22

lelka usa

преди 11 години

ne mozete da si predstavite kakvo stava tuk........kolko mnogo hrana otiva na viatura.....mnogo mi e bolno, postoianno se se6tam za gladnite hora koito se moliat za par4enze hliab !

21

до форумната мишчица

преди 11 години

До Tulskiинтерено мие в качеството си на каккъв , правиш подобни обобщения , засега си един форумен плъх . Мисля ч е не си ти човека , който да определя , кой да живее и кой не .

20

Анонимен

преди 11 години

Така трябва да бъде ресурсите трябва да се харчат иначе как ще поскъпват

19

Ало, днес.бг,

преди 11 години

Снимката, дето сте я сложили, ни най-малко не е от САЩ, а от Испания, и по-точно от някой град в страната на баските, защото на контейнера за отпадъци пише на испански и на баски език. Не знам къде в Щатите сте ги виждали такива. Със същия успех можехте да снимате български ***... Вършете си работата малко-по професионално, не като кръжочници!

18

Хиха

преди 11 години

До колкото разбрах от статията става въпрос за ресторанти и супермаркети, които не са могли да реализират продукцията. В повече им били зеленчуците и плодовете... Трябва да сложим по някой казан за ракия там...мда, ниша в пазара.

17

ani

преди 11 години

Ами тя не им е вкусна, всичко им е ГМО, изкуствени храни....затова и повечето имат излишно затлъстяване. И при нас вече храната не е чиста.

16

nemo

преди 11 години

Наи големите прахосници на света .

15

Анонимен

преди 11 години

Американците са най-големите консуматори на тази планета и крадци!

14

XARI POTAR

преди 11 години

IZXVARLQT IMAT BOL NAKRADENO OT CQL SVQT NAI VE4E OKRADENITE GLADUVAT AMERIKANCITE IZXVARLQT

13

онбашията

преди 11 години

е клошарите нали са за това, какво ще ядат ако всичко се изяжда до шушка.

12

Анонимен

преди 11 години

Честно казано, не мога да спя спокойно, ако аз преяждам на фона на гладуващи хора. Това е въпрос на съвест и морал ....

11

Прав ли съм?

преди 11 години

Типично за капитализма - описано още от Маркс.А у нас различно ли е? Управляващата хунта краде като за последно, а народът мизерства.

10

Анонимен

преди 11 години

White Rabbit и 11 и двамата пишете глупости.....

9

Анонимен

преди 11 години

Много скоро ни чака глад в световен мащаб.

8

bolka

преди 11 години

до 7 - не, модата вече е минимално количество /детска порция/ в голяма чиния. Полупразна, но красиво подредена с минимална гарнитура. Целта е хем да излезе по-евтино и пълни очи-празен стомах. А пък и да си поръчаш още нещо за хапване, ако си останал полугладен.

7

PLAMEN

преди 11 години

ne vsi4ki maerikanci sa taka. tezi koito izhvarlqt mogt da si go pozvolqt

6

Анонимен

преди 11 години

Изхвърляли храна? Хвърлят отпадъци,а когато им остане храна я дават на беднитеееее. Има специализирани щандове, в някои магазини,където можеш да оставиш пакетирана и консервирана храна,разбира се да не е изтекъл срока й на годност:) Освен това всички повредени уреди също можеш да занесеш на определено място,там има човек,който ги ремонтира /ако е възможно/ и всеки,който не може да си позволи да си купи,ги взема. Да не говорим за мебели,дрехи и др.подобни.Тук прибират фирмите и..нищо

5

White Rabbit

преди 11 години

Г-н Анонимен N6 , недейте да съдите хората, особено такива, които НЕ познавате, не знаете нищо за мен, не знаете дали ходя да нося храна и дрехи в домовете за сираци, нито знаете дали давам винаги, когато просят от мен. Нито знаете дали помагам на инвалиди безвъзмездно.... Недейте да си хабите празните приказки, защото някой ден някой ще ви затвори устата, с която злоупотребявате. Желая Ви само хубаво на такива недоразвити хора като Вас.

4

Анонимен

преди 11 години

В същото време в Африка хората гладуват, а американците изхвърлят храна, колкото да се изхранят едни 500 милиона души. Интересно ми стана и за порциите, с които дори здраво хапващите американци не можели да се справят, а тук се чудят как да ти сервират във възможно най-малката чинийка:)

3

Анонимен

преди 11 години

Затова вършея по целият свят и раздават "правосъдие и демокрация" , но с оръжие. 1 , не винаги битието определя съзнанието, а акъла. Прошляците като тебе защитават богатите, а много богати хора по света са си давали богатствата за едно по-добро бъдеще на човечеството.