин, че без него доста боли)))))))))))

12

Анонимен

преди 11 години

нищо не става от нас,мафиот ска страна сме,Славейков-не сме народ а ***