241

SAVCHO51gdn

преди 11 години

ЗАЩО ПЪК ДА НЕ СТАНЕ, ЩОМ ПЪРВА БОКОВИЯ "ГЕРБ", ЧЕ ТО МАРЕШКИ НЕ Е ПО-МАЛЪК БАНДИТ !!!

240

Хахахахаха

преди 11 години

МаГАрешки, кажи какво друсаш, да дойда в твойте аптеки да си купя и аз, баси клоуна си, мен

239

turist

преди 11 години

пореднияуговорен-(купен)мач....алчнотията,лакомията.....и най-вече ПРОСТОТИЯТАходела по хоратаПОРЕДНИЯ СПАСИТЕЛкойто си купува имунитет

238

6666

преди 11 години

Аман от ***, алкохолици и *** в тая държава! И тоя тръгнал , да става политик и да командва народ .Той си мисли ,че е толкова просто като да крадеш и никой да не ти търси сметка. На това народът му вика -" Кога му почерня ***, кога стана калайджия"

237

kires

преди 11 години

.....опазил ни господ от такива *** мутри....боже прати ги на мястото им!

236

Боби

преди 11 години

"Гладна кокошка - просо сънува"...Той и Христо Ковачки се облизваше за място в парламента,ама ... кукиш. -) И тоя ще се научи на кого да плаща -)

235

НФСБ

преди 11 години

Ние ще разчитаме на честните и почтени българи. Такива като Марешки са бита карта! Тоя *** вече го бихме с Ивайло-свинаря!

234

асд

преди 11 години

Ще влезе, бъдете сигурни. В държава в която законите важат за едни, а за други не, всичко се постига. Ще влезе защото има пари да го направи. А с обещания, че който спечели изборите ще го има за съюзник, просто няма да се учудя ако мине и 10%. Помислете колко е удобен за ГЕРБ, с него си гарантират мнозинство в парламента. А и са от една порода, подземни играчи. Бедни българино, никой не се интересува от това, че си мизерстваш, хората заживяха в приказките на твой гръб.

233

Анонимен

преди 11 години

Боже господи ела си прибери вересиите

232

Ужасен

преди 11 години

Прочетете умозаключението на г-н Марешки от преди два часа.Помислете преди да вземете решение.Лекарствата му са с 12ст.по-евтини от тези в други аптеки,ноо послеее ...,ще си платим.

231

аптекар

преди 11 години

Тоя има нужда от лечение в специализирано медицинско заведение!!!

230

Лекаря му

преди 11 години

9 милиметра, 9 грама. Това е решението.

229

Анонимен

преди 11 години

Ако Магарешки беше казал, че ще са първа сила,по бих му повярвал.

228

Emigrant

преди 11 години

Dokato takiva tipove imat chance za politiciti, nikakvo vrashtane v a Bulgaria.Kakvo oba4e da storim, za da njamat chance ?

227

Анонимен

преди 11 години

докога хора които са за затвора ще протягат ръчички към политиката.

226

искам

преди 11 години

Бойко кажи си цената за пост - защото може да събера парички и да дойда при теб. Но си ПРАВ --- кмета не може толкова да крае , колкото министър : Затова тоя от снимката , ще стане здравен министър - лапачката ще е голяма / а и за партията и изборите да помислим./ ,, МАСКАРИ СТЕ - ДО ЕДИН ,,

225

Иван

преди 11 години

Този път Бойко направо се изложи.Даправи сделки с най-големия закононарушител в държавата.Не знае ли ,че закона забранява веригите от аптеки и вертикалните структори.Няма да може да направи коалиция с Марешки защото няма да спечели изборите.Съжалявам ,че гласувах за ГЕРБ.

224

УЧУДВАНЕ

преди 11 години

Подкрепяне на първата политическа сила, независимо коя е тя?!

223

Анонимен

преди 11 години

Аз вещая, че тоя след изборите никой няма да си го спомня.

222

Crusader

преди 11 години

Министъра на здравеопазването да обясни на хората ПРОСТИЧКО само едно нещо:Съгласно закона за лекарствата всяко лице има право на 4 /четири / аптеки.Марешки днеска се хвали че имал над 220 /Двеста и двадесет/ аптеки...........Как го е направил това нещо г-н Магарешки и в крайна сметка тези закони за кого са написани.?.?.?