240

"WAKE$HELP"

преди 11 години

Времето настъпи...За политициТЕ у нас от преди 23г. до Днес, да наметнат бял чаршаф и бавно да поемат към политическите гробища, защото Там е Мястото на политическите трупове.РБългария е на Последно място в ЕС и още по-лошо в Цяла Европа и най-лошо - Ние сме на Последно място в Целият Свят! Къде е причината за това? - Правилно в "НашиТЕ" "Представителни" политици до Сега.Техният Резултат от работата им за 23г. до Днес е нула 0, даже е още по-зле, защото е две нули 00.Гражданите са Длъжни при Този Резултат - просто да Пуснат Водата след ПолитициТЕ! ПВП! Граждани - Не забравяйте да Пуснете водата, защото Иначе ще има Голяма смрад! Във Властта и по Конституцията на РБългария е Гражданите да Наложат Пряката Демокрация. Действайте,Повтаряме Действайте Граждани.Цялата Власт е Ваша, а не на "представителниТЕ политици"!

239

"WAKE$HELP"

преди 11 години

Дон Балон Решил един скучен летен ден да се погрижи за Демокрацията в страната Си Балонленд и извикал Своя малък съветник с Голямата сянка Хер Флик.Дон Балон: - АЗ съм Решил, да подобрим Демокрацията у нас, но как АЗ не знам, повтарям - АЗ не знам? Хер Флик присвил очи зад потните си очила и казал: - Като Ви видях и Разбрах.Как да подобрим нещо, което го няма, но можем да подобрим това, което го има от 23г. У Нас! А то е Мутрокрация.А тя Лесно се подобрява, много е просто Мутро се заменя с Демо(Народ) и имаме Резултат, който е Демокрация.А Тя, ако я Има, няма нужда от подобрения.Дон Балон се замислил дълго, навел глава на една страна, скрил ръцете си в предните джобове на панталониТЕ си и погледнал тъпо обувките си ... и Разбрал - едната обувка била Лява, а другата Дясна!

238

Who is next? Why? Gr

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.Защо у нас "бюджетът" няма пари и Няма да има? Защото у нас към бюджетният "сектор" са БезсмисленНо "Закачени" над 800000 човека чрез Безсмислен "Алгоритъм" за работа, а трябва ТЕ да бъдат десет пъти по-малко - 1% BG! Ако не бъде изпълнено Основното Правило за Вярно Съотношение между "АКТИВИ-стойност-качество-ефективност-РЕЗУЛТАТ" следва просто ФАЛИТ!.Защо у нас няма Закон за Фалит на Физическо лице, а в целият ЕС го Има? Кой има Интерес от това? Защо има разплащания в Брой? Защото са Непроследими у Нас, нали! И ето Ви Огромна Неконтролирана Престъпност.Защо касовите апарати у нас на Всеки "търговец" трябва Задължително да има on-line GPRS "непрекъсната" връзка с НАП? Никъде в ЕС го Няма това,а ние сме първи за това.Кой има Интерес от това? Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там,където няма Нравственост?Докогато това е истина,това ще е Истината!

237

"WAKE$HELP"

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.На бедните хора не им достига много, на алчните - Всичко.Няма значение дали сТЕ се продали или са Ви купили - все ще трябва да си го отработите Като ***.Когато Ви набиват нещо в главата,обикновено Ви изкарват Акъла.И Важните Клечки са от дърво.Утре, утре, винаги Утре и така минава Животът за Теб.Търговците и ПолитициТЕ продават това което не са Направили,крадците и ПолитициТЕ - това което не е Тяхно,проститутките,ПолитициТЕ и ЖурналистиТЕ - това което Не Би Трябвало да Продават.Кой още Твърди,че светът не се крепи на Търговията? Лошо живеят тези, които Смятат, че ще живеят Винаги.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

236

"WAKE$HELP"

преди 11 години

У НаС има ли Демокрация? Буквалното значение на думата Демокрация е Народовластие.У нас е Представителна Демокрация!- гласоподавателят Избира свои Представители, които се събират в законодателни или изпълнителни органи.Там ТЕ могат да извършват функции, за които гласоподавателят не ги е натоварил директно: участие в специални комисии, подготовка на проектозакони и гласуване на закони, Но по Собствено Усмотрение в Съгласие със Собствената им Съвест.Този тип Демокрация е БезсмисленНа Днес у нас, но е най-добрият Начин за Манипулация, Използван от политициТЕ до Сега.Докато у нас не бъде Приета Пряката Демокрация, която е Лесно Осъществима в 21 в. чрез електронните комуникации и идентификацията, всичко БезсмисленНо, което е до Сега, ще се Повтаря Отново и Отново.Засега от 23г. до Днес имаме само Мутрокрация. Единственият Начин да Имаме Демокрация, това е Пряката Демокрация! - Защото вече политициТЕ ще Подлежат на Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите! У нас Демокрация Нямa!

