108

до 135

преди 12 години

Чакай нали делите света на евреи и гоим.Та кой живот цениШ.

107

до 133

преди 12 години

Много дълга тая крачка,пък и ако видим ръководството на младотурците,малко ме съмнява,да вземем например едно от многото имена-еврейския масон Емануил Карасо ефенди,връзките с болшевиките в Русия и прочие,много мръсотия ще изплува.

106

Нина

преди 12 години

//Мирни активисти се опитаха да пробият блокадата на концлагера Газа в Палистина//Ние ценим човешкият живот, реално по време на операцията в |Южен Ливан жертви сред мирнто население отказаха Израел да приключи с Хамас, за жалост това е единствената причина Хамас да продължава да съществува. Реално ако не ценяхме живота на мирното население с хамас може да се приключи за едно седмица.

105

Ароон

преди 12 години

Нина - ти израелка ли си или еврейка.

104

Нина

преди 12 години

Израел е на крачка да го признае, но виж България го отрича тотално. Реално българия си отича и турското робство, така че нещата при вас са интересни/парадоксални/, както винаги.

103

до 131

преди 12 години

А израел признава ли го,нали си по ционистка пропаганда.

102

Нина

преди 12 години

Този сайт не се зарежда, но геноцидът над арменският народ е исторически факт.

101

до 122

преди 12 години

Мирни активисти се опитаха да пробият блокадата на концлагера Газа в Палистина,окупирана от ционистки режим нарекъл се"Израел"-кавичките се използуват от евреи ,които твърдят,че ционизмът не представлява еврейството и религията им,а са крадци на палестинските земи и библейското име Израел,нямащо нищо общо с ционизма и с теб например.

100

Нина

преди 12 години

/интелигенция стояща зад националното преди всичко не еврейското./Да ви преведа световната класика от руски, немски и френски и да ви направи такава огромна библиотека малко ли е? Или по-важното е, че е била ционистка..ъъм...сега Азис нека ви преведе той нещо, ама за жалост в *** няма писменост, а да не говори за класически литературни произведения.

99

Ароон

преди 12 години

ей нино престани да пишеш пропаганди. Ти не си никва еврейка а пропагандиска и си жалко смешна.Ти си от ония организации сектантски искащи да промиват мозъците на хората.

98

Нина

преди 12 години

И какво слагате минуси на медалите и ордените, знаците и шифрите с вензели на Екатерина Каравелова, такива отличия вашият Азис няма да получи, нито Стоичков и там останалата ви сегашна "интелигенция" може само да си мечтае за такива вензели.

97

Нина

преди 12 години

/така наречения геноцид /Интересно, а не е ли геноцид?!

96

0т 114

преди 12 години

Аз пиша какво съм прочел в арменски сайт който отварям всеки ден а те ми цъкат минуси. Бай ***. Не харесват това което пиша. Абе хора аз не съм бил в Армения не знам какво става там ама чета всеки ден турската версия на сайта защото ме интересуват теми като Нагорни Карабах и така наречения геноцид и ви споделям какво съм прочел в news.am/tur/ ..Магарешки инат имате повечето у форума.

95

Нина

преди 12 години

//,направи много добре,че се отдръпна от терористичния апартейд.//той беше решил да освобождава т.е. да покорява той палестина ли, така и не можах да им разбера идеята на турците!

94

Нина

преди 12 години

Тя ви предеве световната класика, иначе нямаше да се докоснете до нея, а това, че е един от учредителите на Комитета за защита на евреите, говори, че наистина е била умна и мнооого интелигентна жена. Сега кой е БГ интелигенцията? Азис ли))))

93

Нина

преди 12 години

Екатерина има следните отличия, сега кой български интелектуалец ще ги има? Носител на орден За човеколюбие Орден За Гражданска заслуга I степен Орден За култура и изкуство - сребърен Възпоменателен кръст За независимостта на България 1908 година Два пъти наградена с медал Червен кръст и много други знаци и шифри с вензели.

92

до 108

преди 12 години

Много лъжеш Нино но то е типично.Докато Ердоган може сам да падне в трапа ,който копае на Сирия,що се отнася до ционистите окупирали Палестина,направи много добре,че се отдръпна от терористичния апартейд.

91

за еврейката Нина

преди 12 години

Ха ха ха Нина пак с проеврейската си патетична пропаганда.България и всяка страна има нужда от интелигенция стояща зад националното преди всичко не еврейското.

90

Нина

преди 12 години

В Армения има руска военно-въздушна база, за нея не се знае много, но доколкото аз съм чувала била със самолети су-27. Самата Армения има малко оръжия, но доста модерни, ПВО се осигурява от омплекси С-300, Круг, Оса и Шилка. Ударната моще е представена от ракета Точка-У, системи за залпов огън "Ураган", БМ-21 Град и WM-80, друго:2С1 .Гвоздика, 2С3 Акация, Штурм-С,

89

0т 114

преди 12 години

Някой е нацъкал минус на коментара ми. Информацията която споделям е от арменския сайт нюз.ам който освен на арменски има опция за избор на език и на английски, руски и турски език.