126

Стършел

преди 11 години

От статията става ясно следното: Израелците подслушват постоянно Ливан така както нашето МВР ни подслушва и за което си плащаме около 100 мил. лева годишно. След като израелците ги подслушват и при положение, че в последните три дни преди атентата разговорите са се увеличили значително, те предупредили ли са нашите служби? Да или не. И при двата отговора следват много въпроси нали?

125

имигрант

преди 11 години

До: гьобелс и всичките останали нацистчета дето са налазили форумаАз евреите не ги защитавам - аз им се възхищавам!!! Те сами могат да се защитават, нямат нужда от адвокати.А това че трепят хора в чужди държави - ми това си им е част от защитата.Искаш да оставят ония брадатите аятоласи в Иран да сглобят атомна бомбичка и да я метнат по Израел ли? Точно арабите са тези които нападат Израел. А Палестина е синоним на Ханаан или Ерец Израел!

124

Анонимен

преди 11 години

Касапин пита :----Абе къде е онова якото камикадзе

123

част 3

преди 11 години

...е Иран, е доста смущаващ също. Хвала за бързото "разрешаване" на случая!

122

част 2

преди 11 години

...по 10 пъти? Те тези неща се правят тихомълком. Не е много трудно да се сетиш кой стои зад атентата. Атентаторът не е казал "Аллаху акбар" преди взрива, не се взривил в средата на автобуса, за да има повече жертви. Явно поне малко ги е загризала съвестта и са решили все пак да не убиват повече от десетина сънародници. Самият факт, че още същия ден, когато стана атентата, Израел излезе със становище, че се съмняват в Иран и след няколко дни вече имаха "доказателства", че - видите ли - наистина

121

част 1

преди 11 години

От всички атентати на Мосад този е най-зле скалъпен. Просто си мирише от километри. Как точно разбраха, че разговорите са до Бургас? Да не би да засичат телефоните къде са били във всеки един момент 3 месеца назад? Само да не кажат, че са се обаждали до стационарни телефони. Те тези терористи пасат трева, нали? Да се обаждат 3 дни преди атентата, че и на стационарен евентуално. Да, бе, да! И хлапе би сетило, че така е твърде рисковано. Пък и какво толкова има да си говорят 3 месеца всеки ден...

120

Рудолф Хес

преди 11 години

Верно има :-) Купона няма да е точно посещение в еврейската баня. Във Вунзийдел ще има още по голям купоин но ми е далеч:-)

119

God

преди 11 години

Иран или Северна Корея са нормалници и ядредо оръжие не трябва да притежават. Иран страна, в която се подвизават всевъзможни индивиди с терористични наклонности спонсорирани от самата държава. Северна корейците управлявани от шепа ненормалници, на който ако не се кланяш ти режат главата. На такива хора ли искате да дадете ядрени бомби !?!

118

гьобелс

преди 11 години

до имигранта:Аз пък съм гледал не само снимки,а даже и филми предимно на ЕВРЕЙСКИЯ Холивуд,как евреите безнаказано убиват хора без съд в чужди държави и даже им дават Оскари!Защо не вземете да се врътнете всички,които защитавате евреите!Какъв холокост,какъв стар завет, какви 5 лв!Винаги Израел напада арабските държави,досега нито веднъж не е бил нападан!Най-големия вносител на тероризъм в суверенни държави е Израел!Как Израел има атомна бомба и с чие разрешение?!

117

Анонимен

преди 11 години

Принципен въпрос- Защо Израел, Русия и САЩ да имат ядрено оръжие, а Иран или Северна Корея,например-не?

116

ui

преди 11 години

***.bg/view_article.php?article_id=944388

115

Анонимен

преди 11 години

за 24Така е, но защо не казваш, че държави като САЩ, Германия и Англия са продали тези оръжия на Садам!

114

имигрант

преди 11 години

До: номер 116Сега след това безпочвено изказване очаквам да кажеш добре известното на всички твърдение, че Холокост уж не е имало. Тези, които отричат съществуването на Холокоста май са същите, кито отричат химическите оръжия на Саддамчо, с които утрепа сигурно хиляди, ако не и стотици хиляди предимно кюрди, но и свои иракчани и иранци и сигурно и от други народи е трепал. Списъкът е дълъг, още не са ги преброили всичките жертви.А и снимки съм гледал - на изтровени, мъже жени и деца!

113

Анонимен

преди 11 години

Най-вероятно е имало е разговори между Бургас и Москва, бас ловя, че камикадзето ще се окаже руски гражданин!

112

Sayeret Matkal

преди 11 години

До: номер 108Не забравяй само, че и Израел разполага със свръхмодерна техника ;-)

111

имигрант

преди 11 години

До: Рудолф ХесДа има такова градче (съставено е от няколко села): Намерих го в Уикипедия на (английски език). По география не съм толкова силен, но ако напишеш Baia de Aries, ще ти излезе в скоби Offenburg. Разбрах, че има и такъв по-голям град и в провинция Баден-Вюртенбург.Какво е това толкова чудно мероприятие което си заслужава да се види там?В официалния им сайт видях че имат еврейска баня. За това ли става въпрос - посещение на еврейската баня? ;-)

110

Анонимен

преди 11 години

То на тях целият свят им е виновен...

109

Анонимен

преди 11 години

Абе 116, Ирак ведъж опита да направи атомна бомба ама израелската авиация унищожи центъра им. Едва 20 години по-късно ги заподозряха втори път и САЩ влязоха. Що се отнася до Иран, сведенията за правене на атомна бомба идват от Магапе и шефът и арабина Ел Марадей та вероятно ще излезе вярно. За всеки случай нали знаеш Страх лозе пази и по-добре удар там отколкото да се окаже че "наивници" като теб са допуснали наистина да направят бомбата

108

Анонимен

преди 11 години

интересно ми е какво би казал Ливан по тоя повод, след като израелците си признават открито че им засичат разговорите

107

1%

преди 11 години

До 110Абе то и в Ирак търсеха химическо оръжие....ама нищо не намериха ??? Хайде сега да не се правим на заблудени овце !!!