151

ДААА

преди 11 години

СЕГА ПУСКА ДАНЪЧНИТЕ ЗА ПРОВЕРКА - А ОТ НАЧАЛОТО НА МАНДАТА ЗАЩО НЕ ГИ ПУСНА ..

150

До Заралия

преди 11 години

Заралия, а цената, стойността на водата в месата, е около 8 лева килограма,литър равно на 8 хиляди лева кубика, които плащаме ежедневно, защото един кубик вода е 1 000 литра!

149

Анонимен

преди 11 години

Избягвам да купувам бг продукт!

148

Петко

преди 11 години

Ставам хайдутин.От мандра на мандра все ще прекарам.....А Миро да вземе да вкара 20 годишно ирланско за македонска наденица и цените на месото ще паднат.

147

до 130

преди 11 години

Герб казват "Трябва да се работи" ! Хахахаха! Затова ли безработицата удари тавана. Я си изпий хапчето и си лягай.

146

173 до175

преди 11 години

Абе брат аз не казвам че кланиците и колбасарниците печелят много просто цитирам колегата който е писал че изкупуват месото по 2-3 лева а го продават 10 лева.Ако прочете по внимателно какво съм писал ще разбереш че тази цена от 8-10 лева за мен е нормална.Казвам че заплатите са мижави и ние нищо не правим по въпроса за съжаление.Иначе цените са си нормални,в крайна сметка всеки създава някакъв бизнес за да печели не да прави подаръци.

145

ние

преди 11 години

А какво са правели досега контролните органи,та не знаят откъде идва увеличението?

144

Патриот

преди 11 години

Веднъж Петър Първи събрал всички свои министри и ги запитал защо приходите от мита са толкова малки. В това време шута му на другия край на дългата маса взел голямо парче лед и го подал на стоящия до него и казал: За царя! И така от ръка на ръка парчето лед стигнало до царя, но когато той го поел, то било съвсем мъничко. Разбрахте ли сега Ваше Величество, защо са толкова малко приходите от мита? Същото става и у нас не само с митата, данъците и субсидиите, но дори и с млякото и месото, които стигайки до крайния консуматор, почти липсват, заместени от сурогати/ заместители/.

143

Анонимен

преди 11 години

Държавата не може да направи нищо защото това са частни фирми и сами си определят печалбата.Някой по долу беше написал как на село изкупували месото по 2-3 лева и после го продавали 8-10лева ,е колко да го продават като мине през поне две ръце и всеки си сложи % печалба което е нормално разбира се, сложи и ДДС и всичко си е в реда на нещата.Това че заплатите са малки е друга тема.

142

ГЕРБ мародери

преди 11 години

А ще пусне ли Добрев данъчните за проверка на "електрическите" договори.И в МИЕТ, и е НЕК, и в ДКЕВР, и в електро-дружествата?

141

Анонимен

преди 11 години

Вижте го какъв е ***!!!Най-известният факт в биографията на Найденов е,че повремето на царя вкара 20 тона шейсет годишно говеждо в страната!!!!

140

Анонимен

преди 11 години

То и Жан Виденов навремето така тръгна да се бори с инфлацията :))) даже и специална служба наравиха за целта имаше и наблюдавани стоки :))) ама всички знаем какво стана

139

Анонимен

преди 11 години

И какво ще правят данъчните крави ли ще доят/////

138

заралия

преди 11 години

Голяма радост споходи старозагорци. Цената на водата да 1 кубик става 2.72 лв.Благодарим ти партийо ГЕРБ, за увеличенията които ни правиш, Благодарим ти за предстоящата Бойкова зима!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

137

Аз

преди 11 години

Наистина ли си вярвате че държавата е затънала благодарение на няколко стотин некадърника в народното събрание и правителството? Направо е смешно, защото държавата е затънала благодарение на няколко милиона некаъдръника и още толкова безучастно гледащи некадърността им и единственно проявявщи наченики на протест при избори, избирайки поредните месии.

