123

ковача рачо

преди 11 години

цветанчо крадливата физкултурна мутра,както всички от герб.

122

Истината

преди 11 години

Цялото управление на ГЕРБ се свежда до нещо просто - нека нещата си се развиват сами, а ГЕРБ нищо да не пипат, защото е ясно защо - калинки и само ще се размирише още повече. Точно затова ГЕРБ сега изпадат в истерия - защото нещата отидоха на зле с този атентат и сега се налага хем да обясняват защо нищо не са направили досега, хем се налага и нещо да направят,а ГЕРБ не знаят какво. Резултатът е истерия.

121

Анонимен

преди 11 години

razbira se 4e MVR i li4no CeftanoF si svarsiha dobre rabotata po otnosenia kym atentata i atentatora tresnal reisyt s izraelcite.Cefko taka e zamaskiral ubieca, 4e dori izraelskie i statskite kriminalisti nemogat da go predstaviat publi4noza sravnenie USandosite pristigat na 2rata minuta ot zapo4vaneto na strelbata v Colorado i ubiecyt e arestuvan.

120

Анонимен

преди 11 години

Оперативно-агентурните структури на службите са съставени от фитнес-чалгарчета, деца на мама и тате..."Мозъчният тръст" е съставен от ***-милиционери като Цветанов, Флоров...Какви резултати да очакваме?

119

Баба Пена

преди 11 години

В коя друга държава не смееш да споменаваш имена по телефона - да не вземе нещо да ти се случи?Само в тази отвратителна държава България.Ако можех не бих плащала никакви данъци,осигоровки.Не искам и здравни,за да лекуват после ***.Кой колкото плаща това заслужава.

118

Комунист

преди 11 години

Едно си баба знае,едно си баба бае.Били си свършили работата.Добре,че за атентата им помагат и чуждите служби.Просто не мога да повярвам дали си вярва на това,което го говори.Или просто се намира на приказки.При такива министри се чудя как крета тази държава.Ами с какво закъснение и медиите отразиха случващото се в Бурказ.Цялата ни държава е последна дупка на кавала.

117

Реалност

преди 11 години

Плащайте данъци да храните МВР и ДАНС,а те ще ви подслушват и гаврят с вас,това е България за съжаление пародия на държава!!!!!!!!!

116

asd

преди 11 години

Антитероризъм, служби с неограничени възможности за следене на обикновените граждани. Всичко е пълна заблуда. Много по-голяма вероятност има да загинете в катастрофа, от лекарска грешка и неправилно лекуване, от безпаричие и т.н. Така, че отново ни правят на балами и ни отклоняват вниманието от истински проблеми. А те са, че обедняваме, намаляваме като население, *** се множат и никое правителство вкл. на ГЕРБ не се справиха с тези неща. Другото са празни приказки и отклоняване на внимание.

115

Анонимен

преди 11 години

Цецо се изнерви защото Доган няма да може да му подари чрез някоя от ДПС фирмите някое апартаментче, както предния път сигурно! Доган го е разлюбил и Цецко се е поболял психически:))

114

Анонимен

преди 11 години

за коя опозиция говорим,за тази която подари половин България на доган?

113

Анонимен

преди 11 години

Страхотни служби! Точно по време на атентата в Бургас ограбиха пощенски клон за 300 лв! При пълен град с полиция! Да ви пикая на службите и на министъра!

112

НИКОГА БСП

преди 11 години

Всички премиери през последните 15 години в края на третата година от мандатите си са с по-висок дял на неодобрение от одобрение, но изключение прави настоящият Бойко Борисов. Положителните оценки за него са повече от отрицателните. Заключението е от сравнителен анализ на Националния център за изучаване на общественото мнение на третата година от управлението на ГЕРБКритичността към кабинета на Сергей Станишев пък от самото начало на мандата не е довела до големи обрати в обществените настроения, там неодобрението е останало трайно по-високо от одобрението през целия мандат.

111

Б.Борисов

преди 11 години

Какво плюете бе комунисти?Цецко е точно момче ,познавам го от малък!

110

Пламен

преди 11 години

ДНЕС.БГ, защо не отразявате случващото се с Любомир Павлов и Огнян Донев? Запълнили сте си главната стая с глупости, кой тропнал по масата, кой пръднал в асансьора!!!

109

Анонимен

преди 11 години

и ТЕ КОЛЕГИТЕ ОТ СЛУЖБИТЕ С ЕДНИ БАГЕРИ ... КОПАЯТ ... И ВАДЯТ ТРУПОВЕ и ги назначават по висшите етажи на властта. мъка мъка.

108

Почти го докарва

преди 11 години

Едно време римските патриции ПОЧТИ ТАКА са гледали плебеите.П.П.Плебеи или *** (на латински plebs множество, народ) са хората, които по времето на римската Република не принадлежат към аристокрацията - патрициите (lat. patres "бащи, предци). Това са предимно селяни и занаятчии. Не са обаче и РОБИ, които по това време били две трети от римското население.

107

Професора

преди 11 години

Да обобщя изказването на плиткоумния министър.Ако под работа разбирате бездействие-то ние имаме най-работещите служби.

106

Боцето

преди 11 години

ГРОБ в гроб!

105

Анонимен

преди 11 години

за първи път престъпниците се пропукаха в арестите и започнаха да пеят (под душовете)[бел.ред.] и ТЕ КОЛЕГИТЕ ОТ СЛУЖБИТЕ С ЕДНИ БАГЕРИ ... КОПАЯТ ... И ВАДЯТ ТРУПОВЕ.

104

Анонимен

преди 11 години

Герберите да ходят да утешат министъра си и да съберат мангизите за Боевски, че да го откупят от Бразилия:)