93

Стоян

преди 11 години

Абе Биволъ публикува снимките на атентатора преди 1 седмица, а МВР щяло да прави снимки. Леле божке, какви некадърници ни пазят!

92

ДАНС

преди 11 години

Определено след терминал1 атентаторът е минал по маршрута Ком-Емине, и после е стигнал до Бургас. В момента компетентните органи разпитват хижари и овчари, като са иззети дигиталните фотоапарати на случайни туристи. Установяването на маршрута се олеснява и от броя печати в книжката "100 национални туристически обекта" открита в задния джоб на камикадзето.

91

bg

преди 11 години

Emi mai si e evrein zashtoto edna ot ocelelite evreiski turisti kaza 4e tozi e razmestil bagaja na neinija suprug i dvamata se skarali.Tova ozna4ava 4e tozi e govoril evreiskija ezik i to bez nikakuv akcent.

90

Sofia

преди 11 години

А къде бяхте в самото начало ,когато търсеха очевидци а? Сега едва ли не е бил из цяла България и са го видели много хора,много простотия из тази земя.

89

Анонимен

преди 11 години

Вече като чуя за "евроатлантическите служби за сигурност" и ми се до.сира! Аман от тъпотии!!! За чий плащаме над 1 000 000 000 на Боко Тъпака и Цвъцко Цвъкалото? За да си ги харчт със здраве ли?! Аман от некадърници и крадливи политици!!!

88

DDD 67

преди 11 години

Във връзка с последния ми коментар, обяснявам: преди около век френския психиатър Гюстав Льобон е написал книжката "Психология на тълпите", в която много детайлно е описал как точно се манипулира общественото мнение. Или Тиквата, или някой от приближените му, със сигурност я е чел! Точно така се отклонява общественото мнение в безопасна посока! Господа ГЕРБ-ерасти, аз също съм я чел, и знам какво правите!

87

Младен

преди 11 години

Тея го изкараха така че са започнали да го снимат още от когато се е родил и как е пиел карма от маика си .... Сигорно ше кажат че правил бомбата в яслата .... Вече като овикалям женския пазар и видя такива чанти за 10лв от сергите ше питам дали бомвата върви комплект с нея :)

86

Madrid

преди 11 години

dobre 4e tva leto ne si hodih v BG 6teha da me gramnat i mene s taa Bomba puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

85

Иво

преди 11 години

Този "атентат" се оказа поредната удобна дъвка за медии и политици за отклоняване на вниманието на хората от реалните проблеми !

84

TIM

преди 11 години

tva prili4a pove4e na pora4ka na *** zaradi konkurenciata po 4ernomorieto

83

Младен

преди 11 години

ЦРУ ряпа да яде пред наще изследователи и най вече пред БАТ БОИКО

82

-

преди 11 години

Mislq 4e e bil i v Tel Aviv

81

men

преди 11 години

атентатор или т.нар. "лице камикадзе" няма. Мосад подменя багажа на един от пътниците в тел авив със не много мощна но силно запалителна бомба със шрапнели. когато туристите пристигат и си товарят багажа на автобуса едно *** с къдрички в ушички натиска едно копченце от другия край на паркинга. всички свидетели са откарани тихомълком още на следващия ден в израел. шофьорската книжка, днка-то, видеото от летището са за отвличане на внимание и за овцете. *** И ЦВЪКНЯ НИЕ ЗНАЕМ.

80

Зелиг

преди 11 години

Този атентатор все повече заприличва на героя на Уди Алън - Зелиг от едноимената комедия ...

79

Анонимен

преди 11 години

az go vidah v Amerikanskia Bar na SANY BECHA pie6e Jak Daniels s led i be6e s dve Rusi macki

78

Норамален

преди 11 години

Сайтааа, поне проверявайте някои елементарни факти, че иначе заприличвате на ***. Проста справка, Т1 не обслужва полети до Израел, там кацат нискотарифните компании, а и на терминала има камери също мислите, ли че не са проверили всички камери по летищата. А може въпросния терорист да се е изгубил между терминалите, лутайки се в търсене на изреаелски самолет и автобус. Смешни сте с тези писаници.

77

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Абе айде спрете вече с това театро бе,какво излиза,че тоя атентатор с взрива на гърба е обиколил цяла България.Имам чувство,че в един момент ще се напише ,че е дошъл и се е предал при все че трябва да е загинал.Айде оставете го на мира ,пишете за галопиращите цени,за официалния турски език в РОДИНАТА ни,за асфалта,който май ще ядем през зимата и други такива много по важни за хората работи.

76

...

преди 11 години

Боко и Цеко искат да кажат, че нещо правят ли?

75

гражданин

преди 11 години

Нищо не знаем за този атентат и няма да научим.Бойко също няма да научи.Нищо не знаят и мънкат лъжи и се стремят и от това да откопчат дивиденти!!Версия - поради нулевата степен на сигурност и възможност за разследване България може би се е превърнала в учебен полигон за начинаещи терористи.

74

Анонимен

преди 11 години

Американските тайни служби са се разраснали до такава степен след атентатите от 11 септември, че вече не подлежат на контрол. До този извод е стигнало двегодишно разследване на в. Вашингтон пост, цитирано от Дойче веле.В поредица от статии, първата от които бе публикувана в понеделник, журналистката от изданието Дейна Прийст твърди, че свръхсекретният апарат в САЩ е станал толкова голям, тромав и таен, че никой не знае колко пари гълта той, колко хора работят в него, колко програми обхваща и колко агенции дублират функциите си.