91

Анонимен

преди 11 години

Честито на французите и от мен! Със здраве да си ги ползУват.

90

До Франция с любов

преди 11 години

Драги ми франсета, да са ви честити новите ви съграждани! Свиквайте, защото ще ви изпратим нови попълнения готови за "интеграция". Всичките са европейски граждани, владеят по няколко езика, крадат като за световно, обичат да плащат за ток и вода, размножават се като зайци и са "професионалисти" в усвояването на социални помощи. Още веднъж едно голямо ЧЕСТИТО!

89

бат'Жоро

преди 11 години

Да внесем някой друг французин в Пловдив.Дано се справят с *** в Старият град.

88

Анонимен

преди 11 години

НЕ ЗАКАЧАЙТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА БОЙКО И ГЕРБ !!!! ТЕ СА ВАШИТЕ БЪДЕЩИ УПРАВНИЦИ !!! ДА ЖИВЕЕ БОЙКО И ГЕРБ !!

87

Красс

преди 11 години

Мангааааалеееееее!!!

86

Анонимен

преди 11 години

Това е начинът за справяне с *** напаст.Не трябва да им се разрешава да се заселват, и ако някъде се задържат по-дълго време да им се ограничава достъпа до вода. *** могат без никакви други нормални човешки условия, даже така им харесва, но не могат без вода. Така Германия се е справиля с *** катуни и там няма такива *** кочини. Франция взима добри мерки но тово трябва да се направи и в България със закон. Който не плаща данъци не може да се заселва.

85

Анонимен

преди 11 години

Многозначителен също така е и фактът, че ***, живеещи постоянно във Франция не се занимават с крадене на релси, кабели за високо напрежение, не разграбват къщи. Виж, идващите от България и Румъния са друго нещо. Ето защо, както казваш ти "....задължават България да го прави". А дали се държат така само с различните - опитай ти да откопаеш телефонен кабел в Париж.Дори да успееш, няма да има къде да го предадеш като вторична суровина.

84

до 94

преди 11 години

"Само впрягане в земеделие..."Това няма да стане, брат. Според *** култура, за която радее Западът, земеделието е забранено. Зап. Европа и Сорос настояват в България да приемаме различните. Но *** различие се състои в самосегрегация, отказ да работят за нецигани и да общуват с тях, не спазване на законите на друг етнос, а повечето професии се считат за мръсни. *** култура им разрешава да бъдат коняри, железари, кошничари, джебчии и гадатели. Така че, проблемът с *** не се решава с раздаване на земя, жилища или пари, а с избор между интеграция (усвояване на културата на приемната държава) или толерантност към различните и приемане на *** култура и вярвания. Едно от двете! Многозначителен е фактът, че в ЕС не се церемонят с различните, но задължават България да го прави.

83

Анонимен

преди 11 години

Дано влезем в "шенген" та да не могат да ги връщат. Тогава франсетата ще видят истинска инвазия и "Предградие-13" ще им изглежда като девически пансион!

82

Болярина

преди 11 години

е да парка е бил обитаван от защитени видове, наричат го РОМИ...и постоянно ги защитават ..

81

Анонимен

преди 11 години

"....без всякакво юридическо основание, твърдят защитници на правата на ромите."Така, така, вашта ...Защитавайте ги, после им берете плодовете....

80

Анонимен

преди 11 години

Ле-лее, избирателите на българския политически елит бягат. Не искат предизборни обещания в лева, а в евро.

79

Към 94

преди 11 години

Да ги пратим в кибуци И иии тая снимка се повтаря

78

Ъ222

преди 11 години

Интересно защо нашата полиция,която ни ПАЗИ не взема пример от френската?Сигурно защото ако постъпи по същия начин ще изпита гнева на Френците и другите защитници на ***.У нас *** истъпления и разплод се защитават от БХКомитет и Отвореното Общество на агентите на Сорос.

77

Анонимен

преди 11 години

200?

76

Анонимен

преди 11 години

da im platim po 2000? I da gi pra6tame za integracij po evtino 6te e ...

75

Анонимен

преди 11 години

т.нар.роми-катунари непрекъснато търсят къде да крадат по-несмущани. Местят се и пак се местят и пак, и пак, докато на хората им омръзне да ги гонят. Франсетата обаче явно работят на ефективни смени и не дават признаци на умора. Но и това не може да трае вечно, защото ония имат нужда от три пъти ядене на ден. Само впрягане в земеделие ще им осигури достойна храна, а и оседналост. Всяка държава - с парцели за ромско земеделие. Иначе що за интеграция с лентяи. Да работим вместо тях? Да ги храним?

74

До 91 от 87

преди 11 години

Не разбираш ли иронията? Говоря политически коректно.

73

Bore

преди 11 години

А бе тия във Франция не знам, ама тук ние как ще се пооправим. Къв мързел е налегнал всички след набор 1972, добре ме поне има опиати за да ни кара да се чувстваме по мъже и по живи...

72

Анонимен

преди 11 години

Добре, бе! Тези *** що не хванат по един нож и по една тояга, та да изфраскат нахалното френско ченге по муцуната! Защо *** бият полицаите в България, а във Франция никакви ги няма?