154

до 181

преди 11 години

Зависи коя вода, старата част на София (центъра) е с така наречения 'рилски водопровод' и водата наистина идва от Рила планина, малко над Боровец - местата които царя си приватизира.Водата е супер студена целогодишно, вкусна, 'твърда' и утолява жаждата. Иначе останалата част от София се водоснабдява от язовир Искър и не е кой знае каква стока.

153

Анонимен

преди 11 години

Подкрепям напълно 181.Изобщо не пия минерална вода-с нея не мога да си утоля жаждата, а и излиза скъпо.Как ли пък не-при качествена вода от крана да давам пари за минерална такава!Пиене,готвене,всичко правя с вода от чешмата и досега не съм умрял!

152

Анонимен

преди 11 години

platena statiq

151

Анонимен

преди 11 години

Мога да кажа,че Соъфийската вода е една от най-качествените питейни води в целия свят.Никъде го няма това,в половин Азия водата е отвратителна и не достига,а софийската е прекрасна,на вкус е като минерална.

150

умиращ българин

преди 11 години

Кемтрейлс са химически следи оставяни в небесното пространство от военни самолети разпръскващи над нищо неподозиращото население вредни химикали - Етилен дибромид, Алуминий, Бариев оксид ... В България започват да ни посипват с химикали малко след влизането на страната ни в НАТО ... разпространяват зарази и епидемии, понижава се имунната система и енергийният баланс на човека. Оказват влияние върху психиката ... Гледайте и документалният филм към статията - "Аерозолни престъпления"

149

до 176

преди 11 години

Къде ги видя тези "стотици хиляди ниско прелитащи самолети" бе, психо?

148

чичо Митко

преди 11 години

Аз чешмяна вода не съм пил от 8 години. Ами че тя мирише на гад, даже айран не си правя с нея.

147

САЩ ни убиват...

преди 11 години

КЕМТРЕЙЛС...И НАШЕТО БЪДЕЩЕ! Химични отрови в атмосферата!Бариев оксид, Al-прах, етиленбромид, титан, магнезии...1990 г-НАТО прилага разпръскване на полимери и неизвестни съставки в атмосферата под предлог за абсорбиране на радиоактивност.НАТО не крие обаче, плановете си за "климатично оръжие"!Но това ли е истината? Насищането на атмосферата с психоактивни вещества /модификанти, блокатори, адаптатори, транквилизатори, коректори.../ влияе на човешката психика, на моторната му динамика, т.е. човек се уморява, адаптира, бързо се елиминира съпротивителната му перспектива, изпада в еуфория, необичайна радост или задоволеност. Хората изглеждат немислещи!Не е ли това съвременна, завоалирана химическа обработка на народите? Дали това не е пъклен план на световния елит за съвременен MIND CONTROL с възможности за въздействие във всяка гореща точка? В комплекс с идеологическа експанзия и финансови лостове не е ли това нова форма на колонизация и масово подчинение по биохимичен път? Дали някога ще проумеем истините за това? Дали единственият начин на противодействие на тази мерзост не е индивидуалната борба чрез фитонциди, фитобиология и фитотерапия, която трябва да води всеки, сам за себе си? И не сме ли обречени в ръцете на таен световен елит, прокламиращ за население на планетата, не повече от 500 милиона и редящ футуристичния пъзел на Земята?

146

Chemtrails

преди 11 години

Повече от 3 години над Бг денонощно стотици хиляди самолети сипят кемтрейлс! Какво е кемтрейлс? Биологично оръжие, разпръсквано от голям брой ниско летящи самолети, оставящи дълги следи след себе си от опашките!!, които се сливат с време в голяма хим. пелена! Съдържанието му - наночастици алуминий(силно канцерогенен), вируси, бактерии, бариев оксид, диетилен бромид, влакна Моргелон и др. Те стоят известно време на небето и се утаяват върху хора, растения, животни, вода! Голяма част от тях се ВДИШВАТ ОТ ЧОВЕКА, а друга отива във водата за пиене като барият идеално разтварящ се във вода! И го разболяват от всякъде, съкращавайки земния му живот. Кемтрейлс ПРОМЕНЯ КЛИМАТА и прави растенията зависими от алуминий. Нано частиците могат да проникват в клетките и ДА ГИ ИЗРАЖДАТ В РАКОВИ! Във водата за пиене ще откриете завишени нива в десетки пъти на алуминий, стронций, кадмий. МОСВ не прави мониторинг и тези данни не се съобщават. От време на време съобщава за замърсен въздух с финни частици над 400 % в София, но не уточнява произхода им и от къде са дошли!?!?. Самолетите се виждат, но официално това не е кемтрейлс, а следи от горивото. Чудно защо предни години не сме виждали подобно нещо. Всичко това става в разрез с Конституцията на БГ и е престъпление! Защо го търпим?

145

Помачко от Девин

преди 11 години

Браво ! Ей така се прави агресивен маркетинг. Очаквайте в в следващия брой на, иначе безпристрастния, Днес.бг новината че на есен мин. водата ще поскъпне с 20-30% поради огромното търсене. Аз обаче се обзалагам че 70% от течащата вода у нас е по добра от повечето бутилирани в полиетилен незнайно кога , къде и от кой води.

144

Анонимен

преди 11 години

Тази статия кой я е поръчал? Девин или Михалков?

143

до лай

преди 11 години

Има елемент флор - Fl. Той е нещо средно между хлор и флуор. В чист вид се среща в главите на персонала на Днес.бг.

142

Анонимен

преди 11 години

А колата по ли е полезна? Във нея няма вредни вещества така ли?.... Каквото и да слагат аз съм уверен, че водата е по-полезна от сокчетата и колите......

141

лай-лай кучка

преди 11 години

Доуточнение : Елемент ФЛОР в Менделеевата таблица няма. В добавка към водата има ХЛОР-Cl, или ФЛУОР - F . Предполагам, че грешката е техническа.

140

а

преди 11 години

Тя скоро водата и за миене няма да става,какво говорите за пиене.

139

Мара

преди 11 години

Спомням си Б.Борисов веднъж каза,че пие само чешмяна вода и че гарантира за качеството и(още беше кмет).

138

Анонимен

преди 11 години

Платено съобщение...т.е. реклама

137

Анонимен

преди 11 години

Я па че си пием вода с флор от чушмята!!!

136

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен160-poneje ima mnogo apa6i s poturi zatova 6te kibi4im tuka,jenite vi imat nujda ot nas.

135

Анонимен

преди 11 години

на доста места по света даже бутилираната е по-лоша от тази в София. За съжаление по-голямата част от страната има варовита вода за пиене, но все пак достатъчно добра. Малко като промиване на мозък е тази статийка