41

yu

преди 11 години

Помакът се е надценил!

40

Анонимен

преди 11 години

Безстрашко къде си бе

39

До 38

преди 11 години

Ела ми бе страшко. Такива шутове ще ядеш...

38

Velio

преди 11 години

КОМПЛЕКСАРИ долни мръсни спрете да скверните името на приятеля ми!Вие изобщо хора ли сте бе.А и до 38 като пукнеш със сигурност ще се наакаш,така че не слизай от колата ако не ти се ака, изобщо ако не ти се ака

37

1

преди 11 години

-1още има...

36

Анонимен

преди 11 години

до 38, хвърлям ти парченце от керамиката на свещ на предния джам и си тръгвам, а ти оставаш да чистиш стъкла

35

до мотористите

преди 11 години

...и още нещо, не ми се замъжвайте, защото когато слизам от колата се опикавате и ломотите "сори брат, бързам". Карайте нормално и според закона! Инак бия шамари до насиране.

34

Анонимен

преди 11 години

Тоя покойник не го знам, но мотористите са отврат на пътя. Спирам да ги пазя. Дилемата ми е: моториста или калника. Един калник ще прежаля. Ако некое *** ме изпревари отдясно - пиши го донор.

33

Анонимен

преди 11 години

Кви пистови мотори бе глупци, момчето е карал ендуро и те са БЕЗ регистрация в офеоуд режим! Може ли да сте толкова прости, а децата състезатели - и те ли са 'нелегални' или имат книжки на по 7 години?!Жалко за колегата, надценил се е за съжаление.

32

Миро

преди 11 години

Как може да пишете такива неща бе хора, какво ви е виновен човека на вас като се е качил на мотор

31

Анонимен

преди 11 години

Truth_Hurts, преди да почнеш да ръсиш мозък, прочети. Момчето е карало КТМ по черен път. Ай стига коне с капаци сте цвилили , като няма какво да кажете, си трайте.

30

Мен

преди 11 години

Поредният донор. Дано поне зарадва няколко нуждаещи се.Мога да съжалявам само близките му. Него - не, заради глупостта му. Не ми говорете за лоши пътища - сигурен съм че и на хубавите кара по същия начин.

29

Анонимен

преди 11 години

до 24, дано детето ти стане моторист или за такъв да се омъжи/ожени!

28

байкър

преди 11 години

жалко;(аз пък преди година замалко да се орисам у ряката с велото.Хубаво,но и опасно място е,трябва да се уважава планината.

27

Velio

преди 11 години

Абе хора що говорите така!Познавате ли го изобщо?С него израснах,от детска градина бяхме легло до легло,в училище бяхме на един чин до 8 ми клас!Завърши с пълен отличен!Най- тъжното е че приятелката му е бременна и детенцето ще израсне без баща.Беше страхотен човек и приятел.Почивай в мир Мирко и дано не си се мъчил много.А на тези които пишат глупости ще ви пожелая да не се случва това с ваш близък.

26

Daniela

преди 11 години

Нека почива в мир! Миро беше невероятно момче и бъдещ баща! Не знам как се е случило това... изключително голяма трагедия за семейството му и приятелите. Не ви е срам да пишете такива коментари!!!

25

Иванчо

преди 11 години

Тъжно.... Много тъжно....Но така ще е - докато има скапани пътища, докато няма нормални болници в градовете, така ще е... Как мислите, кой ще оживее ако трябва да го лангъркат по 130 км, 2-3 часа, планински път?!? Ако ще и да не е катострофирал, ами и възпален апендисит да има (защото нито в Триград, нито в Девин може да Ви оперират спукан апендисит, ако недай се боже и това се случи). Дори се чудя с какъв акъл хората ходят там на почивка - ако нещо се случи - до там са...

24

Niki

преди 11 години

R.I.P. колега ...

23

Анонимен

преди 11 години

вчера проклех един моторист че ми изплаши детето - дано е същият дето е пукнал.

22

123

преди 11 години

Триградското ждрело е много красиво,ако не сте го виждали - побързайте докато е още без визи .На турски Триград е Ючшехир