11

chach

преди 11 години

za6to da zanosvat kamikatze v BG kato vsichko e razgradeno.tova sa izmislisite na svetanov.az mislia ce tova momche prosto e iskalo da patuva gratis do slanchev grad.lo6 kasmet.

10

Анонимен

преди 11 години

Измислен камикадзе, сигурно от мъглявината Андромеда. Стига сте ни баламосвали, то и на децата е ясно отдавна кой убива собствените си граждани.

9

мхм

преди 11 години

още от началото беше ясно, че атентатор изобщо не е имало.типично по български (

8

Комисар

преди 11 години

Този господин Калинчо Георгиев нещо го низвергнаха, не го викат с Боко и Цв. Цв. вече никъде, не се появява с тях на пресконференции, някъде сгази лука този подмазвач. Сега пак се опитва да се прави на умен, месец и половина след атентата, той вече прозря, че не бил типичния камикадзе. Това е същия човек, дето всяка година бил по 40 дена болнични от преработване :) После защо нямало направления )))Ей, много *** народ работи в тази полиция.

7

тихата_стъпка

преди 11 години

Естествено, че не е от типичните камикадзе, нашия от такъв на снимката след взрива стана сто килограмов, по заключения на съдебния лекар. Той е взривил бомбата докато раницата му е била багажното отделение и на гърба му едновременно. Как да е от типичните камикадзе?

6

Анонимен

преди 11 години

Това се нарича БЕЗПОМОЩНОСТ!!! Вече чухме всякакви глупости по разследването на атентата единствено остана варианта камикадзето да е ИЗВЪНЗЕМЕН!

5

ционист

преди 11 години

Оставете го века да спи спокойно. Той е загинал в името на благородно дело: провокиране на война с Иран.

4

@@@

преди 11 години

"Атентаторът от Бургас не бил типичният камикадзе"И аз това забелязах...Някак си се взриви НЕТИПИЧНО...и НЕТИПИЧНО погуби няколко живота...А изобщо дали е имало камикадзе...-аз все повече не вярвам на каквито и да е обяснения от официални власти!Все пак винаги съм се чудел защо ТЕРОРОСТИТЕ се взривяват само на места пълни с невинни ,а не сред тези,сред които протестират(политици,управници).Това ме навежда на мисълта,че именно полит.организации организират всичко с цел контрол и манипулация...

3

Анонимен

преди 11 години

Теротуриста просто си е носил амониева селитра да си натори цветята.

2

Анонимен

преди 11 години

Калине бря...не мой да е по-далече от 20000 км...и ка тъй намалеха пристъплениътъ в "Бургаскаобласт" ? Да не би да искаш да ни речеш, че понеже престъпниците ги е страх от тероризъм и са спрели да "работят" ? Калинко *** ... ми давай да викаме бомбаджии да гърмал регулярно бомби та да се справим с престъпността еднъж завинаги.... Бе ти добре ли си *** ?!Всичките му гербери са толкоз прости, че чак няма накъде повече.

1

Анонимен

преди 11 години

Ха ха ха ха смешници...циркаджии