474

Шокиращо

преди 11 години

В мрежатаот 10 минутиТийнейджъри биха пенсионер, снимаха се за спомен.Има видео във фейсбук.Ти бре ***, дет се пишеш премиер, това ли ви е политиката?Да избивате хората.

473

Анонимен

преди 11 години

еми той Капитан Планета я има цялата ни държава за бащиния, нали трябва да се изпъчи и да се поперчи пред "тиргите" сибулгар, булгаааар ! ( и следва мощно думкане с двата юмрука по гърдите)

472

Анонимен

преди 11 години

плачете ***, авиоотряда сега ще вози наште момчетаще си правим квото си искаме щото ние сме на властнародът да го д..ха

471

Чърчил

преди 11 години

Невероятна наглост е това. Да използваш правителствения самолет да превозиш два аматьорски отбора и това струва 20 000 лева?!?!?! Това нормално ли ви се вижда?

470

kireza

преди 11 години

"Може ли..." Заглавието ми звучи като въпроса на руснак към радио Ереван през 1990 г.:"Може ли човек да си хапва "Педигрипал"?Отговора е:"Може но само с бира"...Наемане означава и плащане!Само е под въпрос какъв трябва да е правителственният самолет?За нашата бандитска държава,където народът мре,достатъчен е и АН-2"кукурузника".Това е най сигурният самолет,каца и без двигател,така че няма нужда и от "дюнерджии" за да оцелеят президента и премиера.Е малко ще ги подрусва,но така храносмилането

469

$

преди 11 години

"България" АД ! Управляващите използват държавата като акционерно дружество , с капитала на което се разпореждат като еднолични собственици. Ама не е луд този , който яде зелника , а този който му го дава. Единствено и само народа е виновен , че търпи , търпи, и пак търпи.

468

Анонимен

преди 11 години

В отговор на въпроса:не,не можеш!Тази привилегия е само за избрани и предпочетени от ББ.В него е и хляба и ножа.Каквото той каже,това става.Утре може да реши да ни направи съветска,пардон,руска република.И вие пак ще си мълчите и ще го величаете.Така ви се пада ,като сте безгръбначни и много ограничени.Затова не се оплаквайте.Сами сте си го избрали и от вас зависи дали да продължавате да му ядете попарата.

467

Анонимен

преди 11 години

баси тъпите парчета, писна ми от елементарници, не е истина 2012 год сме, 23 год. след 89-та, неам думи

466

Анонимен

преди 11 години

От вчера върви поредното активно мероприятие на комунистите, опитни не само в диверсията, а и в манипулацията на общественото мнение те ежедневно пускат миризливите си чак вонящи партенки с цел оплюване на Бойко. Тяхната демагогия няма край, но ако си мислят, че с евтините си лъжи ще успеят да навредят на Борисов, много се лъжат. ГЕРБ на следващите избори ще спечелят пълно мнозинство напук на всички опити на БСП да ги дискредитират, защото на лъжата краката са къси, нямат шанс ***!

465

долу ГЕРБ!

преди 11 години

От къде на къде петокласна сбирщина от ритнитопковци имат пари да наемат самолет, като многобройните отбори от първенството се задъхват и фалират, че даже се налага мутри да ги спонсорират, а стадионите тънат в мизерия?

464

Алооо

преди 11 години

Комунистите чак пяна пуснаха, оказа се обаче, че още 20 отбора са пътували с тоя самолет, всички са си платили масрафа, за разлика от предишните управници, които се возеха без да плащат. Някои даже като Гоце пътуваха на хиляди километри да убият някой и друг архар, така за тръпката, а народа плащаше за разлика от сега-огромна разлика. Така, че комунистите да си затварят устата, а не да търсят под вола теле, щото ще намерят нещо друго, сещате се какво, нали?

463

Гласоподавател

преди 11 години

Възмутен съм, че още има хора, които оправдават такава чисто мутренска постъпка. "Платили" си били/20 000 лв./ - да, разходите на машината, но отряда, който е в "бойна" готовност, също е бил ангажиран и еднодневната му издръжка е над 100 000 лв. - предвид годишния му бюджет от нас 4 млн лева. А какво щеше да се случи, ако в този момент трябваше да се евакуира някое българско посолство от арабския свят и/или спасяват хора при бедствие. Дайте да си наемаме пожарните да ни поливат райграса тогава!?