235

"WAKE$HELP"

преди 11 години

Внимание Граждани! Помнете - Кучетата....Защото това е резултатЪТ от БезумниТЕ Действия на представителниТЕ политици! И Си спомнеТЕ за Бoклука! И на кое място се намираМЕ В Европа...и не Само в Европа! РезултатЪТ ВИ е Ясен, нали? Кой, Защо,Как,Къде, Резултат...- Елементарни Въпроси? Граждани oтговореТЕ - чрез Действие - Защото Бездействието ще Ви върне в началото - КОЙ,ЗАЩО,КАК,КЪДЕ,РЕЗУЛТАТ?

234

"WAKE$HELP"

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Обществото е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.В парламента половината от депутатиТЕ Говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се Говори.Обещават ли Ви да превърнат Мечтите Ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в Мечта.По-добре е да Паднеш на лешоядите, отколкото на политици.Първите ядат мъртвите, а вторите Живите.В Индия никой Не Знае броя на свещените крави, а У НаС броят на свещените ***.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

233

Анонимен

преди 11 години

някой ще има ли смелост да подаде в оставка? всички-в оставка! Некадърници, ***, стига гавра с историята!!!!!!!! Нямате съвест, само пари! Плевнелиев, кога ще чуем твоите извинения пред народа?

232

5

преди 11 години

Идиотче, издателствата не са били притеснени от евентуално неодобрение, а не са могли да повярват на малоумието ви. *** човек да управлява е смърт за останалите. Не им завиждам. Борисов трябва да ви издуха всички и да остави няколко ПРОВЕРЕНИ ЧОВЕКА. На съд ! И да изгниете по затворите.

231

9

преди 11 години

Ти си си голям и*** - не можеш да санкционираш Ботев, Вазов и Левски. Това са починали хора, нали знаеш ?!?!?!

230

Анонимен

преди 11 години

Това е все едно да кажат на кубинците, че Че Гевара е терорист.

229

Анонимен

преди 11 години

Чудно защо Министъра на културата, сложен там да ни напомня за културното наследство от Османската империя не изказва коментар. Или му е наредено да мълчи. Е това ако не е дискриминация и расизъм от най - висша форма, ....

228

Анонимен

преди 11 години

Ама то цялата политика на правителството е безсмислена и куха!

227

111

преди 11 години

има още много безмислени проекти като тоя в мистерството....с формално отчитане на резултати....ще се скъсам от смях като чета изводите и препоръките...и за това са получили доста пари..леле, леле за къде сме..

226

погнусена

преди 11 години

За това ли харчат пари - да объркват още повече българчетата, учителите и родителите??? Да бяха ги раздали за болните деца...А иначе все говорим, че пари няма...ИМА ама отиват за безмислени мероприятия като това, което е върхът на наглостта и гаврата...Предлагам големите "експерти" да вземат да върнат парите, които са взели и да отидат във фонд за лечение на болни деца.

225

Анонимен

преди 11 години

Аз също съм за закриване на комисията. Толкова ли е богата държавата, че я издържа с бюджет от няколко милиона годишно. Тия пари могат да отидат за нещо полезно, а не за предатели.Хора, помислете само. Самият факт, че са разисквани въпроси като забрана на Ботев И Левски, говори много за членовете на тая комисия. Те са за затвора, а не за държавната трапеза.Закриване на комисията и разследване на нейната дейност.

224

боже димитров

преди 11 години

ш*****и и тва си е ,казвах ви го още ,ехеееееееееееееееееее преди балдър години

223

Анонимен

преди 11 години

Тези хора като няма с кво да се занимават правят глупости и то големи, затвор за тях, и въобще какво правят там, мамка и

222

Анонимен

преди 11 години

Тия що не са в затвора?Османската империя не съществува.Решенията взети от нейните власти преди 200 години са невалидни.Тва дори и тъпите турци го знаят.Този Еюп защо не го разследват,обвинят в няколко престъпления и изпратят в затвора.Заедно със приятелчетата му със непроизносими имена?Много жалка страна сме.Некви турци назначени в комисия на държавна работа за милиони левове квалифицират българите като престъпници.И шефа им разправя:"Аз оставка не подавам"... Разбира се,задръж я за затвора.

221

Гб

преди 11 години

Oтчетените разходи на КЗД за 2011г. възлизат на 2 526 038 лева, а бюджетът за 2012г. е 1 880 000 лв. Колко ли деца и болни хора ли са умрели през изминалата година, а са можели да бъдат спасени с тези пари. Тази комисия трябва да се заличи и парите да се пренасочат към болници. Всякa година може да се купува апаратура и да се спасяват човешки животи...