38

за 38

преди 11 години

Неграмотен си както в мисленето,така и в писането.Нямам необходимото търпение да ти обяснявам защо.

37

до 35

преди 11 години

Ами например някой осъден министър претседател,кредитен милйонер или шеф на ВИС2 СИК *** КОРОНА ИНС и т.н а ти какво мислиш или не харесваш ПРОМЕНИТЕ???

36

ХРИСТОС АВАНТАКИС

преди 11 години

в ТАИЛАНД ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 1 КИЛО--ТОЕСТ ПРИ 1, 001 КГ-----ВСЕКИ ПОЛУЧАВА ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА......И НА ВСЕКИ ПЕТ ГОДИНИ ПИШЕ МОЛБА ДО КРАЛЯ НА ТАИЛАНД ЗА КРАЛСКО ПОМИЛВАНЕ--Я ПО ЗДРАВОСЛОВНИ ПРИЧИНИ...Я ПО ДРУГО НЕЩО----ЗАЩОТО ЗА 5 ГОД.. МНОГО ОТ ЗАТВОРЕНИТЕ ХВАЩАТ СПИН--ОТ ОБЩИТЕ ИГЛИ...И ТАКА ИМАТ ПОВОД ЗА ЗДРАВНО ПОМИЛВАНЕ ОТ КРАЛЯ.

35

до 34

преди 11 години

Какво разбираш под "ПРОМЯНА''?

34

Анонимен

преди 11 години

И БСП и ГЕРБ са едни и същи мутри който ги поткрепя ще да е лъжебългарин истинските, българи искат истинска промяна в ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ.

33

до 31

преди 11 години

Сега да обясниш на всички,защо са ги следили още когато са наемали екипажа на кораба.Трябва малко и мозък да имаш когато четеш и слушаш новините.

32

bolka

преди 11 години

Всъщност има един достоверен факт, а той е, че е хваната пратка с 3 т наркотик. Как се е стигнало до залавянето няма да се разбере и няма да стане известно. В коментарите ще има всевъзможни сценарии и развихряне на въображението, но нали това е и целта - по-голяма посещаемост на сайтовете и тираж на встниците.

31

до 30

преди 11 години

Това съм го казвал много пъти и винаги са ми трили постовете.

30

Алекс

преди 11 години

Стига с тези комунисти бе, форумни плъхчета. В бизнеса с наркотици всички са еднакви. В момента ни управлява мутра и далечен роднина на Тато. Хванаха корабо и има арестувани, защото има замесени чужди служби. Иначе Рапона и сие щяха да си го транспортират, както преди години. Той си е проект на гръга Монтерей, а те са помагали и на червени и на сини и на жълти. Кинтите не миришат.

29

до 28

преди 11 години

Комунистите могат само да омаловажават постигнатото от други и да признават направеното от тях и така оцветено,че на световно ниво.Спомням си едно време как плюеха по капиталистическите държави,а сега всеки бивш висш комунист има поне една къща в капиталистическа държава.

28

до 25

преди 11 години

Като се научиш да четеш новините правилно, а не като комунист и човек на Кутев тогва ела да пишеш за политика, нещастно . Навсякъде казаха, че Испания и България съвместно са подготвяли акцията, а са предупредени от италианците. И дрогата си е ваша - на БСП за изборите догодина да купувате ***, вие затова така виете от злоба, че Цецо ви я хвана.

27

до 26

преди 11 години

ОТ ВЧЕРА В ЛЮБИМОТО ТИ ДНЕС.БГ:dnes.bg/obshtestvo/2012/08/16/borisov-za-zaloveniia-korab-znaeshe-se-mnogo-neshta-se-znaeha.166280

26

до 20

преди 11 години

ПРЕДИ 15 мин.

25

До 18

преди 11 години

К'ва акция, къ'в ГЕРБ бе слънчасал геронтофил. Италианците чукнали едно телефонче на испанските си колеги, че няква съмнителна българска гемия се мота край брега им. Да идат и да проверят за какво иде реч. Щото някъв физкултурник от България на развален италиански им дуднел за някви 3 тона кока, дето му я ощипали под носа и не можал да си вземе комисионната.

24

до 19

преди 11 години

Абе, вие от Позитано що не вземете да станете едни сценаристи - я какви заплетени версии си измисляте и съчинявате само. Защо се занимавате с политика въобще? Явно е, че не разбирате от нея и не я владеете.

23

nako

преди 11 години

KAKVA E ROLQTA NA PRAVITELSTVOTO V CQLATA RABOTA KOI 6TE OSVETLI VAPROSA ILI IZGARQT SAMO NEUDOBNITE.DRUGITE SI PLA6TAT DOBRE GOLQMA TRAGEDIQ SME NIKAKVA PROZRA4NOST V BORBATA S MAFIQTA.KOI DA OBQSNI NA TOQ NAROD DOKADEE VLASTTA DOKADE MAFIQTA ILI VSI4KO E MAGLA I MAFIQ

22

Предупредени ?

преди 11 години

Не вярвам за специфичният товар да са знаели повече от 3-*** човека на борда. И няма нормален човек, който да го предупредят, а той да се натиска да лежи в испански зандан сред *** да търка нара. Просто не е сериозно това.

21

до 17

преди 11 години

17, отворете ел.версия на Дневник- ОТТАМ СЪМ КОПИРАЛ цитата, всички недоумяват.Каквото и да е, да се открие КОЙ е ГЛАВНИЯТ!В други статии се спомена за ДОГОВОР на Дойчинов с ОНЯ( чартьора), който ще осигури товар и товарене.Това е важното: КОЙ е ТОЙ?

20

до 11 и 13

преди 11 години

Дтругарю, не препрочитай новина като дявол евангелие и то само отпреди няколко дни. Или ти е кратка паметта или умишлено лъжеш и манипулираш. Изобщо не е казал такова нещо ББ, а точно обратното. Каза: "Нямаше как да кажем на моряците: "Бягайте, защото ще ви хванем". Има го в заглавието дори. Ей на, чети и се учи, че не е красиво така да се демагогства, дори и когато ви се плаща затова:dnes.bg/obshtestvo/2012/08/16/borisov-za-zaloveniia-korab-znaeshe-se-mnogo-neshta-se-znaeha.166280

19

Три версии поне

преди 11 години

Вчера ги освободиха, днес ги вкарват отново в за 72 часа. Луда работа. Мисля си, че ако тия имаха бегла представа, какво е носило корабчето им сега щяха да си цъкат белот с Галевите. Другата по-вероятна теза, е че ги вкарват на "топло" за да не ги свитнат нейде преди процеса. Третата вече някой тук се е сетил. Отказа на Дойчев да го "издоят" и да стане президент на Нефтохими или да покрие загубите от ? 20 мил. на Черноморец, са се оказали решаващи за неговата бъдеща кариера.