53

Анонимен

преди 11 години

И аз го видях на колхозният във Варна.

52

Анонимен

преди 11 години

Видях го да слиза от колата на Борисов в Банкя!

51

Анонимен

преди 11 години

Аз го видях като си заверяваше подпечатана книжка на 100 те национални обекта!

50

SOS

преди 11 години

При Тато имаше Народна мииция и Доброволни отряди на трудещите се.Те бяха биещото сърце на Партията, каквито станаха след това мутрите.Някакъв такъв съмнителен да се шляе без работа, с дънки, маратонки, дълга рошава коса и дебела глава...! Мол-лляя! Забравете! Още докато се покаже на светло ще бъде прегазен от пийнали милиционерски старшини, ще започне да признава неща за които никой не го пита и преди да каже кой е, вече щеше да полага някъде общественополезен труд.

49

Анонимен

преди 11 години

Аз го видях на 5 те кьошета, ама не се усъмних защото ядеше дюнер!

48

Анонимен

преди 11 години

и аз го видях

47

Стуци

преди 11 години

Хаахахаха! Нищо не знаем за атентатора, размахваме некаква скалъпена УЖ снимка на несъществуващ човек, нито знаем от къде е дошъл, нито кога, нито име, нито националност, НО... сме дълбоко убедени, че е от Хизбула и е действал по заръка на Иран!Даже руменобузият английски премиер без какпка съмнение убеди Боко, че е така!

46

Будист

преди 11 години

Самовнушението е голяма сила!!! .... Няма да се изненадам ако някой в София го види утре този ...

45

Юстас

преди 11 години

Така е ! Ако го повъртят още малко , може да се окаже ,че е посетил и всеки дом по села и паланки !."..От всякъде гонен и навсякъде приет ..." , беше написал поета :))

44

брадваро

преди 11 години

картинката с пирог с тоя *** от тип" първанов" ли го заменихте? :))*** на партийната школа и комуналните паметницинема да го бъде

43

БСП симпатизант

преди 11 години

Така е. Лично го видях. Вървеше по Христо Ботев с една раница на гърба. Още тогава си казах, че не му е чиста работата на този, ама никъде не видях някой да го задържи или поне да го следва тайно. Може ли такова безобразие? ОСТАВКА ЦВЕТАНОВ, УУУУ !!!

42

Анонимен

преди 11 години

Кой атентатор в видян и в София? Този, който е камикадзето или този, който му е помагал? Защото този на снимката няма как да е видян, защото би трябвало да е умрял.

41

изумен

преди 11 години

"Получиха се много сигнали, че се е появявал и след атентата, което не би трябвало да се получават, тъй като основното предположение е, че лицето е загинало..."повтарям: "...тъй като основното предположение е, че лицето е загинало..."Баси, тия не знаят какво блещят вече!?

40

тиквичка

преди 11 години

И аз говидях. Снощи, в късните часове на нощта, около 01:00 се появи. Разговаряхме. Беше много мил, за малко да се влюбя в него. Очарователен човек, просто! Жалко,че се събудих и сънят свърши. Не е редно да се майтапя с тази тема. Хара са умрели. Но като чета простотии и няма как д аподмина без да отговоря на това подигравателно.

39

Анонимен

преди 11 години

Некадърните журналисти в страната ни трябва да се научат на няколко неща: 1. да пишат правилно, 2. да превеждат правилно, 3. да пишат свързано и логично без двусмислици (поради естеството на журналистиката в страната това изисква овладяване на 1. и 2.), 4. да спрат да публикуват анти-новини и 5. да намерят начин да открият истинското си призвание, защото журналистиката определено не е това истинско призвание за тези хора.Както виждате, не се свеня да сипвам яко наред, защото простотията е безнадеждна, а друго утешение освен изобличаването й няма.На въпроса със самия взрив на автобуса.Според официалната версия атентатът бе извършен от камикадзе. Не мога да кажа дали това е така, или е просто предварително подготвения cover story. Просто не мога да повярвам на нищо, което идва от медията. Тъй като обаче това е единственото, с което ние обикновените хора разполагаме ще разгледам точно него.Ако наистина е имало атентатор, той по правило е манджурски кандидат, най-вероятно с делта-програмиране. Това е просто beyond discussion всеки който разбира как работят тези неща знае това. Делта-програмирането, както съм обяснил тук, е програмиране свързано със създаването на професионални убийци ползвани широко от военно-индустриалния комплекс за всякакви мисии тип Delta Force. На практика това са супер войници нещо, което са създали още нацистите, после е доразвито в MK-ULTRA, Монтоук и т.н., а днес просто можете да си го купите, ако имате няколкостотин милиона долара и необходимите връзки по веригата в елита. Това е като машина за убиване (доста често със свръхестествени сили и способности), която ще направи всичко за своя хендлър. Всички такива хора са преминали през армията (всъщност голям процент от американските войници имат такова програмиране) и имат заложена в своята матрица програма за самоунищожение. Такава между другото има и всеки един Монарх-роб.Такъв е и нашия случай с бургаския атентатор. Той е бил с фалшива шофьорска книжка с регистрация в щата Мичиган и на практика никой не знае кой е до ден днешен.

38

Анонимен

преди 11 години

Както виждате, момчето носи къси панталони на черно-бели квадратчета, което е типичен mind control символ маркиращ естеството на случилото се. Терориста е определен от експерти като 36-годишен (3 + 6 = 9).Медиите от своя страна натъртено повтаряха, че атентата се е случил в 17:30 ч. (както каза човека пратил ми писмото в случая дори *** не е нужна).9/11

37

Съобщение на МВР

преди 11 години

МОЛИМ атентатора да се обади на дежурните телефони и да уточни къде е ходил и с кого .МОЛИМ да уточни и това което гръмна бомба ли е било или чревните му газове .МОЛИМ и да си признае умрял ли е или още е жив .Писна ни от този ,все пак е отпускарски сезон и на на с ни се ходи на море .Честно не съм и чувал за по глупаво рзследване на един атентат ,този заприлича на Худини .

36

Анонимен

преди 11 години

Аз знам, че нищо не знам ...жалка работа!

35

pool

преди 11 години

И аз го видях, на Р. Струма, ловеше морунаж и скобари! Излагате се вече

34

гоце

преди 11 години

тоз го видох на бузлоджа