26

Продължава "Гл&

преди 11 години

Та да протестираме репортерите и подкупените журналист иза условието винаги като казват и съпоставят цени непременно и и да казвати за доходите на българина и мизерното съществуване на майките и бащите пенсионери. Та всъщност те покараха пътищата, построиха болници, общесвенни сгради, повечето язовири, ЬЕЦ, и затритите заводи за на химията, машиностроенето, електрониката и т. , коита Костов ги уж приватизира за своя сметка... Хората не са будали ама ни правят на такива и ние ги избираме БДПБ

25

batmario

преди 11 години

Гърците спряха да стачкуват вече.Що така?Какво стана с тяхната единност?Къде им са прословутите синдикати?Нещо им се пръсна ансамбъла.Братя гърци Добре дошли при бедните.Вижте България от 1990г. до сега и осъзнайте какво Ви чака.Господ да Ви е на помощ

24

"Глупакът"

преди 11 години

Браво на Гърците. Те ще пребъдат, понеже не са лай*ари като нашите управници. Тук се палят горите и ще се палят. По БТВ дават колона тирове каращи дърва за гърците , коита площат по 120 евро на кубик. Българинът 60 лв. Защо продажните репортери веднага не съпоставят во заплатите, мин. пенсия там и тук, ето в това е продажничеството и одупването на нашите. Мислят хората за балами. Българинът неможе ли да купи дървата си , ако получава дори и половината на Гърците? Дайте да протестираме за....

23

Анонимен

преди 11 години

Така наречената тройка в момонта дава пари на Гърция но с условия които я водят към фалит. Но фалитът не е незабавен а ще настъпи едва като си изплатят повечето дългове към частните корпорации. И тогава вече хората няма да имат какво да ядат. Ще им спрат и финансите и сценария ще се осъществи. Трябва малко да ги оставят на мира.

22

До ХЕЛЛАС НА ЗИСЕ

преди 11 години

Ами, не ставай смешен, приятелю - возили сме се и по вашите магистрали в гърция :) тях кой ги е строил, знаеш ли? А че не е хубаво съседите да са ти зле - не е хубаво. Но, за жалост ние сме по-зле и от вас (не знам кой народ е по-крадлив, но това няма общо)... Не съм икономист, но щом лева е вързан за еврото, за България е по-добре то да остане стабилна валута.

21

ХЕЛЛАС НА ЗИСЕ

преди 11 години

ГРЪЦКАТА КОМПАНИА ''АКТОР'' Е НАИ-ДОБРАТА СТРОИТЕЛНА ФИРМА В РАИОНА НА МААЛА АЗИА И МПАЛКАНИТЕ.....ВИЖТЕ КАКВА МАГИСТРАЛА ВИ ПОСТРОИХМЕ, КРАДЛИВИ ВУЛГАРИ---ПО ГРЪЦКИ МАНИЕР---СУПЕР ТЕРТИП.СИГУРНО СТЕ СЕ ВОЗИЛИ ВЕЧЕ И ВИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ---УЛТРА ВИСОКОТО КАЧЕСТВО И СТРОЕЖ НА ДЕТАИЛИТЕ....В СРАВНЕНИЕ ТУРСКИТЕ ФИРМИ----ПРОВАЛ И КРАЖБИ ОТ ВАШТЕ ПАРИ.

20

Анонимен

преди 11 години

Е нали икономиката на гърците била около 300милиарда евро!?!? Как след туристическия сезон лижат гъ..ве за някакви "смешни" 32 милиарда евро? Къде са парите от "приватизация", "туризъм","икономика"?!?!? Въшкари! Ето това са тези ***! И този път ако "тройката" каже ,че всичко е наред, това значи че всичко е измама...и че и гърците,и "европейците" са крали заедно и с гъ..вете си! Всички признаци говорят,че агонията на ЕС ще продължи до изборите в Германия(лято 2013)

19

До Еврото да падне .

преди 11 години

И кой има интерес от това Еврото да падне?

18

Анонимен

преди 11 години

Дано да не се съгласят Малаките, че Еврото да падне малко.

17

Гошо Тъпото

преди 11 години

До...Тежък: Много си...лек,в правописа.

16

До 12

преди 11 години

"Това ще означава, че българската икономика се е задвижила! " - не, и ако тези чужди фирми са разни монополи дето нищо не генерират, а само калкулират печалби... Например - електроразпределителните, софийската студена вода, топлата може би също и т.н. и т.н. :D Граби се (краде) и се излива извън България с шепи. З анашата икономика няма полза от тези дейности - никаква, освен минималните заплати на мацките за гишетата в касите дето ни събират парите :D Тъжно, но факт

15

Анонимен

преди 11 години

12, вярно е, вземат такси от джоба на всеки българсин за ток, вода, телефон, лихви, застраховки и т.н. и това са пари и печалби към западни фирми и банки.

14

Дърт...Елин

преди 11 години

Нищо няма да...връщам.Десет години ще ходя гол по...островите и ще ям портокали,чирузи,маслини и мандарини.Европаейските...будали,да не са ни давали големите...заплати.

13

тежък

преди 11 години

скоро няма да се оправят гарчолята получажат 30 млр ще се мачат да спестят 20 така 30 години ще тапчат на едно място и няма да могат ги варнат всащтност и това е целта на ония отгоре да ги претопят като нас до 5 000 000 млн държажица

12

Анонимен

преди 11 години

11, стига да беше вярно, че в България има такова производство, което да може да генерира такива печалби, но за съжаление няма! Дай боже след като подобрим инфраструктурата някой наистина да инвестира и да прави такива печалби! Това ще означава, че българската икономика се е задвижила!

11

8

преди 11 години

България изнася към ЕС много повече от тези 3 милиарда евро под формата на печалбата на фирми и банки в България, които обаче не са български, а чужди. Така че България изнася много повече пари към ЕС отколкото получава за магистрали, метро и т.н. и ГЕРБ лъжат и си правят само платена реклама в медиите.

10

Анонимен

преди 11 години

Га ядохти кюфтетата ни ривахти, а сига ривете ли ривете.От заеми и баба знае да живее добре! Сега ще разберат гърците, че парите се изкарват с много труд, а не със седене в кафенетата!

9

Анонимен

преди 11 години

7, много ме разсмя! Значи Меркел била виновна затова че гръцките политици били копрумпирани и изнасяли пари от Гърция :-) Гръцките избиратели естествено не са виновни за нищо, защото се радваха на заемите с които им плащаха високите заплати и пенсии и не се интересуваха, че политиците водят страната към катастрофа!

8

Анонимен

преди 11 години

5, с какви пари се строят според теб в България магистралите, метрото, жп линиите, пречиствателните станции или се дават субсидиите за селското стопанство? Всичко това са пари на европейските данъкоплатци! Годишно ако смъкнеш вноската ни в бюджета на ЕС получаваме около 3 милиарда евро!!!!

7

3

преди 11 години

Точно Меркел докара гърците до тук след като гръцките политици и богаташи не плащаха данъци в Гърция и изнасяха парите в куфарчета към немски и швейцарски банки.