152

Анонимен

преди 11 години

стара любов ръжда не хваща

151

d.e.

преди 11 години

a Hamerika 6te vi smu4e i posle 6te vi isplüva kato kostilka.

150

Социалист

преди 11 години

А за Русия и Китай:Едните са свръх богати от към всички природни ресурси а другите...... Другите СА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ "СПОНСОР" НА ВЪНШНИЯТ ДЪЛГ НА САЩ!Просто 2 абсолютно независещи страни! И ако се стигне до ТСВ Сърбите ще са на страната на Русия. Гърците също щото да могат да се отърват от дълга си към ЕС. Към тях сигурно ще се присъедини също към тях щото Европа я отсвири и познайте чия територия ще бъде разграбвана след евентуална победа на Русия и Китай!?

149

Йордан Недев

преди 11 години

А, пък ние чакаме помощ от американските другари за нашето БДЖ !

148

Социалист

преди 11 години

И още нещо:Капиталистическият балон се пукна! Видя се че света не може да живее така! Американците живеят на дълг който не е възможно да върнатГърците са фалитИспанците са фалитИталианците и те са по пътя на фалитаПортугалия са фалитФранция не е съгласна с половината членки на ЕСХоландия същоАмериканците ще навлязат в Сирия щото икономиката им вече е умряла напълно! САмо че Китай и Русия този път ще скочат! ЕС и НАТО ще ни вкарат пак във война с най-силните! Ако смяташ че ще победиш...

147

Един Българин

преди 11 години

Войните преди освободителната не са били особено полезни за България и се е наложила емиграция на много наши сънародници, които по закон имат право да обявят езика си за регионален в Украйна, но отново разни "големи братя и сестри" пречат. Защо? Защото Котраговите (Волжски) Българи така и не се дадоха да бъдат претопени. Република Татарстан е все още част от руската федерация, но да се надяваме не вечно. Защо са били против съединението - защото са следвали принципа - разделяй и владей!

146

Социалист

преди 11 години

Сега колко и да ти е тежко Сашко ще ти кажа още нещо:Сега пак сме обвързани с губещата страна! В момента цялата световна икономика се държи на това че няма да има ТСВ което е изключително грешно! Американците направиха така че всички да зависим от тяхната валута която за да е добре трябва да се водят войни! Да само че общо взето на Русия и Китай вече им писна. Или няма да има война или тя ще бъде ТСВ! Помни ми думите! Защо американските радетели за демокрация не освободят Сомалия!? Няма петрол!

145

do 174

преди 11 години

Za sajalenie takiva sa si bulgarite DUPEDAVTSI ot vreme si e taka .Predi plyeha gGERMATSITE sega GAKSOFONI IM PRAVYAT ,sega rogayat TURTSITE ama vsekki byaga kam TURTSIYA prez lyatoto .predi 2 godini MEDVEDEV mnogo yasno GO kaza , NIE S PREDATELI RABOTA NYAMAME .ne mi e yasno hem pluete hem lijetete .yavno takav e mantaliteta ni.

144

Социалист

преди 11 години

Сашо аман от твоята американска пропаганда! Казвам и твърдя че всичко което си написал включително и стихотворението на Вазов се отнася за ПСВ в която драги ми смехурко благодарение на нашите западни съюзници пак сме губещи! Гърция Сърбия и Румъния граничат с България! Те обаче са били на страната на руснаците(победителите) и естествено че ще крадат от нашите територии! Не можеш да обвиняваш руснаците че пак сме загубили благодарение на слабият ни противник!* Стихотворението е написано 1916г

143

Дранг нах Остен

преди 11 години

1. Русия никого не е "освобождавала", освобождението е било замисляно само като преход към руско владичество (фактически робство, защото азиатския руско-татарски манталитет е нещо ужасно) 2. Русия върви бавно надолу, въпреки, че Путин се опитва да дава вид, че са в подем. Заедно със САЩ и НАТО ще им е*ем мамата и ще им вземем ресурсите, които най-нахално са заграбили.

