211

Робин

преди 11 години

Помогна, извинявай за правописа, Вагнер...

210

Вагнер

преди 11 години

Робин,мисля да ставам,защото имам дела за вършене.Надявам се един ден да разбереш истината!

209

Робин

преди 11 години

Вагнер, живял съм една година в Америка и вече три години в Париж. Дядо ми е французин, затова ми е по-лесно, знаеш - роднини много. Но по дух съм си българин от Коньовица. Мои роднини са загинали, за да спасят евреите в България. Един мой роднина е бил приятел на равин Даниел Цион. Пичовете са се били по улиците, но са спасили десетки хиляди от смърт. Били са сложни времена, но всичко е било въпрос на чест. Ако си мъжко момче, кажи какви са ти проблемите - ще ти погона, дори анонимно.

208

Вагнер

преди 11 години

Робин,виж какво!Оценявам това,че си приятелски настроен към мен,но за момента нямам нужда от съдействие от който и да е.На мен тук в България си ми е най-добре!Почти половината свят съм обиколил и за мен най-доброто място е България.Америка е за алчните,а аз не съм алчен и се справям добре в България.

207

Робин

преди 11 години

Вагнер, ако имаш нужда от съдействие и в Москва, няма проблеми, приятел.

206

Вагнер

преди 11 години

Във Франция Робин е най-добрата здравна система в света!А в америка като поживееш ще видиш разликата!Дано по-скоро заминеш за Usrael!

205

Робин

преди 11 години

Вагнер, остави ги тия празни приказки. Ако имаш нужда от съдействие в Америка, просто ми кажи. Бизнес, култура, познанства и т.н. Кажи нещата мъжки, без безсмислена статистика. Всичко в този живот е лично, приятел.

204

Вагнер

преди 11 години

Робин,пожелавам ти да живееш в америка и след това да разгледаш и Москва!

203

Вагнер

преди 11 години

Робин,можеш ли да познаеш в коя държава след като погребат починалият (дядо,баба и т.н.)всяка година се плаща такса за гроба от близките(роднини) на починалия?Надявам се от първия път да познаеш!

202

Робин

преди 11 години

Вагнер, в момента съм в София, иначе живея предимно в Париж. Ако искаш, можем да се запознаем. Тогава ще разбереш, дали съм "малко тинейджърче" или "стар дедо".

201

Бляд

преди 11 години

Робин,а ти бил си в Москва?

200

Вагнер

преди 11 години

Робин,или си едно малко тийнеджърче или стар дедо с лаптоп!Но след като имаш интернет, може да се осведомиш малко за това,което казвам!

199

до Вагнер

преди 11 години

Долара е бог навсякъде, не само в Америка ;) даже и тук по татово време беше бог

198

Вагнер

преди 11 години

Робин,и аз като теб бях се захласнал по Великата америка,но когато започнах да задавам въпроси и да получавам отговори(проверени по-късно в нета)разбрах,че това ,което виждам е само една голяма илюзия и зад всичко това стоят предимно далавери и войни.В америка, Бог е долара и нищо друго!

197

Pобин

преди 11 години

Вагнер, много добре знаеш, че това, което пишеш, не е вярно. Няма значение, изборът си е твой. Аз имам над сто роднини в Америка, още от "царско време". Днес пет са студенти и докато учат имат добра работа. Просто им се работи на децата. Племенницата ми се ожени за българин. За 6 години си купиха къща и имат хубава работа. Щастливи са децата. Ти за кои говориш - не зная, приятелю. Вероятно имаш своите си данни. Както и да е, няма значение...

196

до 214

преди 11 години

И щото са много зле в САЩ затова за последния век населението им е нараснало 3-пъти :))) а на Русия за същия е намаляло с 40 млн.

195

Вагнер

преди 11 години

Ето ми и изводите които разбрах, докато бях там:А ми кажи, като са толкова велики и хуманни,защо 30 милиона американци са безработни и защо над 50 милиона американци са без здравни застраховки?Защо всеки ден на улицата остават над 150 семейства,на които им се отнемат жилищата?Защо всеки месец умират 15 000 американци заради здравната им система?Защо за последните 60-70 години америка е водила сражения в над 100 страни по света?

194

Pобин

преди 11 години

Нищо. Ти сам си прави изводите, приятел.

193

Вагнер

преди 11 години

Да.И в Чикаго в Лас Вегас и т.нКакво имаш да ми кажеш?

192

Pобин

преди 11 години

Вагнер, в Ню-Йорк ли си бил, приятелю?