150

генерал Жуков

преди 11 години

Цветан Цветанов каза още, че България разполага с оперативни резултати, които дават насока за държава и организация, евентуално стоящи зад терористичната атака в Бургас. ????Я да видим кво са измислили Мошетата.

149

Анонимен

преди 11 години

Стига с тоя атентатор, писна ни. Щом досега не го установиха е ясно кой е

148

dan

преди 11 години

Ама на кой му пука дали е камикадзе или не?!! По важното е,че в България всякакъв вид терористи могат да влизат и излизат когато си поискат!!! Цялата тая дандания е за отклоняване на общественото внимание от по-важните теми, като цени и стандарт на живот!!!

147

ДО 176

преди 11 години

...А АЗ СЕ ЧУДЯ ЗАЩО МИ МЯЗА НА БОГАТИРА ЛИЛИПУТИН ...Е,МНОГО ПОЗНАВАТ ТЕЗИ КОМПЮТРИ ЕЕЕЙ,ТОЧНА РАБОТА...

146

ЦОЦО

преди 11 години

След колко месеца имаме основна версия!!! А решението на пъзела ще дойде след 7 или 8 години вероятно но няма да е крайно, а ще е основно.

145

Анонимен

преди 11 години

Фоторобота, който е направен и за атентатора и за помагача му не са верни. Нито еврейския премиер, нито Уорлик, нито Хилари изглеждат така.

144

Анонимен

преди 11 години

Подкрепям мнението на 169. Това ще да е първото камикадзе, гърмяло от багажното на рейса. Разбирам с кола да се беше врязал там, да беше гръмнал вътре в рейса или отвън при голяма група хора. Но няма такова нещо. Бомба сред багажа = дистанционно някъде отзах, в джоба я на еврейския педало-премиер, я в този на Уорлик. Имате избор...

143

ками

преди 11 години

Браво Цезо, откри топлата вода!

142

муспи

преди 11 години

Цецо е сигурен че терактът е проведен от терорист. Изключва всякаква възможност за техническа грешка или метеорит! Тези му убеждения са сондирани и одобрени от синедриона. В процеса на работата му неговите доходи са растели с обичайно темпо. Евала на този пич!

141

Dimitrov-France

преди 11 години

Правилният израз е : удобната версия - атентаторът е камикадзе , при която не е наложително неговото издирване,(кой знае къде се разхожда сега ?).А използвайки израза "основната версия",Цветанов се издава ,че няма камикадзе сред труповете,тъи като нямаше да има версия...

140

Анонимен

преди 11 години

дано убийците на невинни хора си платят за стореното

139

Анонимен

преди 11 години

Целта на камикадзе е да унищожи врага жертавайки своя живот. В случая камикадзе НЯМА. Щеше да е ако атентатора бе взривил бомбата влизайки направо вътре в автобуса. Тогава жертвите щяха да са почти всички, а оцелелите щяха да са слепи, глухи и обезобразени. Като че ли целта е била по-малко жертви и за това бомбата гърми от долу от багажното. Така, че никакъв камикадзе не е тоя шапшал дето се затри и уби 5 човека.

138

Анонимен

преди 11 години

Сериозно ли бе ? Аз си мислех , че е балерина от "Лебедово езеро" !

137

baihui

преди 11 години

stanahte smeshni ve4e - po dobre si traite

136

Анонимен

преди 11 години

Цветанооооооооов! Пък на мен ми се иска на теб да направят един такъв атентат! И като гледам - догодина, когато народът ви набие шутовете на изборите и няма вече да те пазят държавните копои - май това ще ти се случи, пък аз ти обещавам да се пробвам да се изс_ра на гроба ти!

135

Емил

преди 11 години

Носят се слухове,че бомбата е гръмнала предварително и е изненадала този който я носи.Това не го прави камикадзе.Защо е толкова важно да е камикадзе,не знам.Все пак хора загинаха,невинни

134

Физкулт-ура-ура!!

преди 11 години

Умно гледа, всичко разбира, само че вне може да се изкаже....

133

Анонимен

преди 11 години

ЦЕКО КАЗА:ВОДИМЕ РАЗСЛЕДВАНЕ В НЯКОЛКО НАПРАВЛЕНИЯ1--ГРЪМНАЛА ЛИ Е БОМБАТА ИЛИ Е ИЗБУХНАЛА2--ТЕНЕКЕТАТА ОТ РЕЙС ЛИ СА ИЛИ ОТ АВТОБУС3--АВТОБУСА ПЪТНИЧЕСКИ ЛИ Е ИЛИ Е ТУРИСТИЧЕСКИ4--АТЕНТАТОРА С ДЖАПАНКИ ЛИ Е БИЛ ИЛИ СЪС САНДАЛИ5--АТЕНТАТОРА ЯПОНСКИЯ ВЯТЪР ЛИ ГО Е ДОВЕЯЛ ИЛИ СИ Е КАМИКАДЗЕ6--С КАКВО СА БИЛИ ПЪЛНИ ДЮНЕРИТЕ В РАНИЦАТА7--С РАНИЦА ЛИ Е БИЛ ИЛИ СЪС САК8--НА ПРОМОЦИЯ ЛИ СА БИЛИ ДЮНЕРИТЕ ИЛИ НА РЕДОВНА ЦЕНА,БЕЗ НАДЦЕНКА ЗА ДОСТАВКА.9--КЪДЕ СА БИЖУТАТА...

132

Samo minavam

преди 11 години

Цеци,много гузно,го мълчиш и усукваш.Да не излезе,че атентатора е Българин.Тогава няма да смеем да се погледнем на улицата.

131

Анонимен

преди 11 години

КОЙ ЗАПАЛИ ПАРТИИНИЯ ДОМ ПОД МЪДУРОТО РЪКОВОДСТВО НА БКП ?...