56

боко

преди 11 години

Започва нашата подготовка за Сао Паоло. С пълни сили. Куцо и сакато. Напред за новата екскурзия след 4 години.

55

Читател

преди 11 години

Свилен Нейков: Представянето ни не е разочароващо. Разбира се,че не е разочароващо, г-н министър, то е направо срамно. Ама при този министър на спорта, при тези шефове на федерации и това ръководство на БОК такова представяне можеше да се предвиди. И така стана...

54

bg

преди 11 години

Може да има оставки, но тези"преяли" всезнайковци ще бъдат наблизо да дават акъл на новите и бедните, които ще бързат до Бразилия "да се налапат" и да се пъчат като тях.

53

Анонимен

преди 11 години

За сравнение само да отбележа, че в Америка атлетите не получават абсолютно никаква помощ от държавата, а златен медалист печели $25000, от които 9 бона данъци.

52

Анонимен

преди 11 години

Мачкай,Гришо !!!

51

Анонимен

преди 11 години

Стефка явно оправи нашия спорт, вече има идеи и за световния не по-малко революсионни от съветите на Боко към Европа за излизане от кризата. Но идеята е гениална - ние е ясно че няма да имамме спорт, но като премахнат световни, европейски и всякакви купи в предолимпийската година може и другите да се разтренират и паднат до нивото ни

50

Анонимен

преди 11 години

Стефка Костадинова: Нас просто ни нямаше никъде! ... и 23 милиона от вашите данъци ...

49

kru

преди 11 години

нас може и да ни е нямало никъде, ама ти,Стефке, беше на първия ред в Лондон! и не само ти, драга, още един бюлюк нищоправещи туристи се намърдахте на олимпиадата на държавни разноски. как пък не ви е малко срам бе? :(

48

Веселинов

преди 11 години

Оставки на всички нива!!!Не може в тази криза да се отделят толкова пари за професионален спорт и резултатите да са това!!!Не може и всички кметове ,които са мошеници, да разпродават спортните площадки за игри на децата за застрояване !!!Там ,уважаеми дами и господа е разковничето за бъдещи шампиони!!!

47

у

преди 11 години

Браво за рекордите ама не ставаш.заведе си мъжлето за наша сметка в лондон безсрамници и плевнята също като нагли крадци си заживявате. Вън от България нещастници.

46

666! СУПЕР...

преди 11 години

...СТЕФФФФКЕЕЕ АДИ БЕГИИИ....ДАААЛЕЕЕКООО ДААЛЕКООО...!

45

Анонимен

преди 11 години

Аз също съм на мнение, че такъв уникален спортист като Стефка Костадинова не трябваше да се забърква в тези смутни времена с БОК. Защото сега ще носи негативите на нашето представяне. Преди олимпиадата ни заливаха с информация колко са подготвени спортистите ни и с какво нетърпение я очакват. А какво излезе всички видяхме. Сега започват да се търсят причините. Е нали всичко беше наред. Какви причини ще търсим тогава.

44

ЕМИ

преди 11 години

ПОДАВАЙ ОСТАВКА!!!!!!КВО СЕ ЧУДИШ???

43

До ФАКТ

преди 11 години

Ако твоята логика е вярна, то в такъв случай Китай и Индия трябваше да вземат абсолютно всички медали. Не знам какво щеше да остане за другите.

42

Анонимен

преди 11 години

Хубав ник си имаш! Парцалчето върши работа винаги.

41

шишо

преди 11 години

Ако не беше Свилен, и тия медали нямаше да вземем. Е те това е министър той сега ще анализира представянето на нашите спортисти. И ще заключи много добро.

40

Парцалчето

преди 11 години

на главата е червено като лака на ноктите и, но виждате ли каква и е мазна косата-толкова е изморена, че не се е из.......ла! СЪЖАЛЯВАМ, НО ЕДИН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БОК ОСВЕН ЪКЪЛ ТРЯБВА ДА ИМА И ВИЗИЯ!

39

jendos

преди 11 години

До 30. А Унгария ?

38

Г-жо Костадинова,

преди 11 години

как така ни е нямало никъде, нямате ли малко срам, та нали до вчера вие говорехте, че всичко е наред- радвахте се, смеехте се, дори направихте Ден на България! Волейболистите ни бяха фантастични, поне това го потвърдете!

37

ххх

преди 11 години

Стефке, беше велика като атлетка, защо не си остана такава а си лепна позора да останеш в историята като ръководитея заличил България от Олимпийската карта. Не че който и да беше на твое място щеше да бъде много различно, моралното духовно и физичско унищожение на българската нация е неумолим многостранен процес ръководен от могъщи сили но можеше да останеш спортна икона. Сега имаш само 1 верен ход ако ти е останала някаква гордост и чест