46

до 46

преди 11 години

Ти като си отстъпваш колата на някой, искаш ли разрешение от производителя ? като си взимаш книга от библиотека питаш ли автора ? като предоствяш приборите си за хранене на гостите си, искаш ли разрешение от техния производител ?

45

Анонимен

преди 11 години

Солидарността на хакерите е непонятна на племе ,при което егоизма е на преден план.

44

до 45

преди 11 години

хахахаха :) за какво че съм дарявал книги на библиотеки ли ??? или че съм решил да споделя нещо, за което съм си платил или съм получил нещо безвъзмездно от други хора, които са платили за него :)))И аз пак те питам, колко случая знаеш на върнати пари за албум, поради несъответствие между рекламирано и реално качество ?

43

До 44

преди 11 години

Щом искаш да качваш свържи се с собствениците на права и поискаи разрешение

42

до 45

преди 11 години

Не мисля че хората ще обеднеят ако си купят нещоГДЕБОБ МАЙ ЩЕ ТЕ ПОСЕТИ

41

до 40

преди 11 години

Аз пък обичам да споделям, не за друго, а за да предпазя много потребители от излишното харчене на пари за неща, които може и да не им допаднат, както между впрочем многократно съм дарявал и книги на библиотеки :)))) И аз не се занимавам, той компа в къщи сам си го прави, стои си включен и това е

40

До 39

преди 11 години

Ти си от най-капризните сигурно като отидеш на мач искаш да ти върнат парите защото твоя отбор е загубил

39

До 39

преди 11 години

Върнете парите на нещастника които не му хареса музиката от диска които си купиВижте го как гледа тъжно

38

дО 37

преди 11 години

Ще те попитам 1 въпросБили се занимавал по цял ден да качваш торенти и да получаваш само едно благодаря за качения торент Аз не бих

37

до 38

преди 11 години

Каквото и да си купиш, ако не отговаря на рекламираното качество можеш да го върнеш и да си получиш парите :))) а приемра ти за разваленото сирене е смешно, защото не само че ще ти върнат парите, ами ще ти се молят да не пускаш жалба срещу конкретния магазин :)))

36

до 38

преди 11 години

Ако си купиш едно сирене и е разваленоКои ще ти върне парите;НикоиПросто си се набуталА колкото и да е добър един албум няма как да се хареса на всеки

35

до 33

преди 11 години

Да бе как ли пък не се плащат пари на ъплодери :)))) я не се излагай бе ........И те питам, ако аз си купя един диск, обаче след като го изслушам преценя, че не си заслужава парите и не отговаря на рекламираното качеството, въпросния Криско ще ми върне ли парите ???? така както, ако си купя климатик, и разбера, че той не охлажда така както е описано в рекламата

34

Анонимен

преди 11 години

Тези реклами са манипулативни. Забелязвате ли, че вместо Криско да помоли каката да му направи копие на колата, той просто я открадва? Вие така ли правите? Аз като искам да получа някоя песен, просто моля да ми направят копие на песента - така има за всички :)

33

wtf

преди 11 години

Когато заплатата стигне нормално за живеене равнище, тогава може и да започна да си купувам легален софтуер, филми, музика и т.н. Докато хората вземат заплати от по 150 - 200 евро заплата - просто забравете.

32

Анонимен

преди 11 години

Очакваме и Слави Трифонов

31

до 29

преди 11 години

И кои ненормалник отделя част личното си време да качва и да не получава нещо за тава което е качил.Такова нещо няма.Плащат се суми от собствениците на торент сайтове на ъплоудъри да качват торенти .

30

Oгнян

преди 11 години

Какви са тия измислени герои, които ми натрапват ? Какъв е тоя,?!

29

Анонимен

преди 11 години

Мното *** реклама, преди нея и А.Блатечки, и Криско ми бяха що-годе приятни. Сега само за тази реклама се сещам и ми се иска да ги напсувам. Никога не съм свалял филм на Блатечки от нета, камо ли да тегля песен на Криско. Не може да сравняваш някаква смешна песничка с автомобил, който струва поне 10бона. Много ми паднаха в очите и 2мата!

28

до 29

преди 11 години

Ами то споделянето в и-нет е лично право :))) никой който споделя нещо чрез торент не го прави с користна цел, торента е един вид библиотека на доброволни начала ....... това е :)Още повече аз незнам случай, в който на някой да са върнали пари за албум, поради несъотвтствие между рекламираното и реалното качество на продукта

27

до 27

преди 11 години

Неговия собственик получава права да използва за лична употреба съответното произведение а не да прави бизнес с него и да получава пари от реклами.