186

223

преди 11 години

Примерно при промоцията на "революционния" айпод се изговориха куп откровени лъжи - как се използва открития от тях фаир-уаир и как слушаш мп3-ки с "идеалното ЦД качество" от 160кб и как за разлика от Сони, Криейтив и т.н. фирми те са откриватели... Първият мп3 плеър е открит от немец ако не се лъжа началото на 80-те и забележи - преди промоцията на айпод-а Апъл му плащат някакви пари уж за съвети от него за да няма проблеми с авторски права и т.н. Пак казвам - не твърдя че продуктите им

185

223

преди 11 години

226 - не оспорвам факта че когато няма вариант (нямаш фотоапарат с теб) - по-добре с телефон отколкото с нищо... мнението ми беше за: има хора които токова вярват на ПР-а че твърдят че телефона има по-добро качество от фотоапарат. Нямам нищо против Апъл, Самсунг или който и да е било - ползвам продукти които ме удовлетворяват и ми вършат работа - при Апъл просто рекламата е безумна и целяща да се внуши на клиента че са номер 1 във всичко и са пионери във всичко което си е откровена лъжа.

184

mindo

преди 11 години

Сензора на айфона наистина е много добър. А за качеството: епъл не успяха да наложат на военните в сащ да ползват продуктите им, въпреки мощното лоби и огромния натиск. Самсунг имат военно производство от 50 години и нагоре. За традиции в качеството на проектиране и производство повече няма да говоря. Наблюдателя, дето е проектирал интегрални схеми, ако желае може да се опита да докаже че не е *** като го потвърди. Със селяни говоря на селски пич, опитвам се да съм на твойто ниво ;)

183

От 180

преди 11 години

НаблюдателЕЕ, я сподели ти като разбирач от фотография кое от написаното от мен не е истина? Сензора на айфона не е такъв ли? Лещите му (ако може изобщо да се наречат така) не са китайска пластмаса ли? Има прекрасна DOF и е перфектен при слабо осветление ли? И да - ЗНАМ че говорим за телефон не за фотоапарат но все пак думите на колегата фотограф с Д7000-цата че е СТАНДАРТ ме карат да говоря като за фотоапарат.. Та обясни тук поне на другите с какво е толкова по-добър от Цайс на Нокия да кажем?

182

Анонимен

преди 11 години

А ти ми звучиш като не съвсем умствено развит. Нещо проти това, че Мак е по-добър от Уиндоус ли имаш, или проблемът ти е с теб самия???

181

do 219

преди 11 години

от половин година си с мак, а звучиш все едно си *** от десетилетия ... "затворена екосистема" ? "сигурност" ?!? За да си сигурен, че нищо няма да ти се случи си стой заключен у вас ?

180

До 214

преди 11 години

В БГ много неща са екзотика, поради твърде ниският жизнен стандарт. Иначе Епъл компютрите са си съвместими с всичко, за което е нужно да бъдат такива. Ако не са, просто това с което не са съвместими, явно не е много стока. Затворената екосистема при Епъл гарантира перфектно функциониране на ОС-а и сигурността му. От половин година съм на Мак, еми Уиндоуса не е нужно да обяснявам колко дърварски и недовършен изглежда на фона на OSX, и далеч не говоря само за интерфейс и дизайн.

179

до 217

преди 11 години

Направо коментар на годината!

178

Пеунишки апашин

преди 11 години

Епа нема лошо като забранят самсунгите у САЩ че нги унесеме на черно.Оно я сам ЗА забраната.Като улезе у сила взеам 2 сака и тръгам за Америка.Това си е яка далавера и не требе да са упущи!А тие съдиите като не са имале Айфоне сигурно са имале самсунги и са сакале никой да нема като технио смртфон.Че нги напрайме конкоренция.Нема само они да имат самсунги.Оно я че бъам кат бае ***-2.Че видат они кон боб еде ли и американецо самсунг нема ли да има.

