126

mindo

преди 11 години

Ами познавам доста хора с андроид и нито един не си е сложил антивирус. Но щом казваш, значи знаеш...От друга страна имаше дела с/у епъл че следи потребителите си. Ти ако желаеш си сменяй панелите през ден, аз не щЪ. Това за нервното скачане го повтаряш 2 седмици, мислех че ти омръзна тази глупост. Нямам роблем с епъл, сина ми има :). Телефона си е негов, да се оправя :). Айфон не е скапан, казвал съм го. Някои от феновете му горят масло. Бих им препоръчал някоя добавка, *** ефекта е нулев ;)

125

Анонимен

преди 11 години

Ти не си видял вирус, ама много хора са. Щом вече рекламират и антивирусни пакети за Андроид, това ако не е смях, не знам кое е. Стъклото, че се чупи за никой не е проблем, разбира се. Или 20 долара са ти се видяли много? Ти май обаче явно имаш проблем с Епъл, щото все по-нервно скачаш и всячески се опитваш да убедиш всички колко скапан бил iPhone, а колко яки са Андрои ***, купувани само от хлапенца, имащи желание да си кустомизират телефона, което си е пълна скръб.

124

mindo

преди 11 години

*** ПрОзТаК, айфен, дето не познава собствената си ОС, дето смята че всяко андроид устройство има поне супурнайсет вируса да ме нарича рАзБиРаЧ - да се смее ли човек, да плаче ли :))))))

123

mindo

преди 11 години

Да, по принцип за притежателите на айфон не е проблем, че стъклото се чупи. Повечето от тях могат и със счупени джамове ;)IOS e версия на OSX и това го знае всяко хлапе(е, почти;)) 132, не знам на мен какво ми се иска, но май на тебе ти се иска да не бяха патентовали правоъгълните форми със заоблени краища ;) За делата, ако няма извънсъдебо споразумение, ще се очудиш от къде идват някои от възможностите на Сири :). Имам 4 действащи андроида в къщи и вирус още не съм видял. А айфона си е вирус.

122

Анонимен

преди 11 години

Та пак показваш, че стъклото се чупи. Брей колко си откривателен, пък и телефона ти сигурно е 20 инчов, малее завидях ти, цъ, цъ, цъ

121

IphoneMiqdekura

преди 11 години

добре бе Социопат американски .... "Очудващо" колко си модерен !това е великолепния телефон на най-добрия ми приятел падна от няколко санта супер нелепо иии да не , че злепоставям ..... но тва е факт и се случи пред мен.. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/309707_274739035873755_6890787_n.jpg - "Технология от бъдещето"

120

Анонимен

преди 11 години

Кое е ясно, бе пиленце мамино? Това, че стъклото се чупи като ги засилиш в асфалта и че трябва да си много зле, за да гон аправиш? Ама и ти ли ми ползваш телефонче с Андроид? Очудващо е колко много са хората с лош социален статут и забавено умствено развитие. Айде обратно в плевнята и не се изказвай за неща, които не зацепваш ;)

119

IphoneMiqdekura

преди 11 години

youtube/watch?v=elKxgsrJFhw Аре , бе! мисля , че всичко е ясно смотани !

118

Анонимен

преди 11 години

Щом сравни мобилна операционна система (Андроид) с компютърна такава (OSX) ми е ясно колко ги разбираш нещата. А като Андроид е Линукс, защо е бъкано с вируси за него, бе разбирачо???

117

Анонимен

преди 11 години

Ама как само ти се иска да е вярно, че точно за заоблени правоъгълници бяха осъдени Самсунг, не е истина

116

mindo

преди 11 години

Страх ме е епъл да не ме съдят! Вече не си отварям гаража, понеже трябва да го правя с плъзгане :)И 2 от гардеробите също, че и едното шкавче в банята :) А горките японци, трябва да си променят хилядолетната традиция в конструирането на традиционни къщи, за да не ги съдят за нелицензирано отваряне чрез плъзгане на плъзгащите им се врати :)

