233

Анонимен

преди 11 години

Каква мазна и самодоволна физиономия!

232

Анонимен

преди 11 години

То е ясно - съдът няма до го накаже! Дано Господ даде справедливост! На такъв наглец, каквото и да му се спучи, все ще му е малко.

231

Анонимен

преди 11 години

Краси има Голф 2,а не Туарег.

230

Анонимен

преди 11 години

i tozi ubiec te se izmakne kato drugiat ubiec velikov

229

tenn

преди 11 години

ako za vsi4ki se grijeha taka skorostrelno i da ima6e za vsi4ki takave spe6na pomo6 6te6e da e dobreee

228

иванчо

преди 11 години

Първо беше лек автомобил,а се оказа свръхтежък и мощен джип,второ май загиналите били без колани и почти са си виновни,но от кадрите по телевизията се видя отворения аербег на старичката кола-били са все пак с колани,сега един от загиналите нямал книжка...А най важното инцидента не се съобщава и прикрива от КАТ и познайте през това време какво се случва със стрелката на километража на джипа-срам ме е

227

гост

преди 11 години

До АнонименЛеле, този имал и съвест... сега ще се *** до последно, докато не получи оправдадетла присъда! А и има пари, няма какво да го жалим, ще плати и кръвнина и дано слезне по-бързо на Земята!

226

Една

преди 11 години

Каквито и да са по етнос, двама млади хора са. А въпросния мазник Катев, въобще да не го усуква. Седнал зад волана на Туарега си, се е изживявал като автомобилен пилот! Сега ще ми е интересно, дали няма да го освободят условно, щото е член на незнам си коя си партия, в управителният борд на незна си коя си компания и има чисто минало... Колкото до дъщеричката му, да се позамисли, дали има въобще акъл в тъпата си мазна партийна и алчна тиква. Дано го осъдят!!!

225

гост

преди 11 години

Тая *** *** сега ще се изкара жертва,дано някой го накаже но едва ли!

224

andreshko

преди 11 години

NEMA ZNA4ENIE KAKAV E I DALI SA ZIGANI .DA HODI NA TOPLO MISLI SE ZA VELIK BARZO V KAUSHA .AMA SHE IZLEZE NEVINEN .NASHITE MILI PROKURORI SAJAVATALEVAT BANDITITE.NEMA KONTROL NA SADA.A VIJTE V RUSIA DALI E TAKA KATO V BALGARIA.PUTIN KONTROLIRA .

223

не се измъквай

преди 11 години

"Как си представяте .че ще причиня такова нещо на детето си?"А бе *** ти не си го направил нарочно и не си го очаквал. ама нали си бабаит си карал нагло и си се нахендрил но за съжаление не ти си пострадалия .а невинните момчета.

222

Анонимен

преди 11 години

Съвестта на бившия заместник-министър на финансите от кабинета "Сакскобурготски" Красимир Катев е чиста след станалата вчера зверска катастрофа, при която загинаха двама души, беше ранена дъщерята на бившия държавник и една възрастна жена. Това заяви самият пред bTV в кратък въпрос-коментар: Как си представяте, че ще причиня такова нещо на детето си? Разследващите смятат, че в случая не е установена вина. Затова е заведено досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

221

:-))))))))))))))))))

преди 11 години

Криминалните хроники винаги отвличат вниманието от много по-сериозните проблеми в държавата. И разбира се по всички медии ни заливат с "дневната справка" на МВР за "инцидентите" в държавата. :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Колко позитивно и оптимистично.

220

справедлива

преди 11 години

Какво стана с убитата Яна ?Още ли се търси убиеца й.?Бре. бре бре -страшна държава с още по- страшен съд!Ще го видим и тоя случай.

219

нормална

преди 11 години

Айде стига простотии -роми .*** .българи .турци и т. н.Става въпрос не от кой етнос са . а че са убити две момчета и убиеца трябва да отговаря пред съда.

218

Анонимен

преди 11 години

Е и кво като са ***? Не трябва да го съдят ли? Да ходи в затвора, нищо че е с чиста съвест.

217

Т

преди 11 години

ЗАГИНАЛИТЕ СА РОМИ.ТАКААА, СЕГА ДА ВИДИМ КАКВИ КОМЕНТАРИ ЩЕ ПОСЛЕДВАТ, ИМАЙКИ ПРЕДВИД КОЛКО СА ОМРАЗНИ РОМИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ.

216

Анонимен

преди 11 години

Убил двама роми

215

оптимистка

преди 11 години

Тези ФОРУМИ трябва да се преглеждат от политиците .ако искат да са в крак с мнението на народа Сигурно е че ще научат доста неща .Ще отпадне необходимостта от съветници.Ама се съмнявам .че им се чете.

214

Карапичо

преди 11 години

тоя каква мъдра физиономия ***, определено не мязи на формула едно шофер, за какъвто се смята.каквото и да му се случи вече ще му е малко, трябвало е там да си умре в ламарините, заедно с хората, които е убил