32

Анонимен

преди 11 години

Дойче Веле и ББС са две "медии", които ни представят като *** гето, пълно с престъпници. Даже за децата пишат, че са престъпници, понеже са от България.Истината е, че Турското лоби им плаща милиони долари за да *** върху нас, само и само Турция да бъде приета в ЕС. А ББ отдавна е заявил, че ще ги подкрепи.След като него са купили, представете си с колко пари разполагат.

31

Edna

преди 11 години

До АнонименДа си припомним, дали осъдиха Христо Ковачки, който разпродаде през офшорки почти всичко, и не внесе нито стотинка в държавата - Ни лук ял, ни мирисал... Пари - не дължи!Такова е нашето вмирисано на корупция правосъдие! Но, ако опре обикновения данъкоплатец да дължи пари, давност - няма! Плаща докато е жив и прошка няма!

30

Пешо

преди 11 години

3 тона кока кво пране щеше да падне?

29

Анонимен

преди 11 години

То тия дето перат парите са зад всички партии бе. България е малката Русия. Повечето капитали са руски. БСП и ГЕРБ са руски. Прокуратурата е на повикване. Съдебната система е смешна. Какво да си говорим повече? И после ми викат върни се. Ще се върна на куково лято.

28

Анонимен

преди 11 години

черните пари никой няма да ги търси,защото сегашната власт ако ги търси следващата власт ще търси техните.без благословията на власта няма голям бизнес.те хващат тези които са пробили блокадата.капитализма всички започнахме горе долу с равен старт,на някои дадоха големи фабрики на други по малки за да ги унищожат а други дето тръгнаха без подкрепата на върхушката бяха премазани от рекетьорите. тези богаташи продължават да са длъжници на своите господари.

27

реален

преди 11 години

добре,че ние открихме топлата вода та да можем и да перем!Ама поне от прането да не излизаше такава воня!

26

Браво бат Бойко

преди 11 години

Ти си най-големият.Ти си върха.Ти си перач 1.

25

Анонимен

преди 11 години

То, цяла България на АРИЕЛ мирише.

24

Анонимен

преди 11 години

болното българско правосъдие, което никога не засяга истинските олигарси, твърди Иванка Иванова, директор на Правната програма на "Отворено общество".-------------------Вие в "Отворено общество" сте специалисти по пране на пари, с такъв експерт за собственик...

23

Анонимен

преди 11 години

От където и да идват парите те отиват в чужди банки.Над 80% от банките в страната ни са чужди и то западни.Банките с печалба над 100% са все чужди.Преобладаването на чужди банки в България говори за силна зависимост от Запада.Самият запад явно няма интереси да да се намеси за да се хванат незаконно забогателите.Уж демокрация а народът ни нито веднъж не бе попитан за масовите приватизации/обири/Нито веднъж не е провеждан какъвто и да е референдум.

22

Доиче шаизе

преди 11 години

Тия от ,Д.В, са много прости . ТОВА СА ИНВЕСТИЦИИ БЕ ЩИРЛИЦ КАКВИ ЧЕРНИ ПАРИ ,КАКВИ ПЕРАЛНИ ,КВИ ПЕТ ЛЕВА. Между другото във Доиче Веле няма Българска секция , в смисъл няма Български журналисти има една амалгама между евреи,македоносръби и други със не ясен произход .

21

Анонимен

преди 11 години

Eбати смешната статия. Написана в типичния *** академичен стил на БАН. Личи си че ... подхвърлил изследването разбира от пране на пари толкова, колкото и от научна дейност, с две думи още един пропилян и безмислен живот на някаква мижитурка мислеща, че прави научна дейност. Само ми е чудно чии пари са похарчили за това изследване и колко пари са потрошени.

20

Анонимен

преди 11 години

А бе Днес.бг какъв е този слугинаж бе??? И вие ли започнахте да лижете *** на Чоко и Боко??? "...въпреки изписаните страници стратегически документи и демонстрираните усилия държавата все още търси обяснение за "необяснимото богатство". Какво усилие, какви 5 лв?? Че тя държавата е най-голямата пералня и всички закони и закончета се правят така, че да може да се открадне повече и повече, без това да бъде наказуемо! Да се чуди човек Катар ли ще инвестира в България или България в Катар?!

19

Анонимен

преди 11 години

Значи у францията може а у нас не. така ли?

18

na 21

преди 11 години

bre statiq posvetena na komunistite molq nekadarni komunqgi da ne draskat minusi

17

ГОГО

преди 11 години

КОМУНИСТИТЕ ВИНОВНИ, А ГЕРБ Е СВЕТА ВОДА. ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА, СЯКАШ ВЪРХУШКАТА НА ГЕРБ СА ЧЕСТНИ И БЕДНИ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДЕПУТАТИЕ ИМ!

16

И к'ва стана тя

преди 11 години

хахахххаха, к'во стана с успехите на цветанов, с успехите на ГЕРБ...нали уж пребориха, смачкаха, сдъфкаха и изплюха организираната престъпност.НЯКОЙ НИ ЛЪЖЕ НОН СТОП...АМА ЯКО ЛЪЖЕ.

15

Анонимен

преди 11 години

Става ли нещо без намесата на политиците?

14

Анонимен

преди 11 години

То вече няма пари за пране ако се е заклещила някоя стотинка в пералнята-това е!

13

кака ви Цеца

преди 11 години

Питайте *** мене как се перат пари да ви кажа. Едно време с бат ви Бойко като бяхме млади...