169

121212

преди 11 години

До "демократ"Смърка марихоана:)))))))))Много ме развесели.

168

аз

преди 11 години

Интересно, че ние, които го гледахме като малки, все пак станахме хора. Да не би сегашните подрастващи да имат по-лабилна психика?

167

Ди

преди 11 години

Естествено това е на майтап, иначе е добре да се внимава с какво се възпитават децата. Добре е, че се отделя подобно внимание на подрастващите! Браво!

166

Ди

преди 11 години

Да спрат тогава и Том и Джери, които постоянно се млатят едни други. и Попай Моряка, че изгората му Олив Ойл се чуди дали на него да се натиска или на Блуто..да не говорим за Джони Браво и манията му към жени и гел за коса :D Да подхванем и приказките за по-сигурно - Спящата красавица, нищо неподозираща си спинка, а принцове бродят да я целунат.. ама я я събудят, я не.. Принцеси целуват жаби по устата... и Пепеляшка бяга от вкъщи.. ЛошоЛошо! Какъв пример дават на децата нещата,с които израснахме

165

Анонимен

преди 11 години

Да, прочетох в руската преса, че "Ну погоди" бил вреден за децата. Руска му работа...

164

dmx

преди 11 години

Тази информация е грешна. Може да се излъчва по-всяко време.

163

Нови серии

преди 11 години

В новите серии на Ну, погоди! - вълкът требе да е гей, зайчето го задиря и фром тайм ту тайм го ...... Гонят се, карат се, накрая се "женят", зайчето вдига имиджа като Китаеца и става гулямата работа и по към края оставя вълка. Няма жени и обиди към тях, няма цигари. Само мъже и изискани питиета така с маслинка отгоре! Напълно в стила на хамериканизацията, която устройва илюминати идеално! Само че нашите млади това не ги интересува, те искат купон и шоу!

162

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Тоя нещастен вълк от "Ну пагади"... - страшно наподобява тогавашния СССР... - хамалски *** и глупав - достоен за съжаление... - не, че Русия е нещо по-различно...

161

"демократ"

преди 11 години

Забраняват "Ну, погоди!" ,защото не смърка марихоана а пуши цигари.Доста е демоде и не е по американски.

160

А Андрешко къде е?

преди 11 години

А Андрешко изучава ли се по БЕЛ? Не, защото подбуждал към неплащане на данъци!!!

159

браво

преди 11 години

Глупостта трябва да се забрани със закон ! Ако това се правеше от преди 50 г. ,сега нямаше да има гей паради ,нямаше да има религии промиващи мозъците на хората карайки ги да вярват в несъществуващи неща , нямаше да има филми провокиращи насилие ! Всичко щеше да е в реда на нормалното ! Колкото повече права се дават на глупаците ,толкова човечеството затъва и деградира !

158

Киркорчо

преди 11 години

Още забраняват мултфилми за Вини Пух и Чебурашка. Нямам повече думи. Това е не държава - това е лудница!

157

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

ЕВАЛЛА , руснаците наистина са решили да променят начина на възпитание на хората и да станат човеци ! А в Бг. нека да гледат децата американски екшъни с кражби ,изнасилвания и убийства ! Не се чудете ,че в Бг. с една шепа народ всеки ден четете новини как някой българин е убил баща си ,изнасилил майка си и после я хвърлили в дерето ! Сега в Бг. ако се забранят тези американски гадости провокиращи насилие ,българинът веднага ще ревне и ще протестира ,понеже обича глупостта и простотията !

156

Анонимен

преди 11 години

Руснаците са изперкали тотално, както винаги

155

лай-лай кучка

преди 11 години

Винаги с удоволствие гледам "Ну, погоди !" и мисля, че това е един от малкото анимационни филми от предишно време , който се харесваше на всички възрасти.

154

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Ну путини!...

153

Анонимен

преди 11 години

Вълкът винаги ми е бил кумир в живота!

152

Анонимен

преди 11 години

Вълкът пееше супер песни с китарката:)

151

Анонимен

преди 11 години

Путин със сигурност е вреден за Русия, ама "Ну погоди"....... :О

150

Яко

преди 11 години

Влезте в "Яндекс" и ще видите, че изнесеното в "Комерсант" е пълна лъжа и глупост.Просто сервилната ни власт търси пукнатина във всичко руско...При тях ще се гледа "Ну, погоди" по всяко време, при нас ще растат цените на хранителните продукти... По всяко време...