7

666! СУПЕР...

преди 11 години

Хърватия очаква 7 млрд. евро приходи от туризъм за годината....ТОЛКО КОЛКОГАНЬО НЕ МОЕ И ДА САНУВА И ДА БРОИ...!

6

,,PIPO,,

преди 11 години

BRAVO !

5

Анонимен

преди 11 години

Дано тъпия митничар умре от мидена супа! Това не е човек, а ултра ***. Ще пратя аз човек в затвора(нищо, че е за 15 дни) за някаква "***" мида. Само мръсен *** може да направи такова нещо!

4

Гошо Тъпото

преди 11 години

До... Умния: Новината която съм...измислил,изтече по нашите медии преди няколко...дни.Разказваше от първо лице...приятелката на нашенеца,с който са били заедно няколко дена в Хърватска.При разходка на плажа намират въпросната черупка,харесалия и вместо да я...хвърлят,си я взели за спомен.На границата,техен митничар я видял(те не са я...крили) и ги задържали.В последствие момичето го...пускат,а момчето го съдят да заплати800 евро глоба или затвор 15 дни;е те пари не са...имали.Още е...там.

3

до любопитния макак

преди 11 години

България за миналата година някъде около 4 млрд, тази година ,може би, около 3 млрд

2

Анонимен

преди 11 години

Много приходи на малко народ. В България ако бяхме 4 милиона и ние щяхме да имаме техния стандарт, ако не и по-висок.

1

Гошо Тъпото

преди 11 години

В Хърватия не съм...ходил,няма и да...отида.Разбрах,че заради една мидена...черупка са осъдили едно наше момче на...затвор;била от забранен вид.Момчето-турист я намерило на брега и си я сложило в багажа за...спомен.Още лежи в...затвора.Кога станаха...държава,кога...разбраха,какви...черупки изхвърля морето на...брега им;че даже ги и...преброиха.Ай сик...тир.