142

Петър

преди 11 години

Петко СлавейковНам Русия е надежда,руский цар е наший спас -никой друг не ни поглежда,не помисля зарад нас. Немци, френци, англичанинаши са враждебници,дружни с нашите тирани,с нашите изедници. Спекуланти са омразни -интерес им покажи,че да виж дела проказнии *** в тях лъжи.

141

Стоян

преди 11 години

Не си спомням случай от историята в който Русия да е "финансирала" някоя страна и тая страна да е просперирала, така че на сърбите мога само да им пожелая ксъмет!

140

До 175

преди 11 години

В кой свят живееш, драги. Кой ще поиска покрайнините - ББ ли или може би Волен Сидеров. Ти гледай Турция да не поиска кърджалийско, че тогава не знам нас кой ще ни защитава - няма да е нато със сигурност.

139

Анонимен

преди 11 години

Нека ви стане ясно защо газпром и лукойл дерат България с цените на горивата,за да подпомогнат с милиарди протежето на русия, това е сърбия.И още нещо, ако България си поиска Западните покрайнини от сърбия,вашата русия веднага ще обяви война на България.

138

realist

преди 11 години

Сашо - ренегат си ти, защото вадиш неща от историческия контекст и показваш само това, което е изгодно на тезата ти. След Освобождението сме оставени да се оправяме сами и като благодарност за освобождението и временното руско управление, което на практика изгражда българската държава, се обръщаме 3 пъти срещу Русия. Не може години да си си продавал *** на германците и след това за 3 дни да станеш победител във войната, няма как да стане, но това е българската политика.

137

ДО САШО

преди 11 години

АКО РУСОФИЛИТЕ СА РЕНЕГАТИ, ЗНАЧИ И РУСОФОБИТЕ СА РЕНЕГАТИ СЪЩО, ТЪЙ КАТО СА ДВЕТЕ ТРАНИ НА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО.

136

Анонимен

преди 11 години

ДО ВСИЧКИ ИЗКУШЕНИ ДА ПРЕПИСВАТ ЦЕЛИ ГЛАВИ ОТ НЯКАКВИ КНИГИ:ФОРУМЪТ НЕ Е УЧЕНИЧЕСКА СТАЯ И НИЕ НЕ СМЕ УЧЕНИЦИ, ЗА ДА ЧЕТЕМ ДЪЛГИТЕ ИЗЛИЯНИЯ НА ТЕМА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ ТУРСКО РОБСТВО. КОЙТО ИСКА, ДА СИ ЧЕТЕ УЧЕБНИЦИТЕ- ИЗКАЗЪТ ВЪВ ФОРУМА ТРЯБВА ДА Е СТЕГНАТ И КОНЦЕНТРИРАН- НИКОЙ НЕ ВИ ЧЕТЕ . ИМА ОГРАНИЧЕНИЕ ОТ 500 ЗНАКА- СПАЗВАЙТЕ ГО, НЕ КОПВАЙТЕ ОТТУК-ОТТАМ

135

До165

преди 11 години

от де ги преписа тия работи?Трябва отпуска да си взема за да ти ги прочета!Нямам време за губене!

134

Анонимен

преди 11 години

ТАКА Е ,ЩОМ НИЕ СЕ ОПЪВАМЕ И НЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ СЪС СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ- БРИКС, КОМШИИТЕ ЩЕ ПОЛЗВАТ ТОВА, КОЕТО МОЖЕХМЕ ДА ПОЛЗВАМЕ НИЕ- *** НА САЩ- ЕДНА ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА

133

58

преди 11 години

за разлика от сърбите ние имаме здрава финансова дисциплина,топ световен имидж и т. н. въобще БЛАГОДАРИМ НА ПАРТИЯТА НИ ЛЮБИМА ЗА ТОКА,МЛЯКОТО,БЕНЗИНА....