115

mindo

преди 11 години

И стига си използвал тези правоъгълни със заоблени ръбове бутони за вотване :), дизайна им е краден от епъл :) . Не ги използвай в знак на протест ;) Аз за това не ги използвам :)

114

mindo

преди 11 години

Андроид е линукс, OSX е лъскаво орязано копие на линукс. Кой от кого трябва да учи? :) За разработките на епъл - той продавача на кухни и той каза на жена ми, че тя е проектирала кухнята :). Сина ми като малък си играеше с ЛЕГО, това прави ли го КоНсТрУкТоР? Ако да, да ти сглоби един телефон и да ти вземе 600$ за него ;). Къде трябват повече знания, когато рисуваш дизайна на кола или когато проектираш двигател, скоростна кутия и я сглобяваш? Няма да си единствения взел 5 - ицата от първия ден ;)

113

Анонимен

преди 11 години

Аз също не слугувам на марки, а на изпипани продукти. От корея такива не идват, а Епъл си разработват нещата сами или с помощта на някой друг, Самсък просто ги изработват, не бъркай нещата. Защо Епъл да не използват евтиния капацитет на жълтурите? А iPhone 5 каквото и да предложи се взима на първия ден, просто защото знам, че това е единствения телефон, който работи безотказно и изглежда уникално. Определено имам база за сравнение ;) А за ОС-а да не говорим, Андроид има много да учи

112

mindo

преди 11 години

Смятам, че самсунг наистина копират епъл, което е голяма грешка... S3 е с корпус, почти толкова чуплив колкото айфона. Мисля следващия ми смартфон да е Моторола(кевлар в изобилие) или Сони. Все още имам време да се огледам. Интересно е и какво ще предложат епъл с 5 - ицата. Едва ли нещо истинско, но не са за подценяване. Със здраве Х-фенове :), аз не слугувам на марки :). Това е за ограниените от вас :)

111

mindo

преди 11 години

За фирма която произважда процесорите и 40% от елементите на епъл, много ниско мнение имаш за "Самсъка" - а. Отделен е въпроса, че всаки самоуважаващ се познавач на технологиите знае,че от пластмаса до пластмаса има разлика ;). Вече има материали превишаващи кевлара(измислен 1966 година). Tи си плямпай за пластмаси, ама аз дадох 20$ за смяна на панел на 4S. Не извъртам НеЩаТа, просто показвам практическа гледна точка :). Ти си купувай айшитс, аз няма ;). Има десетки истински технологични фирми..

110

mindo

преди 11 години

Само най - големите лаици не знаят, че някои пластмаси са с в пъти по добри характеристики от металите. Ти от тях ли си? ;)

109

mindo

преди 11 години

Телефона е да се ползва, според мен:). Това включва поне няколко изтървания по време на жизнения му цикъл. Ако ще го пазя като очилата си няма да го купувам. Той е за да ми служи, а не аз на него.По въпроса за пластмасите - кевлара е също вид пластмаса, но я сложи стъкло в бронежилетка и ела да те гръмна :) щом си такъв противник на пластмасите. Както винаги спецове сте всички айфенове ;). Само дето повтаряте мнението на някой гуру...:)

108

mindo

преди 11 години

Вярно е, неудачно е. Аз вече правих краштест на S2 и 4S. Самсунга падна на велоалея при движение с поне 15 км/ч, докато айфона падна от маса в кафене. Резултата - на самсунга му няма нищо, а дадох 20$ за смяна на панел на айфона :). Просто не може да става и дума за сравнение м/ метало - стъклен и пластмасов корпус ;) Мислех, че този въпрос го уточнихме вече :)

107

mindo

преди 11 години

Естествено че за това е в застой, никой не е казал друго. Но е факт, че феновете чакат новия от 1 година, докато през това време самсунг пуска нови модели и продава. 4S има продадени 20 000 000 бутикови екземпляра :). Бройките се увеличават, защото все повече хора минават на смартфони и това важи за всички фирми, които ги произвеждат. За април, май и юни самсунг имат 52 милиона, докато епъл 26 милиона продадени телефона. Разликата е убийствена, мисля. S3 само за 48 дена са 10 милиона...