5

онбашията

преди 11 години

това в икономиката математиката не е като в другите науки. имали до сега 9% дефицит, а искат да стане 3. както и да го гледаме, това значи 6/109 = 5% орязване на разходите. не звучи много. а то едни драми, едни сополи. опа, освен ако цялото им така наречено БВП не е всъщност от държавни "услуги", което автоматично значи че разането на разходи води и до спад в БВП и така за да се стигнат заветните 3% трябва да се падне двойно и тройно. е, да се спасяват, макар че едва ли ще успеят.

4

до 1

преди 11 години

В Атина не остана жив грък--Явно си ходил някъде другаде. Атина сега е смрадлива, задушна, претъпката с гърчоля, които няма да ходят никъде, защото нямат пари. Един милион и половина милиона безработни - я си помисли! За да живееш сносно в Атина ти трябват поне 2000 евро на месец, а ако имаш жена, деца, поне 4000 евро. Малко семейства имат такива доходи. Средната заплата в Гърция в момента е към 650 евро чисто, и то ако имаш работа.

3

финито

преди 11 години

Времето на гърците изтече. Сега дойде времето да работите за малко пари! Който не вярва, ще стои гладен!

2

Алекс2

преди 11 години

Тоя на снимката не виждате ли , че е намигнал с едното око...

1

мим

преди 11 години

Да имаме трудната ситуацичя на гърците.Всички са по островите на почивка.В Атина не остана жив грък.Щото са бедни, а ние стабилните икономически българи ходим ли по цял месец на почивка?