49

До Днес.бг

преди 11 години

Лъжите като дърти ***, *** такива!Анти-българи сте вие и проклетия ви сайт!Но скоро никой няма да видите от нас, нито пък наши коментари!Изливате си помията, с нея цапате самите себе си, защото вие пишете статиите и след това ги коментирате отдолу. Вие сте "невидимите злодеи", които един наш съблогер много добре описа в блог.бг Сигурно ще изтриете коментара ми. Не ми пука!Това е може би последния коментар, който правя и за последен път чета глупостите ви.

48

Okosmen

преди 11 години

До: sino***abv.bgОтносно: Chestito BrasneneДата: Четвъртък, 2012, Септември 6 15:03:56 EESTИ все пак Дедо попе,въпреки частичната ми амнезия,ще ти припомня нещо.Някога,когато бяхме войници,със сигурност и ти,по случай "въвеждането" в новобранската служба,имаше един обряд-ритуал,които се основаваше на вътрешния ред. Във "вътрешните" Димитровски стаички",навсякяде имаше поне по един портрет на Хр.Ботев.Та новите войници/новобранците/ изпълняваха-волно-неволно процедурата,която се състоеше в сапунисване на 'портрета,след което надлежно се правеше обряд-ритуала-Бръснене.Ще кажете-кощунство или неправилно,но и вие тогава бяхте без бради поради Устава.Но сегашния ви устав повелява друго.Та,така Дедо,нека,нека,ама Честито бръснене-все пак.Виждате ли как исторически лица и герои се боготворят,пък другото наричате кощунство.А Господ каза : "Да нямаш други богове освен Мене/Първа взаповед/. И после каза : "Да не си правиш образ и подобие,идол и кумир,нито да им служиш,нито да им се кланяш"/Втора заповед/. А вие Dедовци-"отци"/ защо си пускате Бради,при все,че Бог не е с брада,и на какво се базира Дължината на вашата ? Изглежда е виновно Предаването в Осем без 10 на БНТ-някога на Славка Рачева !

47

Gaga Fan

преди 11 години

Оффф много ми пука.Тази вечер са VMA's 2012 или за непросветлените Видео Музикалните Награди на Мтв, а аз няма да мога да ги гледам, защото няма да се излъчват директно в Европа.Честно ли е????

46

EMIGRANT

преди 11 години

4ESTITO! BALGARIA VSE OSTE NE E OBEDINENA .NO S BLUDOLIZCITE ,KOMUNISTI TOVA E NEVAZMOJNO! S RAMNOE 4E MALKO BALGARI SA OTDALI POKLON PRED TOVA BALGARSKO DELO . NA RUSIA SME SI PLATILI OSVOBOJDENIETO:32,5 TONA ZLATO .

45

за нацистките пигмеи

преди 11 години

Единството било "смайвало" - хахаха - много му дреме на некой - България е била същата османска клоака и преди и след Единството.(гледай как едното кубе е златно, другото зеленясало - хем тоо коплексари та позлатяват, хем тоо да го довършат)

44

Анонимен

преди 11 години

Къде е родолюбивата АТАКА,къде е кметиииицата на София и на районите,къде са кметовете на областните центрове,къде е БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО...нАРОДА ИСКА И МУ ТРЯБВАТ ВОДАЧИ,А ТО...САМО ЛАПАЧИ.МИСЛЕТЕ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

43

ханчо

преди 11 години

Не народ - а *** !!!!

42

чучко

преди 11 години

какви? Днес е национален празник и трябва да се отбележи факта че такива като теб не говорят на турски именно заради днешния ден!

41

Анонимен

преди 11 години

До крепостни бг робиНах сега разбрах,защо в Бг е останала утайката и долната ***.

40

Анонимен

преди 11 години

До :)Мнного са, хората се занимават с по смислени неща.

39

:)

преди 11 години

САМО 100 ДУШИ ЛИ?

38

муспи

преди 11 години

Другари, времената се измениха - давайте да вдигаме врява за руски окупатори, за да докараме турци освободители. По отворените другари вече се приспособиха.

37

Анонимен

преди 11 години

ДИЗРАЕЛИ/прочети в интернет!/ - ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ,НАЙ-ОТЯВЛЕНИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ.Това трябва да влезе в учебниците по история!

36

Anonimen

преди 11 години

Лелеее,колко много!Над 100,добре ли ги преброихте?А някой сети ли се да попита някои от тези 100 за какво са там? Повече от 50% не знаят какво е това- "Съединението на България" и сигурно са били разочаровани след като са разбрали,че не става въпрос за ядене и пиене.

35

ЗАИНТЕРЕСОВАН

преди 11 години

ЧЕСТНО ЛИ ВЕ...АМА ОБЩО 100 ЧОВЕКА СЪС ЖУРНАЛИСТИТЕ И ПОЛИТИКАНИТЕ ЛИ ВЕ?ЕМ ГОЛЯМО ТЪРЖЕСТВО Е БИЛО...НАПУКАЛИ СА ОГРАДАТА НЯМАЛО Е МЯСТО В ДВОРА..

34

ПОПРАВКА

преди 11 години

Димитров е управлявал България като пионка на Сталин.В момента в който се оказал неудобен е ликвидиран и то пак от верноподаническата глупост на Гошо!

33

ПОПРАВКА

преди 11 години

45ДАЛИ ИЗПРАЩАНЕТО НА НЕУДОБНИТЕ В УРАНОВИТЕ РУДНИЦИ Е ДЕЛО НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ,ИЛИ ПО-СКОРО НА СТАЛИН.зНАЕШЕ СЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-ВЕРНИЯ СЪВЕТСКИ САТЕЛИТ.НЯМАШЕ ДРУГА ПОДОБНА ДЪРЖАВА ВЪВ ВАРШАВСКИЯ БЛОК!ЕЙ ПРАВИ СА БИЛИ ГЪРЦИТЕ КОГАТО СА ОТВОРИЛИ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА НА КОМУНИСТИТЕ-1960 Г И СА ГИ ИЗГОНИЛИ ДО ЕДИН

32

шишо

преди 11 години

Това е голям празник, наистина голям но за образования българин.

31

Анонимен

преди 11 години

Яката мания. Разцепили сме площадите, 100 човека браааааааааааат..

30

до Хорунжий

преди 11 години

Руските окупатори подкрепят сърбите.Сърбите мътят съзнанието на македонците че българите са зверове.Е русите на кого подкопават основите?