339

срамота е, но е вярн

преди 11 години

До АнонименИсторически е вярно . Такива са - "черкези,печенеги,татари и ***"а също ...и куманиНе случайно те не знаят добре и турския език, което е причина да не могат да се справят в Турция , когато отидат там да работятЗатова и Турция им огранизира тук а също и коран , защото те и религията си не познаватГолемия зор е да командват българитеИ го правят, защото политиците ни им се дават без никакви възражения

338

неграмотна е

преди 11 години

Цитат: "позволявам да Ви отговоря в лично качество".Това ми било български зам. министър на образованиетоНа какъв език говори тая неграмотна женаВместо да каже : Позволявам си да Ви отговоря лично, тя отговаряла в "лично качество"А как ще отговаря в "лично количество" не е ясно

337

Анонимен

преди 11 години

2720 13 Scuba преди 16 часаВсъщност в България турци няма.Тези,които са останали след Освобождението са наследници на племена,съпътстващи османците.Тъй като господстващия език тогава е бил турския,те го припознават като роден.Защото не помнят своя.Всъщност това са черкези,печенеги,татари и ***.Единствено казълбашите знаят кои са.Защото помнят.Другите

336

а

преди 11 години

Написаното от госпожата писмо е много правдиво и показва подлия характер на моментния министър.

335

министърът е патриот

преди 11 години

Мутреса Наебантова да каже колко пари е взела и защо не си е подала данъчната декларация,та сега се чуди защо й държат сметка Ами щом всички плащаме данъци, а тя не е плащала, сега е време да отговаряНа бащиния го обърнаха това МОНДПС е приватизирало темата за дискриманацията, ама сега българите се оплакватМного ни тъпчете, бе . Как не ви е срамЕюп и Налбант, ръка за ръка, фалшифицирали историята ни, а сега вместо да се извинят на българите, нагло нападат министъра - патриот

334

Анонимен

преди 11 години

Игнатов наистина манипулативно отъждестви доклада с представител на ДПС, а всъщност,основната страна в договора е сороското Отворено общество. Направи го съвсем съзнателно, защото знае, че веднага ще възбуди българите, повечето от които не са прочели нито докладите, нито са разбрали кои са експертите. А всъщност тъкмо сороският НБУ и Отворено общество от години "осъвременяват" историята ни, те защитаваха тезата за "мита Батак". Мерзък, посредствен негодник- това е Игнатов.

333

Читател

преди 11 години

А какво ще каже госпожата за турската литература? Тя какво насажда, любов ли? Толкова като иска да учат децата други текстове - светът е широк, пътища много...В България се учат български класици, надявам се и вярвам винаги да е така!

332

Анонимен

преди 11 години

"ме наградихте с шест брутни заплати" iavno mnogo sa iskali da ia izritat taz zashtitnichka na osmanskata imperia .... po neinata logika *** si e bil zakonna vlast i si e vyrshil rabotata a ostanalite sa mu precheli ....

331

Ай Сиктиров до Бо

преди 11 години

Напротив, Мукаддес се показа като пълна ***. Нападките й са грозни и елементарни - какво беше това подхвърляне за "владеенето на семитско-хамитски езици"? По същия начин преди години, когато Маразов се беше кандидатирал за президент, някакъв *** го попита "Вие ли г-не, който се занимавате с гробници..." Ама че простащина. А Мукаддес тепърва ще трябва да обяснява някои неща. Скандалът се разраства и няма да мине само с едно нагличко писмо.

330

Анонимен

преди 11 години

избирател: "Невероятно е,колко много хора тук просто плюят,без дори да са наясно с темата." Хората не само са наясно темата, ами и реагират много адекватно. Само едно не ми харесва - че някак цялото внимание се насочи към Мукаддес и КЗД, а се пропуска ролята на "Отворено общество". Логото на "отворените" стои на видно място в документите, експерт на "отворените" е един от авторите на проучването. От години отворените клеветят българите пред външни институции, а тук ни набиват канчетата. БАСТА!

329

Анонимен

преди 11 години

Таа Мокарес да не дига ръка, когато не си знае урока, защото разликата м/у нея и министъра е символична. Правите ни на маймуни и засягате малкото останали святи неща от миналото ни.

328

Анонимен

преди 11 години

Кадъната да не се прави на много отворена,защото в Турция за подобно поведение друговерец би изгнил в зандана.Затова по-кротко и от вас очакваме само извинения за 500-годишния геноцид.

327

mimi

преди 11 години

dolu dps i bsp samo gerb

326

Анонимен

преди 11 години

евала на г-жа Налбант,бих написал много но мисля че е безсмислено,само ДПС

325

Мислещ

преди 11 години

Аз прочетох доклада и е жалък и манипулативен. Промивката на мозъците на децата. Това му е идеята. Чужди интереси. Хомосексуална пропаганда.

324

Мислещ

преди 11 години

Тази не е в ред!!!Децата разбират всичко прекрасно, проблема ви е, че ВИЕ НЕ ИСКАТЕ те да го разберат, защото като го разберат никога няма да ви дадат власт. Децата са много по наясно и от вас и вие нямате бъдеще тук.България има нужда от патриотизъм, национализъм, разбира се тези неща НЕ са основани на омраза, а на разбиране и вникване в корените ни.юПо същия начин по който едно дете обича най-много семейството в което е родено, то не мрази другите.

323

Ай Сиктиров

преди 11 години

До 350: "КЗД има сайт. Докладът е качен там. Никой не го е чел, а коментират" Мечтай си. Проучването е прочетено от повече хора, отколкото ти се иска. Хората се сдобиха с него чрез кешираната версия на сайта, понеже всички доклади и решения бяха скоростно изтрити. Ти, впрочем, изобщо не си посещавал сайта на КЗД, иначе щеше да знаеш, че там за кратко присъства не доклад, а купчина доклади, обединени в едно изследване. Но нещо експертите ги хвана срам и почнаха да поразчистват. Що така?

322

Анонимен

преди 11 години

няма нещо по-вредно за днешния свят от национализма и шовинизма - български, турски, какъвто и да е е вреден. и ВСЕ ПАК В ТУРЦИЯ ШОВИНИЗМЪТ Е ТОЛКОВА РАЗВИХРЕН ЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО. Турция вихри шовинизъм с политически цели. А докъде ще стигнат? Нали и тях ги чака скоро колапс на икономиката? Нали доста след нашата 97 горяха в хиперинфлация. Хвърлят предварително прах в очите на техните граждани пред колапса, който идва. И ние не сме с по-светли перспективи...

321

Анонимен

преди 11 години

Кадъната не може да разбере едно много просто нещо -- който посяга на Националните герои на която и да е нация , да очаква толерантност.Не може след като си български гражданин и живееш във България , да обругаваш Националните й Светини .

320

Ай Сиктиров

преди 11 години

До 321: "Там никъде, ама НИКЪДЕ не се предлага да се маха Ботев от учебниците!" Така ли? А това какво е: "Приведеният текст би могъл да бъде спестен и заменен с друг". Да бъде СПЕСТЕН и ЗАМЕНЕН текст на Ботев в учебник по български език. А как да се спести и замени, ако не се махне? Що се правиш на луд?