11

Анонимен

преди 12 години

тцтцтц лоша работа приятели сега бесепету от къде ще вземе пари за предизобрните кампании ? никой няма да бръкне в собствения си джоб макар и да са дълбоки до неузнаваемост ;)

10

radioprestilka

преди 12 години

Тук намирисвана разчистване на сметки! Удариха Кокаинови крале, ето ви супер удар на Кокаинови царе, някой е казал някоя дума, без нашите служби да засекът, или поне да нямат начин да отреагират! Лошото е, че екипажа е използван и сега курбан ще отиде! Аз отново ще попитам, кой в действителност е собственика на кораба, къде е правен последния ремонт на кораба, кой е бил Лойдс Регистър? Такова количество не е случайна пратка, това си е отработен канал, но този път решили за Испания директно!

9

radioprestilka

преди 12 години

Господа и госпожи журналисти, напишете кой в действителност е собственика на кораба! Лесно се научава всеки кораб е застрахован, позаинтересовайте се кой е платил застраховката? Подставените лица не са интересни, голямата риба хванете!

8

ДойчоДойчевДойчинов

преди 12 години

То в този материал не се знае и собственика кой ... Дойчев , Дойчинов , Мадурчев , писали нещо и ние баламите да четем и да спорим :D

7

до 16

преди 12 години

Вярно е те не се държаха като Бай ***.Те се държаха като Али Баба и четиридесетте разбойници.

6

Бг нинджа

преди 12 години

В родината на Ботев,Вазов и Левскивсичко се продава за пари!От бебета до Кокаин.

5

Анонимен

преди 12 години

А как да разберат кой е наркотрафиканта на кораба? Нали първо трябва да ги задържат да се направи разследване и ще осъдят виновните тези които не са ще ги пуснат. Какво предлагаш комунист долен? Да ги пуснат без съд и разследване. Това да не ти е тройната коалиция.

4

Анонимен

преди 12 години

Тия на снимката ли са общите работници - товарачи на стоката? :)Много добре са подбрани...

3

chicago

преди 12 години

Така както вървят нещата ще излезе че екипажа на този кораб е събиран от Джак Спароу.

2

до 2

преди 12 години

Това е типична Бг черта ,...няма да те разбере,...*** материал ,друго обяснение няма !В Бг летвата по-ниско не може да падне.

1

Анонимен

преди 12 години

До коментар 1: Типичен *** си ти. Ако ги хванат защо са ги хванали. Ако не ги хванат пак недоволен.