12

pernik

преди 11 години

До ,,LARI,,kaji kade si michko takava

11

Нема такава държава

преди 11 години

Голямо правителство си имаме:Боце ходи да рита футбол,Дрямков да проверява дали се пуши по заведенията на морето,Павлова проверява дали са чисти плажовете,Дончев го направиха нормировчик в Перник....Не знам кой кога си върши работата като министър ?

10

Летище

преди 11 години

Артър Хейли

9

bolka

преди 11 години

Това, че Дончев е командирован цели 2 месеца в един сравнително малък град като Перник, означава ли, че в повереното министерство на Дончев няма работа, т.е. по европейските проекти не се работи? А нали те бяха приоритетни в политиката на държавата ни? Или Перник е по-важен или вече не се знае кой министър за какво отговаря? Всички за всичко в даден момент и накрая - хаос.Ако на местно ниво и контролиращите ги органи не могат да се справят, то да ги уволнят и да потърсят по-кадърни.

8

Oleee

преди 11 години

"Според министъра най-големите проблеми след бедствието са лошата координация между институциите, мащабът на случилото се и политизирането на казуса.". Това го разбирам като признание, че държавната ситема не функционира, респективно правителството е като пате в калчища. Накратко казано държавата се движи по инерция, пък каквото стане.

7

Анонимен

преди 11 години

Тея скакауци ще не се застрелят. Да са си правили застраховки. Какви са тези простотии държавата да им оправя съборетините. А на всичкото отгоре и един куп бюрокрация взима заплати за целия масраф и набутват данъкоплатците с още безсмислени разходи

6

,,LARI,,

преди 11 години

DA GI BESHE ZAROWIL TRUSA WSICHKI PERNICHANI I DA IM IZRAVNI KASHTITE S ZEMIATA

5

Анонимен

преди 11 години

Със същият успех може да го изпратят да ръководи хирургичното отделение на "Пирогов".Всичко е просто още една ТВ изява .До тук това е най-успешното нещо което прави ГЕРБ - 3 години предизборна пропаганда.

4

Анонимен

преди 11 години

аууу какво наказание да пратиш минъстур в командировка в Перниктова е все едно да пратят катаджия да да регулира кръстовище (в най-големият пек на обяд)

3

Безработен

преди 11 години

Каква командировъчна надница взима министърчето за тази ...... ,,услуга,, ..... ?!!!

2

Анонимен

преди 11 години

Този алабаш на снимката имал цели ...

1

Анонимен

преди 11 години

Написах го и вчера - не е нормално да се командирова министър, за да свърши работата на един най-обикновен чиновник на експертно ниво!