201

Анонимен

преди 11 години

mnogo dobre kazano

200

makita

преди 11 години

Трудна работа не след 50 а след 150 години. Турската икономика е съсредоточена в европейската част, която е твърде малка поради което твърде уязвима. Без икономика армията на една държава си е пушечно месо.

199

Анонимен

преди 11 години

podkrepyam esad iran ima silna armiya no nashata turskata armiya prosto previzhojda vsichki armii v regiona samo rusnatsite mogat da imat nyakakvi shansove sreshtu nas no sled 50 g. i te nyama da sa zaplaha za nas

198

Анонимен

преди 11 години

Много въодушевени са нещо простите чуждопоклоници на САЩ и Исраел. Грешни сметки правите. Включете Русия, Китай Сев. Корея също. Не забравяйте Magrev - антигравитационните технологии на Иран с магнитно поле. Ракета не може да падне, самолет да премине, всяка машина ще има нужда от преокабеляване - пълно. Плениха дрона на САЩ, подиграха се на НАСА, *** са с пяна на уста, но няма никаква надежда за западната военолюбива ***. Иран не ги *** от никой. Ама на вас само ви се иска :)

197

аз

преди 11 години

Проверете това и подобни пътеписи в нета да видите как в Иран хич не е толкова зле, а хората си живеят културен и цивилизован живот:Иран 2011 една малка разходка(2): От Киршехир, през Изфахан към Персополис и ШиразЗа тяхно нещастие агресори и псевдо-демократи са им хвърлили око и няма да мирясат докато не им разрушат чистата и подредена държава.

196

Акъл море

преди 11 години

Ето едно изявление на истински независима държава! Не знам България да е имала подобни за времето от Освобождението.Преди всеки ход са се допитвали и се допитват до съюзниците.Няма значение дали е Австро-Унгария,Хитлер,Сталин или сегашните ни! Затова по света сме известни като българи-юнаци!

195

АХА

преди 11 години

БРАВОО

194

...

преди 11 години

kitaiski korab mina pres suezkia kanal

193

Анонимен

преди 11 години

До 235. Научи се първо да говориш и пишеш на български и тогава давай акъл!

192

Анонимен

преди 11 години

До Морски. Руснаците исползват ядрено оръжие по рано за България, отколко за Израел. Половина на евреини в Израел говорят на руски език.

191

Киркорчо

преди 11 години

През 6-ти дневна война *** бягали и хвърляли тези танкове на полето за битка. Евреите получили, като трофеи 300 танки. Стед това те са поступили на воръжение на еврейска армия. наричали са "Тиран". Много е вероятно, че и сега е на вооръжение на еврейска армия. Танки хубови за това време, обаче *** бягали и хвърляли и танки и самолети. Сега съшо ще бъде.

190

ако стигне до тука..

преди 11 години

Точно така,оставете на батковците *** да защитават страната,както ги оставихте на жените си.То и без това само *** са останали така че няма значение,ще се примирим по кучешки,навирили дупарата

189

до 228

преди 11 години

Това е ислямо-марксистки култ към Раджави.

188

kireza

преди 11 години

до 212 Кичо,ти май не си слушал добре.Аз слушах Путин на живо по Россия 24,той изрично каза че имат достатъчно пари за всякакви оръжия,това не ще се отрази на хората,но заплаши че ако парите се пилеят,прошка няма да има!А той винаги е спазвал обещанията,затова предателите на Русия сега се крият в Лондон,а други са в концлагерите,както милиардерът Ходорковски!Така че не плачи за Русията.....

187

морски

преди 11 години

На терористите израелци трябва да им пуснат само 2-3 ядрени бомби руснаците и проблемите в близкия изток приключват.Завинаги!!!

186

Стар циганин

преди 11 години

Този танк наимодерно оръжие на Иран. живее 1 минута на полето на битка. Хвърчат *** скоро.

185

не на война

преди 11 години

до 220.Шаби,говориш за терористичната организация и култ"муджахидините на иранския народ"които първо помогнаха да свали шаха после се скараха с новото управление.Убивали са и американци затова са в терор.лист.и с бомби много иранци затова ги погнаха,затваряха и екзекутираха,после помагаха на С.Хюсеин във войната с Иран да убива сънародниците им.

184

1

преди 11 години

Awe she im se nevidi na si4kite 4e se izpravi nakraia balkanskia luv i 4e gi razmetame si4kite.Napravihani na maimuni vsi4kite s tia izmisleni ikonomiki. 4e plashtam az za nekaf petrol na nekoi emi toi ne e na nikoi toi sie nash na horata.

183

с.

преди 11 години

Няма как!Евреите имат силно лоби в САЩ и разчитат на подкрепа!А и бидейки заобиколени само от врагове са създали силна армия и разузнаване!Освен това имат една от най-добрите бойни авиации в света!Трудно ще стане!А с американска подкрепа-никак!

182

вервайте ми

преди 11 години

Крайно време е терористичната държава Израел да си намери майстора!