462

arhar

преди 11 години

МУТРИНСКА НАГЛОСТ! Борисов и депутанта му Емо Ротманса играли карти на вързано. Ротманса спечелил и поискал от Началника на държавата да бъдат докарани с правителствения самолет във Варна футболистите от отборите на Тигрите от Бистрица и Чавдар от Етрополе. И речено -сторено, а Бойко Борисов играл през целия мач.После Николай Младенов се порязъл на ръждясало желязо в морето и хоп правителствения самолет го закарал в София Там установили, че се касае за обикновена порезна рана, били му инжекция против тетанос и го пратили да си лежи в къщи.Ей, ало, правителственият самолет да не е такси или линейка.И ще попита ли някой Бойко той Началник на държавата ли е или действа като бос на СИК?!А може би човека си мисли, че е двете неща заедно. Затова народът е казъл: НЕ Е ВИНОВЕН ТОЗИ, КОЙТО ЯДЕ ЗЕЛНИКА, А ТОЗИ, КОЙТО МУ ГО ДАВА! Но това важи и за самия народ, е написал на стената си във ФейсбукАтанас Атанасов

461

до 513

преди 11 години

До до ИВО ИНДЖОВможе и да е законно ама не е морално.... нали щеше да го спира самолета и щеше да пътува с градския самолет.....МОРАЛ и ДЕМАГОГИЯ с ПОПУЛИЗЪМ

460

за крастите тиквени

преди 11 години

Да се начешат тиквените красти.... и може да е законно, ама не е морално....Ама кво толкова е станало. Требе да се начеше футболната краста на Тиквата.Дали тоя самолет ще закара едната Тиква до Горубляне или ще му докарат ритнитиквениците в почивната станция е все тая. Гольо ша плати за крастите тиквени.А иначе по време на криза икономия прави човека .......

459

А.Доган

преди 11 години

хавал да ви е българино избрахте си лъжец и хленчок за премиер

458

Анонимен

преди 11 години

Министъра на транспорта да си ходи.......

457

varg

преди 11 години

Никога вече герб

456

ДО 524--ГЕОГРАФ

преди 11 години

ТИ ГО УДАВИ ЕТРОПОЛЕ В МОРЕТО БЕ ЧОВЕК.НЕ ТАКА,ЩЕ СЕ УДАВИ И ОТБОРА В ПРОСЛАВАНА БАНДИТОПАРТИЗАНИТЕ ОТ БАНДА ЧАВДАР !...

455

ИВО,ИВОО...

преди 11 години

Я НЕЗАДАВАЙ ОТГОВОРИ,АМИ КАЖИ,ТИ ПОНЕ НЕ СИ ПЪРВА МЛАДОСТ И ЗНАЕШКАК ЗА ВЪТРЕШНИТЕ АВИОЛИНИИ,ХОРАТА ВИСЯХА,КАТО САБРАВЕНИ ПОКРИВКИВ ЛЕТЕН РЕСТОРАНТ СА НЯКОЙ ВЪЗДУШЕН БЕЛОРУС ДА ГИ ОТКАРА,ТРЕСЕЙКИ СЕ ПУШЕЙКИ В ПУТНИЧЕСКИЯ САЛОН,А ЮНАЦИТЕ НА БАНДИТОПАРТИЗАНИТЕФЪРКАХА НАКЪДЕТО И ВИДЯТ ОЧИТЕ.НЕСТИГАШЕ ОТРЯДА ТОГАВА.ЕДНО ОТКОМУНОИЗЧАДИЯТА,ТАКЪВ ШАМАР ИЗВЪРТЯ НА ГЛАВНИЯ ДИСПЕЧЕР,ЧЕ...НАПУСНА ЧОВЕКА,ТЕГЛИ И СЕКТИРА (Е,НЕ НАГЛАС) И НАПУСНА.ВСЕ КАЗВАШЕКАК МУ СЕ Е ИЗКАЛО ДА Е БИЛО НАСАМЕ...