86

Samo minavam

преди 11 години

Това подобие на Homo sapiens,на снимката,маи е жена от армията.Някои беше казал,За Отечеството,Славата,за нас Честта.*** и производните им,нямат чест,те не знаят,какво представлява.

85

някой

преди 11 години

Е, кажете сега, това не е ли конфликт на интереси? Хомосексуалист повишава в чин хомосексуалист и то не кой да е, а собствения си партньор! Да ти пикам на американската демокрация, ако не е!

84

Анонимен

преди 11 години

Скоро ще се разпаднат и то заради такива простотии!

83

God

преди 11 години

Е като не държи да се говори много за нея защо държи да каже, че е лесбийка? С какво са по-различни от другите, че да искат парад, на който да показват сексуалната си ориентация. Защо, когато те дефилират по прашки по площадите, това е толерантност, а когато им кажем, че не искаме да ги гледаме по прашки по площадите - това вече е дискриминация. Толерантността при гейовете е само еднопосочна и трябва да върви към тях. Те не са толерантни към никой.

82

онбашията

преди 11 години

ако е мъжката лесбийка не се брои

81

Анонимен

преди 11 години

Добре де, може ли така да пишете новините с по 2-3 дни закъснение от всички останали медии ?!

80

ЯВНО

преди 11 години

Обратните имат много пари и плащат на разни сайтове да се пише всеки ден за тях ?! А суингърите са бедни и не могат да си го позволят да плащат за такива реклами?!Дано да се намерят богати суингъри ,които биха платили за да се пише всеки ден за суинг семействата ,така поне ще отпадне мисленето ,че суинга е нещо лошо и хората няма да се чудят защо някои семейства се забавляват заедно !По-добре е да правят реклами за суинг отколкото за хора с обратни наклонности лишаващи човечеството от поколение!

79

рус

преди 11 години

друго си е Гей да ти пази ***

78

Mari

преди 11 години

Присъединявам се към мнението на vivian-Сащ действително се оказа империята на злото,унищожават ни бавно,но сигурно-промиването на мозъци с такава информация е гаранция за това-пълна деградация!!!

77

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

До 90Вивиан, изразът "Империя на злото" е използван за пръв път от Роналд Рейгън.Всъщност, пръв беше Лукас, стотици пъти съм чел субтитрите в началото на "Междузвездни войни"! И нека силата бъде с теб!

76

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

До обективенДобро утро, странджа!Кой те пита за Русия, бе ***?Ти за "Grina carda" пусна ли документи?

75

vivian

преди 11 години

Навремето, в училище ни учеха, че САЩ са "империята на злото". Тогава това си беше чиста политическа пропаганда, обаче колко верни се оказват тези думи в наше време.....То не бяха гейове, лесбийки, сурогатни майки, МакДоналдс бургери, дето и след 6 месеца в шкафа не мухлясват, ГМО и прочее гадости. Става страшно, хора, цивилизацията започва да деградира тотално.

74

Анонимен

преди 11 години

След последните разкрития за гей-миналото на настоящия американски президент,хомосексуалността ще се утвърждава и ще ни бъде внушавано,че най-нормалното нещо на света е *астията!!!Всички извращения имат един източник-САЩ

73

Анонимен

преди 11 години

87Не че ми пука за обратните, но за твоя информация :Натискане на спусъка е достъпно и лесно дори за тях. Като ти разпльокат тиквата на стената с един откос, едва ли ще ти пука за сексуалните предпочитания на този, който те е гръмнал.

72

Коменданта

преди 11 години

Служила е в Афганистан,Панама,Коста Рика.Интересно как е изпълнявала заповедта:Долу на земята?По-гръб или по-корем?Чака отговор от министъра на отбраната.

71

Анонимен

преди 11 години

Руска атомна подводница, която може да носи на борда си крилати ракети с голям обсег останала скрита цял месец в Мексиканския залив. За нейното пребиваване там станало известно едва след като напуснала района. По думите на Бил Херц ,известен с близостта си до Пентагона журналист, става дума за атомна подводница от клас "Акула" / по класификацията на НАТО/, която е смятана за една от най-тихите и неуловими за средствата за откриване руска подводница.

70

обективен

преди 11 години

Най- *ската е руШката "армия", там е в сила т. нар. (познат и у НАС) скрит *аслък. Случаите на хомосексуализъм в раша са стотици хиляди, затова и рускините са загорели за каквато им попадне наденица извън и в раша!!! Там тези "пикантерии" си имат стара традиция :)

69

Анонимен

преди 11 години

Честито. Сега откровено мога да кажа, че САЩ имат най-гейската армия на света : )

68

Анонимен

преди 11 години

69, това, което е доказано, но явно не е известно на заспалците, е, че царското семейство на българите от векове е християнско - още Аспарух е започнал строежа на фамилна ХРИСТИЯНСКА черква в Плиска.Колкото до славяните, и до днес никой не успя да даде някакво задоволително обяснение за съществуването на този митичен народ. Напротив - панславизмът е създаден в Полша и е разпространен от Екатерина Велика, която искала да създаде обща история на 180-те народа в империята си. И толкова.

67

до 69

преди 11 години

Християнството е учение и по-точно мироглед, а католичеството и православието, които са негови тълкувания, са религии.е, и ако българите не бяха приели християнството, какви щяха да са сега - мюсюлмани ли?! като ти чета поста, все повече се убеждавам, че профанщината и продажничеството са проблема на българите