177

Анонимен

преди 11 години

Какво е това животно Apple?А ха това бяха другите компютри дето в БГ са екзотика!И са несъвместими с нищо!Всеки опитал се да спре развитието на технологията не е успял!Дано и загнилите ябълки да отидат в отвъдното при създателя си!

176

Анонимен

преди 11 години

Samsung? Това не бяха ли онези, дето продаваха телефони, създадени... за хора? Ха ха ха. Евтинията на PR-a и имиджа им е трагикомична :)))

175

do 209

преди 11 години

Дефинирай "качество" ? Ако под качество разбираш цена, то вярно Епъл са "най-качествени". Иначе са съпътствани със всички негативи на смартфона : липса на обхват, забиват, батерията трае ден и т.н. , като липсата на обхват е много силно изявена. И да, забиват въпреки че сега ще се счупите да ми обяснявате как не ставало това и аз си измислям. Имам iPhone и напоследък редовно забива като слайдна бутона за приемане на повикване...

174

Анонимен

преди 11 години

Продуктите на Епъл са едни от най-качествените, но ти си плямпаш едно и също и тва е. Не може толкова хора да ги ползват в професионалната сфера, ако не бяха качествени. А за критики към качеството да говори човек, защитаващ SameSung е меко казано несериозно.

173

mindo

преди 11 години

Наистина вярвам, че никой от 9 членното жури нама айфон. За какво са им на хората силно надценени не особено качествени продукти? Ценното на епъл са акциите, а не продуктите. Най вероятно журито имат акции. Това пише ли го в туитър или фейсбук?

172

mindo

преди 11 години

Моторола мобилити се съгласи защото гогле беше принуден да го направи. А и това значи ли или не че технологията вече е използвана(открадната) от гнилите?Това, че епъл имат силно лоби все още не ги прави нито високотехнологична компания, нито качествен производител. А за кражбите не ми се говори. Та дори и името на пада им е откраднато, какво да говорим за технологии. Крадат и взаимстват идеи и технологии, представят ги за свои и си плащат за да мине номера. Старо и изтъркано като света.

171

mindo

преди 11 години

до 189: Андроид е производна на линукс. иос копира и краде от линукс идеи за организация и форма, защото линукс е система с отворен код и не патентова. В последствие епъл имат няколкостотин ОТХВЪРЛЕНИ молби за патенти, защото са за неща, които съществуват и са стандарт отдавна. Думите са ми проверяеми и действията на епъл вече се изучават по история на междуфирменото взаимодействие(разбирай конкуренцията) като крайно некоректни в някои от най - известните университети.

170

mindo

преди 11 години

ААхахаха наблюдателя се завърна с пълна сила :). Пич, не гледай тестове и сравнения правени от ифенове. Има и безпристрастни. WIFI/3G ползвам за краатко, колкото да си свърша работата. Ти ако желаеш си цъкай по 12 часа, аз имам комп за целта. А за политическото влияние(включително в/у съда) на епъл нека не говорим, че става леко смешно. Ако дойдат в съда в наше село и двете компании ще се наакат, щото баджанака на съдията е вносител на саджем, а те са най - великите.

169

Анонимен

преди 11 години

Разбира се, че Ейпъл ще спечели на "техен терен". Операционната им система е в пъти по-слаба от Андроид-а. Мултитаскинга е далеч по-добър при Андроид. --------------- Маймун, съдът не съди кой телефон е по-добър, а кой от кого е крал. Доказали са (а не са си го изсмукали от пръстите), че Самсунг са крали. А иначе и за слепец е ясно, че дизайна на кутийките и на ОС на Самсунгите е краден от Епъл.

168

до 201

преди 11 години

"- никой от 9-членното жури няма iPhone"хаха, това от фейс-а им ли го разбра ;) ?

167

Анонимен

преди 11 години

Аз съм фен на новите Сонита.Experia U си е направо прекрасен!