282

орце..

преди 11 години

темава ке сопре кога и последниот 'македонец' е пак бугарин!!! фамилиата ми не е изселена од вардарско за да гледам некакви сърби, антички и македонци во нивната земя..

281

до александър

преди 11 години

никой не се занимава с античките югословени, немай гайле..занимаваме се със земите си, които скоро ще си вземем обратно..а ти отивай в белград или марс или където искаш, но такива като теб нямат място в българските земи.

280

orce

преди 11 години

Gospoda dovolno bese po taa tema vece videna zloba i omraza na toj nacin ne se dobivat simpatii pa za toa eve vi dve NOVI temi za pisuvanje.1.Denes vo vasiot Dnevvnik objavija deka vo CILE se uapseni dvajca kradci na paro od bankomati a samo pred tri dena fatija cetvorica isto taka BULGARI LOPUZI vo mislm UGANDA.E pa sega kzete mi uste vo koj del vo koja dupka na svetot ne se procu svetoto ime bugarsko so lopovski gen.E sega kazete mi deka sme isti pa kaj se videlo kaj nas tolku lopvi SRAM DA

279

Анонимен

преди 11 години

алооо, 397..турските си теории ги обяснявай на баба си, дето се е праскала с башибозука..преди 'аспарухово' време там са живели точно българи и славяни, дошли от север; в перидоа 410 до 650 г. само солун е опожаряван и превземан 24 пъти от нашенци. после се заселват куберовите българи. македонци не е имало! а османските 'ти турци' са опънатата от разни азиатци твоя баба и нейните наследници. и последно - чувашите НЕ ГОВОРЯТ турски, нито татарите.

278

18 1 81

преди 11 години

Наистина македонците българи ли са? Според мене НЕ! Преди Аспарухово време в тия земи са живеели хора наричани македонци. След като българите се дошли с вожда Аспарух в тия земи българите говорели чувашки (един от турските езици). Тогава славянския език се е говорил от македонци о други народи но не и от българи. Когато българските земи достигнали до там където има много македонци, езикът на българите започнал да се променява от чувашки на славянски. Когато османските турци дошли в тия земи и без това се е говорело турски.(дори и царския дворец) Според мен това показва че македонците не са българи а на против, българите говорят македонски език.

277

Aleksandur

преди 11 години

Bugare sprete da ni svurzvate so bugaria. Nemame nisto obsto s vaze, ne ni se brukaite u rabotata, ke zagazite.

276

Анонимен

преди 11 години

Македонците е време да свикват.Като най-големите врагове са им българите и българия, ще им гледаме сеира след десетина години...Нека ни плюят и злобеят, малко им остана на античните македонци да си останат антични а настощите явно ще са предимно албанци

275

азз

преди 11 години

до форумниците!В момента в страсбург се провежда мирно шествие на кюрди,подкрепящи своя лидер!скандират призиви за свободен кюрдистан от турския "хомот"!видях около 100 човека на шествието!незнам има ли и на други места в франция шествие...едва ли ще бъде отразено по медиите!видях само една камера!а полицай,дал бог!:-)))от какъв ли зор са излезнали точно сега?с кое ли има връзка?

274

Анонимен

преди 11 години

ДО 389:ТОЧНО ПЪК С ТЕБЕ НИКОЙ НЯМА ДА СЕ ОБЕДИНИ *** СЛАВЯНИН.... МАРШ ОТ НАШИТЕ БАЛКАНИ ВЪШЛИВ ПЕС.... НИЕ СМЕ ТРАКИЙЦИ А ВИЕ СЛАВЯНИТЕ НЯМАТЕ НИКАКВА РАБОТА НА БАЛКАНИТЕ!!!!

273

BG

преди 11 години

"Райко Жинзифов", Цветан Димов, Яне Сандански и "Никола Вапцаров" - Чудно ! Защо училищата в една "чужда държава" с етнос и език "нямащ нищо общо с българския" носят имената на български писатели и личности от българската история ?! Щото са потомци на античните македонци, пък ние сме "*** татари" както ни наричат !Аз пък не знаех че Никола Вапцаров е и той наследник на Александър Велики - виж ти, какви чудни работи, значи !

272

Анонимен

преди 11 години

Хора събудете се! Както Сърбите се бият срещу шиптерите и не още не призниват Косово, така и ние трябва да се въздигнем срещу македонската ***, която ни взима историята, взима ни религията, а на всичкото отгоре е българска земя! Такива държави като македония и албания - НЕ СЪЩЕСТВУВАТ! С вяра в бога нека бъдем единен народ, а не сини,червени и жълти! Всички сме братя и нека това, което ни принадлежи бъде наше!

271

Аз казах!

преди 11 години

а така мама ви македонци .. докато крадете история и се опитвате да хапете като въшливи палета , албанците ше ви хлъзнат и майките ... ама ... на кой му пука ... отдавна вече не сме братя ... ше отида да хладилника да си взема една бира и чипс ..

270

славянин

преди 11 години

Когато ни ислямизират всички на Балканите вече ще бъде късно - и да се обединим тогава - след дъжд качулка! Така че трябва да се действа докато ВСЕ ОЩЕ има време! Само обединението на християнските народи на Балканите може да ги предпази от идващият от запад и изток ислям!

269

Анонимен

преди 11 години

Език, обичаи, история,генетика - или сите сме българи, или сите сме македонци.

268

до 386 от славянин

преди 11 години

Не им се радвай, защото това е на път да започне да става и в България! Тъпите *** Балкански не вдяват, че трябва да се обединят - на каквато искат основа - ако искат на славянска, ако искат на християнска, но трябва да се обединят пред общия враг - пълзящият неоосмански и шиптърски ислямизъм! А отказът да го направят досега и да продължават да се ръфат един друг като бесни *** е следствие на тежката им диагноза - ''ганюбалканската ПРОКЛЕТИЯ''!

267

Анонимен

преди 11 години

Оооо това е само началото, БРЮМците скоро ще разберат колко са велики, като шиптърите сложат един огромен паметник на Енвер ходжа в центъра на Скопие !

266

maroder

преди 11 години

очаквам скоро време скопие да се прекръсти на Скендербег

265

Килъра

преди 11 години

WHO THE *** IS YASHAR BEG?

264

maroder

преди 11 години

всъщност още много хора не са разбрали но от 1945г в македония има нова религия и неин единствен и незаменим бог се казва.............йосип броз тито

263

maroder

преди 11 години

и какво стана сега със сръбските еничари-албанците започнаха да подменят историята на област македония според техните си разбирания