136

Патриот

преди 11 години

НЕКА ВЗЕМЕМ ПРИМЕР ОТ ПОЛЯЦИТЕ! ДА КУПУВАМЕ ДИРЕКТНО ЕВТИНО И ЕКОЛОГИЧНО И ТА КА ДА УНИЩОЖИМ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ!Лично аз купувам краве мляко 1лв/лт. и биволски 2лв от ферма на 10 км. С транспорта се оскъпява 20%. Редуваме се 3 семейства и купуваме по 30-40 литра. Правим кисело мляко в буркани и част от прясното пием.Така 360 грама кофичка на нас ни струва 36 ст пълномаслено натурално кисело мляко и не консумиранем ***. Скоро ще започнем да си правим сирене и кашкавал.На село свинското го изкупуват по 2-3 лв. А ни го продават после 8-10 лв. пълно със соево желе. Да не говорим, че в някои колбаси въобще няма месо. ТАКА, ЧЕ НЕКА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И КУПУВАМЕ ДИРЕКТНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ЧИСТО И ЕВТИНО! САМО ТАКА ЩЕ УНИЩОЖИМ ТАЗИ МАФИЯ! ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ!

135

преди 11 години

ДНЕС БГ! ЗАЩО ИЗТРИХТЕ СЛЕДНИЯ КОМЕНТАР? НИМА НЕ Е ВАЖНО ХОРАТА ДА ЗНАЯТ??? И КАКВО НАРУШЕНИЕ СЪМ НАПРАВИЛ???Млечните и местните продукти са пълни с вредни пълнежи.На първо място е продуктът палмово масло. То представлява дехидрирана мастна молекула, която трудно се разпознава и разгражда от организма, поради което при консумация директно се натрупвав като запас /мазнини/- които след това много трудно се разграждат. Това е една от причините да пълнеем и да не можем да отслабнем, както и със заболяванията, свързани с това. Освен него, вредни също са масово добавяните в храните сухо мляко и соев протеин / соево брашно/. Последното разтварят във вода и полученото желе добавят в месото /пилета, свинско/, като след това ги въртят на специални машини, за да се разпръсне в месото. Това си е чиста измама, защото така пилетата от 900 грама стават 1500, а и във свинското и телешкото добавят до 30-40 % желе. За съжаление измамата е вредна не само за джоба ни, но и за здравето ни, тъй като при производството на соев протеин се използват вредни химикали.Един производител на такива млечни продукти се опита да се защити като каза, че след време човешкият организъм се адаптирал към палмовото масло и другите добавки. Аз го контрирах: Тази адаптация може да се получи след няколко поколения. А вредите за човешкия организъм са големи. Пълнеене, стесняване на кръвоносните съдове, сърдечно-съдови заболявания, от което умират хора. Казах му: ако вследствие тези добавки човек живее средно 5 години по-малко/ а на практика са по-вече/, тогава при средна продължителност на живота 75 години, колко хора си убил досега??? . Палмово масло в млякото кравето!?Докога ще ни продават здравето?Стига вече морална инфлация!Да се обединим цялата нация!

134

Анонимен

преди 11 години

Държава не създава, тя регулира.

133

Анонимен

преди 11 години

Каквото и да правят Герб,та даже и лошо да е по лошо от управлението на тройната коалиция(бсп,дпс и ндсв)няма.

132

възмутен

преди 11 години

Абе тези съвсем ли изперкаха бе? Дайте тогава във всяка фирма и органи на ДАНС! Не стига, че държавата е затънала по вина на тези некадърници, ами те даже и не знаят как се върши нещо в тази държава! Единственото е да ти пратят полиция или ДАНС да те проснат за нещо си на земята! И какво ще ми правят тези органи по фирмите? Това да не е социализъм бе, това си е пазарна икономика! Ако искат и 100 % ще си слагат надценка, щом имат клиенти и си работят на печалба! А в Лукойл ще пратите ли ДАНС?