12

Анонимен

преди 12 години

"са с множество регистрации за притежание на наркотици, увреждане на чуждо имущество, кражба на автомобил, а двама са излежавали и присъди"hhah te gi registrrat zada mogtpoe da imistpari li? korumpirana daravica

11

Анонимен

преди 12 години

направо са разбили нарко босовете да знаете. това са пичлямета които още незнаят на този или на онзи свят са. къдеса онези големите с дебелите вратове бе братоци милиционери? ако тех ни ги покажете и ги вкарате за по 30 г. в затвора тога ще ви признаеме. това сие чист пиар. рекламата е безплатна нали избори идват трябва да се замажат очетата на простите и тъпите маймунчета в тикволандия. нали? аре бегайте си легайте че сте се измориле от гонката със теа пичлямета. сега ще ви дадът един тиквен.

10

koko

преди 12 години

bravo pi4ove.s toq tip xolandec napravo sa spreli pazara v v.t.

9

г

преди 12 години

3500 лева пред медиите били са 10 000 са си прибрали да се почерпят, утре пак

8

А стига бе ?!

преди 12 години

Свършиха ли се хлапетата теглили филми от интернет ?

7

МУХАХАХАХА

преди 12 години

Голема акция са спретнали! Па ние тука в Люлин си жулим яко тревка, кока, тва онова. Шопарите в униформи само минават и грухтят.....те само кебап4ита виждат и кифтета :))) Тук там лепнали некой шушумига с едно кило трева и голема работа направили. Ама...нали тия по-едрите им бутат....та и за това големия пазар е спокоен :) Хахахаа....ушеви шопарляци кво да ги прайш :)))

6

азз

преди 12 години

неразбрах,какво общо има тази компютърна конфигурация?!?

5

Анонимен

преди 12 години

Затова ТИКВАТА вече има 2 000 000 000 !

4

Автора

преди 12 години

Беше ли нужно да допълваш "тип "холандец"" бе *** *** ... кой го *** че е холандец кажи ми.. не можеш да ми кажеш щото не си за тая работа.. отиди да пасеш овцете !!!!

3

Анонимен

преди 12 години

В ГДБОП пак са свършили наркотиците!

2

Анонимен

преди 12 години

Само като видя кука със заплата от 600-700 лева дето кара кола за 20 бона втора употреба ми става ясно всичко.Въобще що ги пускате тия новини.

1

Анонимен

преди 12 години

Вместо да гонят терористи тия затварят торент тракери и хващат некви нещастници дето продават трева... Лесни медали и попълване на графика заетост.Кво стана с 3 килограма тротил напъхан в багажника на еврейският рейс?Къде бяхте?Или там по-добре да не ходите,че гърмят...Ама сте лъвчета