80

Советский банкир

преди 11 години

До 89Понимаеш, мухъл? Прочети за ролята на американците и англичаните в тази война, кютук! Поинтересувай се, какво са направили тези хора за победата над Германия! Оцени техните усилия и жертви. Осъзнай ролята на САЩ и Великобритания за победата над Германия, Италия и Япония! Ако не можеш да го направиш, не пиши тъпотии, дорогой!

79

Советский банкир

преди 11 години

До 89Товарищ, ако аз съм ***, ти си плазмодий! Никой не отрича ролята на руснаците в тази война, *** нещастен. Обяснявам ти историята такава, каквато е. Ако не я разбираш, вземи я прачети и не пиши тъпотии, понимаеш?

78

Анонимен

преди 11 години

77

Анонимен

преди 11 години

Предполагам ,че и с 10 лева ще е същия ефект!Първите десет минути ще са различни с 10 лв Наздаровя на огледалото и хопС милионите Наздаровя пред хората и хоп след екс в двата случая е под масата.С две думи не даваите милиони за да се натряскате

76

Советский банкир

преди 11 години

До 82 Приятелю, не бива да се омаловажаваме участието на САЩ и Великобритания във войната. Никой не отрича битката на Източния фронт. Но нека не забравяме въздушния фронт над Германия, което буквално я извади от тази война. Нека не забравяме битките на американците с Япония, продължили четири години. Да не забравяме битките на англичаните в Европа и Азия.

75

а

преди 11 години

Възхищавайте се на този бандит и на цялата тази идиотска система, която сполетя приятелска Русия и дойде и у нас. Вие големите пари на мафиотите ще гледате на картинка. Ще им работите като роби и ще се олизвате като гладни кучета до софрата им. Наистина последните две десетилетия създадоха и много *** хора, които не осъзнават собственото си нещастие.

74

Советский банкиp

преди 11 години

До 80 Това, дорогой, че нямаш понятие от история, няма никакво значение. САЩ подари на СССР един милион единици бойна техника. Подари ги, а не ги продаде. САЩ и Великобритания отвориха Южен и Западен фронт на Германия през Втората световна война. САЩ и Великобритания отвориха трети фронт над Германия - въздушен и най-важен! Но ти вярвай на комунистическите глупости, другарю. САЩ и Великобритания разгромиха Япония, другарю. Те воюваха в Италия, Франция, Гърция, Норвегия, Индия...

73

Анонимен

преди 11 години

Советский Банкир....знаеш ли коя е най-голямата комедия която можеш да видиш през живота си? да ти доказват някакви *** тук че Русия е щяла да падне от Германия ако не са били доставките през Беринговия проток на хамериканско оръжие.По-голяма комедия можеш ли да измисслиш? Или по-голяма циничност и подигравка спрямо руснаците?

72

до 80

преди 11 години

И не бъркай Рузвелт и Чърчил с Хитлер, другарю! Рузвелт и Чърчил воюваха с Хитлер и благодарение на тях бе спечелена Втората световна война! Когато изтрезнееш, прочети историята! Понимаеш?!На никому тук няма да разправям, дарагой, че тук историята я четат като дявол евангелието.Още си кислят хотата ТУК че хамериканците през беринговия проток са помогнали със суровини за изграждането на руски танкове и самолети..а още по-вдъхновяващото е че Американски танкове от този проток са се сражавали.

71

Советский банкир

преди 11 години

До 78Ну, браво товарищ! Ты, как и руские твои друзя, очень гитрие! Поздравляю! Американские и английские *** припаднали, когда увидели твои думи! Пусть будеть солнце! Наздоровие! И не бъркай Рузвелт и Чърчил с Хитлер, другарю! Рузвелт и Чърчил воюваха с Хитлер и благодарение на тях бе спечелена Втората световна война! Когато изтрезнееш, прочети историята! Понимаеш?!

70

Алов

преди 11 години

Чудо голямо. И Доган го може тва и даже може да докара Първанов да му играе гюбеци.

69

до 74

преди 11 години

Те руснаците си пият алкохол като гламави от векове . Чакаш ги да измрът от алкохолизъм или ? Руснаците пият ..умират от алкохолизъм...раждат се и пак пият...а вие чакайте тази нация да се затрие от алкохол. Муахахахахахахаххаа...Както Хитлер и Рузвелт и Чърчил ги чакаха. Муахахаххаа..Руснаците ще ви е.т хамериканските и английските *** до припрадък ей така както са пияни.Муахахаха.Мачкай Братушка капиталистическите ***.

68

Советский банкир

преди 11 години

До 75Спосибо, товарищ!

67

Советский банкиp

преди 11 години

Ну, ребята, поставайте меня минуси, ето смешное! США идут навстреча через года-два, не больше! Пийте алькоголя бистрее, ребята. Время мало!

66

до 73

преди 11 години

Очен правда, товарищ, спец!

65

Советский банкир

преди 11 години

Дорогие друзя, скорее, скорее...США идут навстречу! Выпийте все алькоголя бистрее!

64

Советский банкиp

преди 11 години

Ну, чуть, чуть, товарищ 72! Фредди был талантливый человек и великий музикант и певец! А нашему другу рожденника руский мужик колхозником. Это большая разница, товарищ!

63

Анонимен

преди 11 години

Този милиардер е *** аматьора. Фреди Меркюри 1985-та година прави 39-я си рожден ден за 6 милиона долара за една вечер В ИМЕНИЕТО СИ. И Фреди не е бил милиардер.Тъй че к'во се впечатляват тези писали статията не знам. За един милиардер 2 милиона са нищо. За Фреди Меркюри с няколко десетки 6 милиона за една вечер са си доста. Така че я да видим кой умее да разточителства и кой грабни с шепи от живота???Най-великите само могат....не само най-великите, а ГОСПОДИТЕ, като ФРЕДИ.

62

Советский банкир

преди 11 години

Ребята, скорее, скорее, время не остало! США идут навстречу через года-два! Сокрее выпить целиком алькоголя! Наздоровя!

61

Советский банкир

преди 11 години

Ну, ребята, выпийте своего алкоголя бистрее, потому что США вам покинут из карты мира скорее! Пийте алкоголя, ребята, скорее, скорее...