144

Верванчо

преди 12 години

Повервахме!!Доказано

143

DO 146

преди 12 години

E,TOWA STE WIE ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИРЕВЕТЕ,КАТО ВДОВИЦИ ЗА...ПОГЛЕДНИ БЕ СЕРСЕМПОГЛЕДНИ ДА...ПА ТОГАВА ПИШИ...КОГА ЩЕ НАПРАВЯТЗАВОДА ЗАЧ Е Р В Е Н ИБ О К Л У Ц ИЗАРИНАХМЕ СЕ В ЧЕРВЕНА СМРАД !!!...

142

Анонимен

преди 12 години

И АЗ СЪМ КАМИКАДЗЕ- КОЛКО ДАВАТЕ ?

141

Анонимен

преди 12 години

ЗАЩО НИ НАТРАПВАТ ТАЗИ ФИЗИОНОМИЯ- СЪДЕБНИЯТ ЛЕКАР КАЗА, ЧЕ, СЪДЕЙКИ ПО ОЦЕЛЕЛИТЕ КРАКА, АТЕНТАТОРЪТ Е ПОНЕ 100 КИЛОГРАМА-ГОРКОТО МОМЧЕ

140

Анонимен

преди 12 години

Аве, журналистите от днес бг , знаете ли точния смисъл на думата "камикадзе" и какво точно представлява камикадзето ?!!Вземете си прочетете тълковните речници, аман от некъдърни списвачи! "Камикадзе" няма нищо, ама нищо общо с тероризма, смисъла на названието и философията му са съвсем други!!!!!!

139

раследващ

преди 12 години

Атентатора не е африканец

138

Даола

преди 12 години

Следствените действдие по случая с атентата на летището в Бургас показва как въобще се извършват в България следствени действие - бавно, глупаво и безпомощно. Как може досега да не са разпитани всички оцелели израелски туристи от техните следствени органи и тази информация да не изпратена у нас ? Чака се да позабравят подробностите ? Или сообразно намеренията за ответни действия на Израел тези показани да бъдат подходящо " редактираи" - защото играелците са разпитали хората отдавна и подробно.

137

Даола

преди 12 години

С една дума няма да са готови с изводите за този атентат и до следващия такъв.Да сме спокойни.Трабва да се търси българска връзка, но нещо не им се ще.

136

Анонимен

преди 12 години

Няма камикадзе с къси панталони, това е скалъпен маскарад.

135

*123#

преди 12 години

Браво, Илиев, ашколсун открил си топлата вода, да се надяваме , че пишещите братя ще продължат да ни осведомяват за следващите ти хрумки и прозрения в близките две, три и даже пет години, докато трае разследването по предварителните ти застраховки.

134

ЦУЦО физкултурата

преди 12 години

ми браво бързаци ,щом и го доказахте вече .АМА ДОКАЗАТЕЛСТВА НЯМАТЕ ,САМО КАЗВАНЕ НЕ СТИГА

133

123

преди 12 години

Аха значи атентаторът е доказано японец ?

132

Анонимен

преди 12 години

Да, разбира се, че с тази страшилка ще ни отвличат вниманието от главоломното влошаване на жизнения ни стандарт...Международните специалисти, наблюдатели коментираха, че изобщо това не е типичният камикадзе, откъдето и да погледнеш. Ама нашите да са по-интересни, на яд _ точно обратното. Признават, че не знаят кой е бил, по чия поръчка. Ама пък нещичко знаят, че е бил камикадзе. Защо не кажат как са го доказали, та да звучи щогоде достоверно?

131

Заключение

преди 12 години

Атентаторът от Бургас е или от Ямбол или от Стамбул!

130

ДО НОВ ПЪТ

преди 12 години

АКО РУСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ БИХА ДОШЛИ В ПОМОЩ НА НЕХАЕЩИТЕ СУЖБИ, ЩАХА ДА ОРЕВАТ САЙТА, НО АМЕРИКАНСКИТЕ И ЕВРЕЙСКИТЕ- МОЛЯ, ЗАПОВЯДАЙТЕ. ПО-ГОЛЯМО НАДУПВАНЕ ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!

129

ДО 144

преди 12 години

ПРАВ СИ, АМА ТУК КОМАНДВА БОЙКО

128

СдружениеНОВПЪТ

преди 12 години

Израел няма право да води на наша територия разследване.Излагаме се.По-този начин сами показваме,че сме некомпетентни пред цял свят.Нека Президента на България да обяви на дипломатите на Америка и Израел,че си имаме компетентни хора,които биха могли да водят разследването,а те само да им осигурят необходимата информация за улеснение.Защо ни излагат така.Ако това беше се случило на българи в Израел или Америка,нямаше да допуснат нашите да се докопат до никаква иформация.

127

Анонимен

преди 12 години

доказано - от ГЕРБ

126

Анонимен

преди 12 години

и аз съм камикадзе- ще убия 7 евреи,че повече не мога-майтап, бе,уили

125

ПОТЕН КОН

преди 12 години

АВЕ РАЗКАРАЙТЕ СЕ С ТЕС ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ ВЕ,ВСЕКИ ДЕН С НОВА ВЕРСИЯ....КЛОШАРИ