59

Анонимен

преди 11 години

Защо се е самоубил? Той щеше да снима голям политически филм.Не е логично да сложи край на живота си.Бог да го прости!

58

фелдшера

преди 11 години

До imo.im Абсолютно прав си за констатацията си по отношение на факта, че ЦЪРКВАТА във всичките си разновидности насажда вина и зависимост. Аз вярвам на 100 % на БИБЛИЯТА и искам да подчертая, че неправилната й интерпретация, породена отх СТРАХЪТ И НЕСИГУРНОСТТА в пирамидалните религиозни институции е създала порочният кръг ВИНА-ЗАВИСИМОСТ-КОНТРОЛ, но в самата си същност Библията и нейният АВТОР извеждат различна концепция, изразена чрез познатата сентенция-"И истината ще ви направи свободни".

57

один

преди 11 години

може да са го блъснали "просветените" . Тъй или иначе злото няма да остане ненаказано и доброто няма да остане ненаградено

56

Анонимен

преди 11 години

Брат му е велик ,но и Тони Скот беше голям режисьор. Жалко ! Да почива в мир !

55

Еди Койси

преди 11 години

И ако някой пише от мое име,за да те дразни,дано твоят Бог вижда,че не съм аз.

54

mlad6ito

преди 11 години

лека му пръст кой знае какво му е тежало та се е стигнало дотук, човека има хубави филми те ще останат след него. За мен обаче живота е най-безценния дар и не случайно е грях да си го отнемеш сам. Но не ние сме тези които да съдят. Бог простить!

53

Еди Койси

преди 11 години

Мир,Преподобни,не ща да се конфронтираме.Млъквам по темата.

52

таня

преди 11 години

съпругът на силви вартан е тони скоти собсвеник на музикална къща

51

Батко

преди 11 години

"Мъж под прицел". Дори само заради този едничък филм Тони заслужава паметник и мълчание в знак на признателност. Това е единственият филм, след края на който пълна до пръсване от народ зала не гъкна. Стояхме сразени. Никой не стана преди да свършат всички надписи. Петстотин човека излязохме мълчаливи, хванати за гърлото с невидима ръка... Едва половин час след прожекцията успях да отроня нещо. И сълзите ми потекоха... Мир на прахта ти, Тони!

50

до 44

преди 11 години

'Имам Библия,издание на Св. Синод,но там не съм срещал думата "Луцифер".Или пак нещо ми убягва? Carpe Lux.Еди Койси".Затова ти препоръчах мемоарите на Луцифер именно,защото не го познаващ кой е,Библията е да се чете и да се вярва изцяло в нейното съдържание,че това е именно Божието послание към нас неговите творения,много хора имат Библии но не знаят че това е най скъпия диамант даряващ Вечен живот и си я държат на полицата в библиотеката,поне да беше прочел за 10-те Божи заповеди за убийството

49

imo.im

преди 11 години

една от негативните страни на "християнството" в този му вид е насаждането на "ВИНА", което поражда ЗАВИСИМОСТ. за което "ЦЪРКВАТА", във всичките й "ФОРМИ, ТЕЧЕНИЯ И ПР.", ще понесе също своята отговорност на 100 % пропорционално. навсекиму според заслуженото...

48

Тракторист

преди 11 години

Лека му пръст на човека! Велик режисьор беше и много от нас са израстнали с неговите филми които сме ги скъсвали от гледане. В интерес на истината, човека е сложил край на живота си заради раково заболяване и не е искал да дочака смъртта пречупен от болестта.

47

imo.im

преди 11 години

на човек е даден свободен избор за всичко, в това число да живее или не. самоубийството не е "препоръчителен" изход или решение на какъвто и да е "проблем" в живота. по закона на кармата, самоубиеца в следващото си прераждане попада попада в много по-тежки условия от колкото в тези, при които се е самоубил!!! ФАКТ. това е истинското последствие от самоубийството. църквата го заклеймява, като това донякъде помага на някои души, но тя подменя мотивите за това!!!! т.е. църквата насажда ВИНА!

46

Анонимен

преди 11 години

За всички почитатели на Тони Скот - Carlos Varela - Una Palabra.

45

Ицо

преди 11 години

Велик режисьор..гледал съм всичките му филми през годините..поклон и дано където и да е да е по добре!

44

сопол

преди 11 години

никой няма да си спомня за нас, а най лошото е когато си жив и никой не си мисли за теб. няма да пропусне много

43

Анонимен

преди 11 години

Не са ала бала, не те съветвам да пробваш, но ти си знаеш.. От личен опит ли го казваш или така си прочел в една книга на 2000 години и го приемаш за чиста монета. Не вярвам в ЗЛИЯ бог, който осъжда хората на вечни мъки в ада, толкова жесток и отмъстителен може да е само един човек. Иначе нямам намерение да пробвам засега. Все още животът ми е интересен, колкото и да е ***

42

bohemia

преди 11 години

Много талантлив режисьор, жалко за човека. И стига с тези истории че самоубийството е грях и води човека в ада, така като ви чета имам чувството че сме в Средновековието, а не в 21-ви век!

41

до 51

преди 11 години

не!

40

до 49

преди 11 години

Не са ала бала, не те съветвам да пробваш, но ти си знаеш..