98

Анонимен

преди 12 години

Браво Цветанов преди години това не можеше да се случи Има политическа воля Браво

97

murmashka

преди 12 години

Към анонимен 100 Прав си за БСП.Но ти бако и сега живееш в страна която се управлява от мафията бе. При това не е известно червената мафия на станишев ли е по-страшна или мутрите на Бойко.Май ако погледнеш реално Бойкуо като мутра е гигант пред палетата на Станишев.Я помисли!

96

Парите от кокаина

преди 12 години

Парите от кокаина е трябвало да се влеят в изпразнената каса на БСП.За това е този СПИНОЗЕН вой който се носи из форума.

95

до 100

преди 12 години

Оф, аз пък трудно преживявам да ме управлява *** пожарникар с дружинката си некадърници, ама кво да се прави... натресоха ми го такива като теб :)

94

Форума е заразен

преди 12 години

Този форум е *** ЗАРАЗЕН.Пишещите в него са генетично увредени -- умствено изостанали, с една реч ***.

93

murmashka

преди 12 години

Трябва да се вярва на Цветанов когато казва че предварително се е знаело че кораба превозва кокаин! Знаел е си е траел с надеждата номера че по документи кораба е празен ще мине и ще си получи ,,сухото" След като се разбира че испанците също знаят и чакат да арестуват кораба в тяхни води,Цветанов ,,хитро" им съобщава.Мутрата е хитра.Пак ще се измъкне сух от водата.

92

?

преди 12 години

Защо Цветанов и Борисов имат по едно Голямо празно петно в CV-то си ? Само на този въпрос си отговорете и ще разберете как ги направиха Медийни герои !

91

Анонимен

преди 12 години

ГЛЕДАМ СПИНОЗНИТЕ СА СЕ РАЗПИСАЛИ НЕЩО! АЗ ПЪК ВИ КАЗВАМ, ЧЕ ДОЙДЕ ЛИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ БСП НА ВЛАСТ ЩЕ ПОИСКАМ ПОЛИТИЧЕСКО УБЕЖИЩЕ И ЩЕ ЕМИГРИРАМ! ЗАЩОТО НЯМА ДА ПОНЕСА ДА ЖИВЕЯ ОТНОВО В СТРАНА, КОЯТО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МАФИЯТА!

90

Анонимен

преди 12 години

***, ПО-***, ФОРУМЕЦ! ФОРУМЦИТЕ РАЗБИРАТ ОТ ВСИЧКО! В КОМЕНТАРИТЕ ИМ ОБИКНОВЕНО ВИНАГИ ОМРАЗА! ЗАЩО ТАКА? ЗАЩО ИНАЧЕ? ТОЯ ЗА НИЩО НЕ СТАВА! ОНЯ Е ГОЛА ВОДА! КАК ДА ОБЯСНИШ СЕГА НА ОНЗИ, ДЕТО ПИТА ЗАЩО ЕКИПАЖА НЕ Е АРЕСТУВАН ОЩЕ В БЪЛГАРИЯ? КАКВО ДА КАЖЕШ ЗА ТАКЪВ УМНИК? ЕДНО ВРЕМЕ ПРИ ТАТО ВСИЧКИ *** БЯХА ГРАМОТНИ. В ДНЕШНО ВРЕМЕ ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯТ ПОТЕНЦИАЛ ДОРИ НА БЪЛГАРИНА Е БЛИЗО ДО НУЛАТА! ЖАЛКО, ЧЕ СЕ ПРЕВЪРНАХМЕ В ТАКАВА ДОЛНА, ПРОСТАШКА НАЦИЯ!

89

bob-kartofi

преди 12 години

Айде пак вие сте се захванали с Цветанов,на когото майка му го е лишавала от банички и закуски да му закупи жилища.A не е ли по-добре да видите как Борисов картофено претрансформира една българска поговорка по Банкя-направление: "Тате,тате,зашхто тези тук отсреща-съседите/ непрекъснато ядат Кебапчета и нищо друго ? Абе, я ги остави,мързи ги да сеят боб та затова !

88

anonimen

преди 12 години

A kade e uveli4enieto ha zaplatite v zdraveopazvaneto.

87

Анонимен

преди 12 години

Като са знаели, че корабът превозва кокаин, защо не са го арестували още тук, а само са наблюдавали? Затова ли им плащаме всички ние?

86

Старшина Петров

преди 12 години

Ние пък, всеки ден получаваме оперативни данни, че този министър е изостанал, умствено! И шефа му, и той не е много по-напред, а факта, че са дали на лицето Дянков да държи парите, даже е доказтелство за изоставането им! Това вече е ясно, ама да попитам, ние, дето ги турихме на челото си, ние колко сме умни?! Брей, до къде се докарахме?!Тц, Тц, Тц, Тц!

85

bolka

преди 12 години

Всичко в държавата ни е обвито в мистерия и загадъчност. Имаше атентат с неизвестен неизвестни/ извършител/и. Хванат бълг. кораб, натоварен само с 3 тона кокаин с неизвестен собственик и наемател на екипажа, безцелно реещ се из морската шир и сякаш чакащ някой да го засече.Зърнопроизводители, които получават субсидии от държавата /народа/ и вместо тук житото да е на по-ниска цена именно заради субсидиите, то ни го продават по цени на световната борса. Защо има тогава субсидии?

84

hfzdhzdhzd

преди 12 години

До АнонименЗа няколко месеца са хванати 8 тона кокайн NA KONKURENCIATA , браво ГЕРБ. Спинаджиите нека си реват колкото искат !

83

ОТ ЦЪРВУЛАНИЯ

преди 12 години

ЦЕЦО КАТО ШЕФА СИ ТИКВАТА ГИ РЪСИ ЕДНИ ПРОСТОТИЙ. КОРАБА Е БЪЛГАРСКИ И МНОГО ЯСНО ЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ НАЕМАТ ЕКИПАЖ И НАЕМАЩИЯ ДА Е БЪЛГАРИН. ТО ОТ ДЕПУТАТСКИ КЮФТЕТА НЕ СЕ ПОУМНЯВА А СЕ ЗАТЪПЯВА. АБЕ ТИЯ ОТ ГЕРБ СЪБРАНИ ВСЕ ОТБОР ***. КАЖИ ЦЕЦО КАКВО СТАНА С АТЕНТАТА -КАМИКАДЗЕТО МАЙ СИ Е ЧИСТО ЯНКИ ИЛИ ЕВРЕИН ВЗРИВИЛ СВОИТЕ. ОПРАВИ СИ РЕКЕТЬОРИТЕ ОТ КАТ!

82

до 90

преди 12 години

Да, хванати са, но не от българската полиция ;)

81

Анонимен

преди 12 години

За няколко месеца са хванати 8 тона кокайн, браво ГЕРБ. Спинаджиите нека си реват колкото искат !

80

Анонимен

преди 12 години

работата е ясна, утра-нагло се транспортират наркотици, екипажа знае, платено е на важни клечки за да не си пъхат носа в трафика, но един от босовете го окошариха и неговите авери го накиснаха

79

radioprestilka

преди 12 години

Господин Министър Цветанов имал оперативни данни за задаващи се протести в края на месец Септември, по площади и улици ще се гласува Исканият от Премиера Вот на Не Доверие! Затова са тези спешни мерки и преговори за заплати на Полицаи, тъй де "Нашата Полиция, да ГИ пази! "Че стана тя протести да има, а сред протестиращите и полицаи в Униформи! Скоро очаквайте отново преразглеждане на Бюджета на МВР, че Пожари, сега ремонти на машини, протести абе счетоводителя Дянков се видя в ужас!