10

изи

преди 11 години

да ги проверяват тия мутанти! изродиха основните принципи на олимпийските игри.само сомалия и боцвана са истинските олимпийци - естествени и атлетични, другото от анаболи и стероизи е замязало на киборги. ей я и тая горе на снимката - повече прилича на травестит, отколкото на жена (

9

Анонимен

преди 11 години

на другата олимпиада да пращаме бате Бойко да ни представя във всички спортове. Майкъл Фелпс пасти ще яде с двайсетте си медалчета.

8

chach

преди 11 години

edinstvenia ni medal i to zlaten 6te e na borisov za riazane na lentichki.

7

Анонимен

преди 11 години

защо бе Ванче, кви са тия. това явно е тенденциозно.

6

Анонимен

преди 11 години

А министерството на спорта със земеделие ли се занимава ?

5

Анонимен

преди 11 години

Защо не пишете цялото интервю - БОК е заверила билет за днес на Ваня, а старта на 400м. гладко е утре сутринта и поради това тя не може да участва. Мисля че това е по трагично отколкото, че я били проверявали - проверяват ни- малки сме тъпчат ни, но сами да си го на.. е вече мазохизъм.

4

Анонимен

преди 11 години

докато сме в тоя *** ЕС,докато представляваме някаква конкуренция на германци,американци и др.англо-сексоманци,все ще ни е.ават.прочетете книгите на христо маджаров и акад.юхма за истинската българска история и големия заговор срещу българите.

3

за Витков!

преди 11 години

За мен проверката трябва да е задължителна за първите четирима , а не по усмотрение или преценка на риска! Това в случая си е чиста проба гавра!

2

Анонимен

преди 11 години

И 100 дни да е олимпиадата пак няма да вземем медал.Спорта е нашето огледало.

1

БЕН ДЖОНСЪН

преди 11 години

ЗАТОВА ПЪК ДЕБЕЛОГЪЗИТЕ ЯМАЙКИ , КОИТО СА ДРУСАНИ ДО КОЗИРКАТА С ДРОГА И ДОПИНГ , НЕ СА ПРОВЕРЯВАНИ НИТО ВЕДНЪЖ ... ТОВА СЕ КАЗВА ИЛИ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ИЛИ ЧИСТА КОРУПЦИЯ ...